Tisdag

Nu har jag inte bloggat på ett tag eftersom att jag har varit upptagen. Igår kom Isac så vi var i Karlstad och hämtade honom, sedan åkte vi till Säffle för jag var tvungen att skriva på några kontrakt angående min lägenhet i sunne.
Sedan drog vi hem och åt lite. Sen skulle Isac blondera håret men före det så övertalade han Florijan att klippa honom, haha. Men det blev faktiskt bra. Fast blonderingen blev inte så jätte lyckat, hans hår brändes av på ett ställe så han fick en liten fläck där. Fast det fixade Florijan till idag med en rakapparat.

Idag har vi även kollat på film, Big Mama Jack. Sen ska vi nog iväg och bada lite tror jag. Men nu ska jag installera Photoshop CS3 på Florijans dator.

// Daniel



Efterhäng

Här kommer lite bilder från veckan som jag inte varit tillräckligt aktiv för att lägga upp.




Detta är kaffeshaken som jag köpte när ajg var och hälsade på Fanny på hennes jobb i typ förrgår.
Det var lite kul för ingen visste hur man gjorde den så de fick chansa, men riktigt gott blev det!





Här jobbar fanny!
Det är ett riktigt frächt café/kiosk.






Såhär äter Fanny glass!
Ca 2 teskedar pecannötkola och sen säkert en deciliter kolasås.







Bild från igår när jag hjälpte Florijan på hans jobb.
Det var någon som hade beställt en fyra våningars bröllopstårta som han visade mig.








Här kommer Toppen och brudparet!






Lägger upp lite mer bilder senare, nu måste jag duscha och sen ta mig till ica och handla en sak.

// Daniel



Nada respons

Orka skriva, det är ändå ingen som läser, haha. Jag har väll inte det där lilla extra som vissa har bara, höhö.

Nej nu blir det dusch och sen ut i solen och försöka få lite färg.

// Daniel



Parfym

För några dagar när vi var i Karlstad så köpte Florre denna parfymen.
 Den luktar verkligen as gott!
Versace pour home


// Daniel



Planer för dagen

Godmorgon Sverige, nu har lilla jag vaknat till liv!
Just nu har jag precis ätit och sitter och kollar på MTV. Igår så glömde jag skriva att jag var med Florijan på ett möte. Det var hans "dans-kompisar" i styrelsen för Double Trouble Linedancer's. Det var lite mysigt, människorna var störtsköna och så bjöd de på jättegod kladdkaka.
När vi kom hem så hälsade även Florijans syster på, en riktigt trevlig tjej är det! Hon hade slutat jobba och hade en timme över tills hennes buss gick så hon kom hit och var lite social.

Men planerna för dagen är väll:

[ ] Sola
[ ] Städa
[X] Gå ner med Florijans mobil till honom (som han så slarvigt glömde)
[ ] Sittups, armhävningar och stretcha
[X] Fixa antivirus programet som tydligen fick damp nu


// Daniel



Horton kväll

Igår så kom som sagt Fanny hit för att vi skulle kolla på Horton. Det första som hände var att vi fick gå ner och köpa vaniljglass och en liter mjölk. Puh så jobbigt det var eftersom att Florre bor såååå långt ifrån ICA (typ 50-60 meter). När vi kom tillbaka så satte vi oss bara i soffan och chillade lite medan vi kollade på Extreme Home Makeover, och efter det nått som var som top model fast med frisörer.

Men i en av pauserna (rasterna som Florre säger, hehe) så gick vi ut på¨balkongen och sprang runt och hade vattenkrig. Det var askul, haha. Vi hade två små vattenpistoler var, förutom Florre som hade en lite större. Men efter ett tag så gick han och hämtade en vatten grejsimojjs och sprutade med, vilket var lite fuskigt. Men jag och Fanny stog ut. Fast han nöjde sig inte med det så han gick in och hämtade en stor hink med vatten som han slängde på mig. När man gjort något sådant så blir man inte ostraffad, så jag tog hela hinken och slängde tillbaka på honom. Ja kort sagt kan vi säga att vi blev skit blöta! Men jag tror faktiskt att Florijan blev blötast, hehe.

Efter ett tag när maten var klar så satte vi på filmen och käkade lite. Det blev Spaghetti och Köttfärssås á la Florre, det var as gott, smakade itne alls som köttfärssås... utan det smakade mer... mer.. GOTT, hehe. Även filmen var jätte bra.



Massa glas och massa sugrör, hehe.

När det var klart så drack vi milkshake och spelade Guitar Hero och Dansade på dansmattan, jag ägde ju på dansmattan men Florre äge på Guitar Hero, hehe. Fanny var neutral hela tiden typ. Det var ganska kul när vi körde på det svåraste på Guitar Hero, vi tävlade om vem som klarade mest av låten. Jag klarade 8% Fanny 7% Florre 36%, men då måste det ju läggas till att jag och Fanny knappt hade spelat det förr.

Sedan fick jag följa Fanny hem vilket var lite mys. Fick träffa hennes styv mamma och lillebror.

// Daniel



À la Florre

När Florijan kom hem så höll han som vanligt på att skrämma livet ur mig när jag stod och damsög, lixom tjena vilken uppskattning, haha. Men det gottgjorde han med en mycket dog middag!  Kycklingsallad och ett glas Juice á la Florre blev det.





Sedan efter ett tag så tog vi och gick ut med soporna. Då tog vi även svängen förbi det jätte mysiga Cåpa kiosken/cafét där vi även träffade Fanny. Hon är riktigt härlig den tjejen! Hon ska snart komma hit för vi ska kolla på Horton och käka mumsig mat (Spaghetti och köttfärssås á la Florre blir det, det är den godaste kättfärssås jag någonsin ätit). Han är en riktig kock dändär Florre måste jag säga, hehe.





På Cåpa så köpte Florre en glass som jag fick smaka på, den var jätte god!





Men nu ska jag gå ner och möta Fanny. Jag skriver kanske lite senare, får se.


// Daniel



Outfit

Idag orkar jag inte bry mig så himla mycket så jag drog på mig ett par gröna kortbyxor som jag fick när jag spelade fotboll. Sedan bara på med ett linne och en "bandana". Såklart har jag även mina nya underbara sunglasses!




// Daniel




Massa mail

Godmorgon folket! Nu sitter lilla jag här och kollar igenom min mail, har inte gjort det på ett tag så har 167 olästa mail att läsa och sortera rätt... Usch vad långtråkigt det är, men det måste göras. Sen får vi se vad som händer, ska städa iordning lite här och så. Ha det bra nu alla där ute i världen!

// Daniel



Chill i Karlstad

Nu har vi kommit hem från en rolig tripp i Karlstad. Det var riktigt kul. Först så gick vi runt lite i stan och kollade efter någon stans att äta. Efter att ha kollat på några olika ställen bestämde vi oss får Score. Men tyvärr så öppnade de inte köket för än vid fem, så vi gick runt och kollade lite i affärer och sånt. Men några stora fynd blev det inte förutom ett par snygga glasögon som jag hittade på Stadium för 195 kr. Florijan hittade faktiskt också ett par snygga glasögon.





Sedan efter en mycket trevlig runda på stan så gick vi tillbaka till Score eftersom att klockan då var 5. Vi gick och satte oss vid ett bord på uteserveringen och så kom det en kypare. Jag beställde Tonfisk med klyftpotatis, rucola, rostade pinjenötter och någon sorts sås (vilket gick på ca. 165kr eftersom att jag tog vatten). Florre beställde Grillad lax med någon sorts röra med räkor och rotfrukt och massa annnat smaskigt (vilket gick på ca. 178kr inklusive dricka). Och när han skulle beställa så sa han "jag skulle vilja ha den där laxen", haha. Det roliga var att det fanns två olika laxrätter så kyparen blev lite förvirrad, hehe. Men han fick i alla fall det han ville ha.



Min mat





Florres mat



Sedan gick vi in och spelade lite Bowling och Biljard vilket var riktigt kul trotts att jag förlorade de mesta gångerna. Men jag vann faktiskt några gånger, hehe.











I de senaste inläggen har jag glömt att skriva att i går så såg vi på Wallie. Den var faktiskt bra. De var så söta de där robotarna. Men nu blir det väll So You Think You Can Dance. Det är riktigt bra, mycket bättre än Idol och nästan bättre än American Idol.




// Daniel








Karlstad here we come

Nu ska jag och Florre snart in till stan och glassa lite så det är nog bäst att jag gör mig ordning. Han är nu iväg med sin mamma för de skulle handla så jag stannade kvar här för att göra mig iordning. Ska bli härligt att komma in till stan, det är ju gött väder och allt. Vill bara slööösa pengar, känner verkligen för de. Så blir väll kanske lite shopping och en god lunch någonstans.

Ta hand om er för nu ska jag hoppa in i duschen.


You want this don't front qué qué qué pasa
 Speak up cuál es la cosa
Ven aquí let's get closer and closer

 I say no-oh-oh If you wanna take it slow-oh-oh
Catch up well now let's go-oh-oh
Together we run the show-oh-oh


// Daniel



Konsums sanna sida

Jag han inte lägga upp nån bild på baguetten igår som jag lovade eftersom att Fanny kom och hälsade på. Vilket var riktigt trevligt. Vi hade bland annat vattenkrig, alltså det är bland det roligaste man kan göra, hehe. Det var längesen jag skrattat så mycket. Och så är det ju riktigt mysigt att springa runt på taket helt blöt och skjuta vatten på varrandra.
Men här kommer det i alla fall en bild på alla saker som jag kom hem med från konsum igår. En Baguett Skagen, två munkar med choklad och strössel, ett paket tryffeldröm, två mini vattenpistoler och en gullig liten boll från Max som Florijan hittade en gång.




Igår var jag ju som sagt på Konsum för att hämta en macka som Florre hade lagt undan. Men när jag kom dit så stannade jag lite längre och hjälpte till. Jag fick vara med och kolla efter varor som skulle gå ut i datum nästa dag eller om två dagar. Och det var nästan chockande, de slängde det bara!
Jag fattar inte, skicka bort det till fattiga eller till andra behövande istället. T.ex så slänge vi massa, massa bröd. Det var väll säkert 20-30 påsar kanske. Varför inte skicka det till de som behöver de istället för att bara slänga! Visst om det är nått bröd eller liknande som är mögligt så kan man ju slänga det, men de blir ju inte kasst  presis på utgångsdatumet. Tänk vad många en limpa bröd hade räckt till. Plus att det är ganska många mataffärer i landet liksom. Med dagens färd medel får man ju ut brödet till behövande på en dag.

Man borde starta något företag som samlar ihop allt der som affärerna ändå ska slänga och sorterar det efter användbart och inte-användbart. Och sen skickar iväg det användbara till fattiga länder och andra behövande. Ibland är det verkligen saker i världen man inte fårstår sig på!


// Daniel



Konsums smaskiga macka

Nu ska jag dra till konsum och hämta en gratis macka som jag ska få eftersom att den går ut idag, hehe. Det är en baguett med gravad lax och nån sorts klet, jag älskar verkligen den. Lägger upp bild sen när jag kommer hem så ska ni få se.



Medan ni väntar på bilden så kan nu ju kolla in lite snygga kläder här:

// Daniel



Piano hjälp?

Nu har jag varit nere i kyrkan här under lägenheten och spelat lite på pianot, hehe. Pinaot där nere är helt underbart att spela på men jag har ett litet problem. Jag fattar inte hur man ska spela när det står typ ett antal korsförtecken eller B-förtecken... Någon som kan hjälpa mig med det?? Snälla!

Men tror faktiskt jag ska gå ut och lägga mig och sola lite nu, så jag bjuder på en bra musikvideo.





// Daniel



Mamma Mia!

Då har man vaknat då efter väldigt rolig dag. Igår var vi nämligen i Karlstad och kollade på Mamma Mia! Den filmen var asbra! Filmen var både lite sorjlig men extremt kul.  Så den rekomenderar jag verkligen! Det var verkligen en prisvärd film, eller skulle nog kunnat betala mer faktiskt, hehe.




Nu ska jag nog koka lite korv till "Olle-Pelle", för han kommer snart hem, så att han får lite mat, haha.

// Daniel



Dryg fest

Du var jag hemma då vid min kära dator igen. Det låter ju som jag är värsta datafreaket men det är jag inte det, tycker itne jag i alla fall, haha. Men det är ju skit mycket roligare än på bygdegården. Det var typ as dött där, konstig mat (på papptallrikar) och så hängde man med mamma, pappa och syrran. Usch vad hon är jobbig och jätte konstig!

Sen så var det ingen som hade värsta snygga kläder eller nån speciell frisyr, det var bara det gamla vanliga. Men det fans ju de som hade lite mer anorlunda och snygga kläder. Och till dem så till hör exempelvis (inte för att vara egoistisk, men det stämde faktisk) jag. Men en överaskning var mamma, mörka jeans, vit lite slappare top, en lite marinblå kofta och den som jag gillade mest... HENNES SCARF, jag är helt kär i den! En av de få av mammas kläder som jag verkligen älskar.

Mammas otrligt snygga scarf, har tytvärr ingen bättre bild.



Jag inför dansen i bygdegården
Jeans (uppvikta) - H&M
T-shirt - H&M
Kofta - JC
Ankelsocka - H&M
Skor - Björn Borg


Och tillFür Elise vill jag bara säga att du är bäst i hela världen och att du är så söt att du får sockerbitarna att smaka surt.

// Daniel



Idrottens dag

Idag har jag varit på rudsvallen hela dagen i stort sett. Där har jag kört häst och vagn. Det bar av hemmifrån vid halv 8 tiden, det tog ungefär en och en halv timma innan vi var framme. Sen så hände det inget på ca 2 timmar. Men sen så började det komma folk, och när det kom en så kommer det flera automatiskt. Så det var ett tag där det var jätte stressigt, hästarna han inte ens vila i mellan åt. Men vi klarade det i alla fall.


Jag på vagnen på väg hemåt.

Vi fick ihop sammanlagt 570kr som jag och syrran delade på, alltså fick vi 285 var. Det är ganska mycket ändå, räcker ju i alla fall till ett par strumpor, hehe

För övrigt så hade jag (tro det eller ej) ganska kul! Endel som åkte med var riktigt pratglada vilket jag uppskattar mycket. Sociala människor är bland det mest underbara som finns, hehe. Sen så träffade jag ju Jacob en snabbis också, vilket var kul eftersom det var ett tag man sågs. Annars har det väll inte hänt någon värre sensation.

Men nu måste jag hoppa in i duchen och göra mig iordning inför kvällens galakväll på bygdegården.


Peace, Love and Understanding!


// Daniel




Bra för ryggen

Nu har jag suttit här i en evighet igen och pillat lite på bloggdesignen. Och när man sitter så länge framför datorn så får man ju ont i ryggen och en dålig hålning. Men förut så kom jag på en sak som jag hörde på radion i tisdags. Det var att man skulle sitta på en pilatesboll, för då kommer man automatiskt att sitta lite rakare. Och om inte man har det så går det lika bra med en pall eller något liknande utan ryggstöd. Jag tyckte i alla fall det var bättre, och så är det lite roligare också för jag har ramlat av den ett antal gånger, hehe.

Och på tal om min bloggdesign så blev jag faktiskt ganska nöjd nu när jag blev klar. Men med allt gott kommer något ont, eller vad heter det. För när jag satt här och trixa så kom jag på en sak som skulle vara cool att göra, men mer säger jag inte. Jag ska fixa det sen, nu måste jag städa lite här för det ligger kläder överallt och sedan efter det så måste jag ut och springa lite, vilket ska bli härligt.

// Daniel



Häst och Vagn

Idag vaknade jag runt tre tiden (vilket kanske inte var så konstigt med tanke på när jag gick och la mig, haha). Så jag har inte varit vaken så jätte länge, men det käns som en evighet.

Förut var jag ute med pappa och provkörde med hästarna inför morgondagen då jag ska köra häst och vagn på idrottensdag för att käna lite extra cash. 10kr/person, nån som vill åka med? Visst jag känner mig lite bondig, men som sagt vad gör man inte för lite cash. Det är faktiskt lite mysigt också, de så filurerna är så söta, haha.



Balder (den svarta) & Dendu (den bruna)

// Daniel



Soluppgång

Oj nu har jag suttit här ett tag och pillat på min nya och stilrena bloggdesign. Jag är faktiskt riiktigt nöjd. Kollade ut för en stund sen och såg att solen håller på att gå upp så ska nog gå ut och ta lite kort!

Det är nog den första soluppgången jag sett, hehe.

// Daniel



Fullt upp!?

Alltså när jag tänkter efter så har jag ju fullt upp hela tiden, har märkt det nu eftersom att jag inte ens hinner att blogga. Det är faktiskt ganska läskigt!

Idag har jag i alla fall varit på Lillerud, för där var det en western-tävling som min pappas arbetsgivare (vår granne) deltog i. Så vi var där och kollade på det ett tag. Det var ganska kul men blev långtråkigt efter ett tag. Han kom på näst sissta plats, men har var duktig ändå. Han hade nog den bästa hästen där i alla fall. Den är tydligen med i SM eller nått tror jag, fast då är det inte han som rider, hehe.

Sedan drog det in till Karlstad för en "shopping-runda" och lite käk. Vi bestämde oss att äta på ett ställe som vi har ätit på förut och som vi tyckte var ganska bra. Men när vi väl kom dit så hade de bygt om och så var det nått nytt. Men det var jätte bra faktiskt. Billigt, jätte gott, fräsht och så var de jätte trevliga!
Efter maten så åkte vi till biltema eftersom att pappa är tråkig, haha. Men tillslut så hamnade vi på bergvik, men det var inte nån värre höjdare. Jag har ju ändå inte råd att köpa nått just nu, måste spara lite. Men jag gick in på MQ, tog massa kläder och provade. Men det var inte så lätt eftersom att pappa stod utanför och tjatade på att vi var tvungna att åka. SUCK!

Men hinner inte lägga upp bilder nu för syrran spelar sims2, fick låna datorn en stund, hehe. Men gör det kanske senare!
Ha en fortsatt trevlig kväll!


// Daniel



Danne-Ponken goes Albin-style




Nu har jag och mamma städat lite på vinden. Alltså fy vad saker vi slängde! Och gud vad saker vi hittade! Några txempel är mammas uråldriga glasögon och nån gammal scarf. Så jag kom att tänka på Albin och gick in på toaletten och tog lite egopics, haha.

(TRO NU INTE ATT JAG SER UT SÅ! DET VSR BARA EN KUL GREJ, HAHA!)


// Daniel



Depp

Okej nu har jag ingen som helst jävla lust att skriva nått om dagen så jag skiter i det!

// Daniel



Borås!

Imorgon bär det av till borås djurpark då! Får se om det blir kul... Men det blir i alla fall inte roligare än vad man gör det så, hehe. Men nu får jag nog gå ut och springa för sen ska jag sova, ska upp 5 i morgon.

Sov gott folks!
// Daniel



Vila i frid

Nu har det gått ännu en hel dag utan att jag har fått någonting gjort på bloggen. Istället har jag vart med mamma och pappa i stan. Men det var väll inte fy skam det heller.

Vi var först hemma hos morfar och kollade på hur det blev när han hade köpt ny soffa och möblerat om lite. Sedan hjälpte vi även till att plocka i ordning det sista porslinet.
När allt var klart så var det bara att hoppa in i bilen igen för då skulle vi åka till mormors gravplatts. Det är verkligen jätte mysigt där, för det är inte en vanlig grav. Utan det är typ som en liten skogsdunge och där får man välja en plats som man vill ha. Sedan så får man inte gräva eller nått där, om man ska sätta blommor så får man ha krukor eller vaser.
Så det vi gjorde var att lägga dit en sten som de har skrivit på och ställde även dit en vas med blommor. Det var riktigt fint, en sådan platts skulle jag med vilja ha som gravplatts.


Jag ska försöka att gå hit så ofta jag kan när jag kommer hem från sunne på helgerna tror jag!

// Daniel



ID-kort

Nu har jag vaknat för kanske en och en halv timma sen och har dushat och allt som man måste göra på morgonen för snart drar vi in till stan. Där ska jag äntligen hämta ut mitt ID-kort som jag "beställde" för ca en månad sen.
Såklart så ser jag helt mobbad ut på den jävla bilden... usch! Men, men, nu ska vi inte ta dessa Ilands/fjortis-problem så allvarligt. Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om hur jag ser ut på det kortet. Men det hade ju vart kul om man såg typ lite bra ut i alla fall, haha.

Jag Irriterar mig så på att jag har missat att blogga under veckan. Har så himmla mycket att ta igen. Får sitta med det när jag kommer hem...

Ha en bra fortsatt solig dag!
// Daniel



Onsdag



I onsdags, efter att jag hade tagit adjö av Alexandra, så bar det av till Karlstad och Rix FM festivalen. Inte för att jag ärnått stort Rix FM fan (om jag lyssnar så lyssnar jag på RIX morgon ZOO) men det är en "varför-inte-grej". Det är ganska skön stämning, man träffar folk, har kul och framför allt så är det ju gratis, så VARFÖR INTE lixom.

Artisterna som var med i Karlstad var:
Linda Bengtzing
Brolle
Arash
Rongedal
Marie Picasso
Anders Johansson
Sonja Aldén
Nordman

Konferencierer:
Roger Nordin
Erik Wedberg


Bilder:



Roger Nordin






Erik Wedberg






Kören
De var nästan de bästa på hela festivalen! De körde mycket Justin Timberlake, och det rockade jävligt mycket tyckte jag.





Den kvinnliga körsångaren





Den manliga körsångaren





Gitarristen i Rix fm festivalens:s husband
Bara för att Katrine (och alla andra tjejer) var askåt i honom.





Anders Johansson
En liten sak som man inte har hört så mycket av på sistonde.
Men han gjorde ett riktigt bra uppträdande. Särskillt när han berätta om när han åkte fasst för fortkörning.





Anders Johansson






En lite frän bild tyckter jag, hehe.







Linda Bengtzing
Rix FM:s egna duracell-kanin. Jag är själv inget Bengtzing-fan men jag måste då säga att på scen, ja där hör hon hemma. För hon gav 100% på varenda låt hon sjöng och fick med publiken så extremt bra.






Linda Bengtzing





Brolle
En av kvällens allra höjdpunkter!
Hans röst är helt fatastisk, vet inte vad jag ska säga men ni förstår nog orden AS BRA!







Brolle






Brolle






Brolle





Brolle



Nu tycker jag faktiskt det räcker med bilder, hehe. Men jag har bilder på alla artisterna så om ni vill se någon speciell så är det bara att säga till.



// Daniel



Hektisk vecka...

Denna veckan har varit riktigt hektiskt eller vad man nu ska kalla det. Har i stort sett inte varit hemma över huvud taget och har därför inte kunnat blogga nått längre, det har bara blivit korta snuttar. Och det är med nöd och näppe som jag orkar skriva om vad som har hänt under veckan. Men ska i alla fall försöka. Jag kan ju alltid börja med en snabb genomgång av veckans aktiviteter.

Måndag: Alexandra var här. Vi var i stan och umgicks med Katrine och Elvira.

Tisdag: Gjorde inte så mycket, var ute och fotade lite osv.

Onsdag: Alexandra åker hem och jag drar in till Karlstad för att gå med Katrine och Elvira på RixFM festivalen. Träffar även en drös andra bekanta som man inte hade sett på ett tag. Sedan hängde jag med Katrine hem för att sova över hos henne till på fredag. Läs mer...

Torsdag: Vi är i stan en snabbis och vinkar av Elvira för hon ska hem. Tråkigt, men hon kunde ju inte stanna för alltid, hehe. Sen när vi kom hem så var vi ute och gick lite och pratade i det varma och härliga vädret. Fotade även en del då. Sedan på kvällen tog vi det lungt framför datorn och va sociala med folk på msn. Vi sjöng även singstar som jag måste säga faktist har varit lite underskattat av mig.

Fredag: Världens mest dryga kanalparken. Men var kul att få träffa lite folk, t.ex som Alex och Marias nya kille, bara för att nämna några. Sedan bar det av hem till Linete, men eftersom att klockan var runt tolv tiden så gick vi och la oss. Men såklart så låg vi och pratade i ca två timmar.

Lördag: Jag och Linete drar in till Karlstad för att träffa lite folk och se på (en sak som jag inte tycker att man ska kalla vid dess namn, så vi kallar det för "grejjen") grejjen. Sedan drog jag hem till Flörremannen och hade det kul där.

Söndag (idag): Kom jag äntligen hem. Eller äntligen kanske var fel ord, men var faktiskt skönt att komma hem när man varit borta i fem dagar. Men jag han knappt sätta foten innanför dörren för än vi skulle iväg igen. Då bar det av till Fotbollsskolan för jag skulle ta lite kort på dem och så.

I vilket fall som hellst så vill jag tacka alla, som jag har umgåtts med under denna veckan, för att förgyller min vardag och gör den till något speciellt.
Ett extra tack till er jag har fått sova hos!

// Daniel



Singstar

Nu sitter jag och sjunger lite singstar här hos Katrine, är faktiskt riktigt kul. Men vill helst inte höra det själv, haha. Min favorit låt än så länge är Butons med Pussycat Dolls. Aja nu ska jag sjunga vidare, hehe.

// Daniel



Damp Photoshop

Då har vi ätit klart då, och som förväntat så var nedladningen klar. Men när jag väl skulle installera det så går det inte, det händer lixom inget. Det kommer upp en ruta där det står "Initierar Photoshop", men när det är klart då försvinner bara allt och sen händer det ingenting.

Nån som vet vad man kan göra eller?

// Daniel



Frukost hos Katrine

Okej då har vi vaknat upp hos Katrine då och ska nu äta frukost. Håller på och laddar ner Photoshop åt Katrine så får hoppas att det är färdigt när vi ätit klart.

// Daniel



Packa

Nu ska jag packa för jag kanske ska till Katrine från imorgon till fredag. Men får se eftersom att my parents hate me så... Men får i alla fall packa så får vi se sen... Jag måste med, kommer dö av utråkning här annars!

// Daniel



Allsång

Brolle och Amanda Jenssen... Kan det bli bättre? Nej jag tror faktiskt inte det. Brolle med sin extremt sköna röst och Amanda Jenssen med sin extremt sköna röst och stil.
Måste slå ett slag för Amanda Jenssens stil! På allsång på skansen kom hon in barfota med en blå- och vitrutig klänning. Det såg så sommrigt ut.
Hela hon är jätte snygg och hon kör på nått sätt en ganska egen stil men som ändå är helt rätt.
Så Amanda Jenssen får 5/5 i betyg. Haha.

// Daniel



Touch av sommaren

Nu har jag och Alexandra vart ute och och fotat lite. Sen satte vi oss och redigerade en bild (nedanför). Den är en av de bilder jag tror att jag ska sälja på skördefesten.
Vad tycker ni man kan sälja en sådan bild för? 20kr för ett A4? Eller var det för dyrt?





Men nu kom solen fram igen så då måste vi ju passa på att gå ut.



// Daniel



Pizza till frukost

Nu har vi vaknat och kommit igång lite, så jag tänkte att före frukost så ska jag ut och springa en vända om jag orkar.

Eftersom detta inlägget inte blev så långt så kan jag ju bjuda på lite bilder från igår när jag och Alexandra var i stan och umgicks med Katrine och den sköna göteborgaren Elvira, hehe.



Alexandra ser lite avundsjuk ut på Katrines Coca Cola, haha.




Var tvungen att lägga upp denna bilden eftersom att det var den enda där Elvira syntes lite.
Hon ville ju inte vara med på kort den saken.



// Daniel



Fuckin' jävla skit helvete


Jag gissar på kärleken och livet...

// Daniel



På andra sidan häcken

Nu ska jag och alexandra se på andra sidan häcken. Så då får jag väll bjuda på en bild av snyggingen själv då, hehe.



// Daniel



Våga ta en kyss!

Förut hade jag tråkigt så jag satte mig och läste i en av mammas tant-tidningar och då hittade jag en lite rolig men äcklig faktaruta om kyssar.

 En normalkyss innehåller:
9 milligram vatten
0,7 gram äggviteämnen
0,18 gram organiskt material
0,7 gram fett
0,45 gram salt
250 olika bakterier
Samt otaliga parasiter.

För övrigt så blev maten jätte god, trotts att det var kyckling. Men hade nog blivit lite pyttepytte bättre med kebab-marinerat kött.


// Daniel



Kick Off!

I förrgår så hade gubbarna i fotbolls-sektionen möte här hemma, så mamma tyckte det passade att göra en fotbollsplanstårta. Och eftersom att jag har fått önskemål på en bild av tårtan så får jag ju såklart lägga upp det!

(De röda strecken var inte på tårtan, var bara lite "fotbollskommentator-ironi".)


Nu ska jag och Alexandra gå och göra Florijans extremt goda Thaigryta, får hoppas den blir bra. Har dock inte kebab-marinerat kött utan kyckling, men det ska väll gå bra det med.

// Daniel



Möte

Okej då är det möte här hemma. Det är pappa som har dragit hit fotbolls-sektionen och så ska de ha möte och äta mat osv. Är väll trevligt för alla är ju schyssta och roliga så man ska väll inte klaga.

Har inget vettigt att skriva så jag får väll gå och vara lite social eller nått.

// Daniel



Pannkakor

Nu har jag stekt pannkakor åt "familjen". Blev riktigt bra! Men receptet kommer ju från SEXY-X ("cock:en" himself, haha) så det är ju inte så konstigt, hehe. Eller ja, det kommer från SEXY-X:s "bonde-ex", haha. Hur som hällst så blev de bra i alla fall. Och riktigt goda.



Nog för att jag gjorde pannkakorna rosa men inte riktigt så här mycket, hehe.


// Daniel



Vadå unikt?

Varför finns det ens en liiten liiten tanke där bak,
varför?

Det är ju solklart,
det förstår ju vem som helst.
Vad har jag som du inte har,
och som du skulle vilja ha?
Inget, allt det jag har,
har du mycket mer av.

Man ska kunna ge och ta av varandra,
var det en gång någon som sa.
Men hur ska man kunna ge,
om man inte har något speciellt att ge.
Hur skulle man kunne leva på att bara ta.
Det är ju så solklart att det inte är sant,
det går ju inte.

Jag är ju så himmla dum.
Varför ens inbilla mig att jag har nått som nån vill ha
Vad är det som är unikt med mig?
Ja, säg mig, vad är unikt?



// Daniel




Blondie himself

Nu är jag hemma, jag var ju iväg och hjälpte pappa lite. Vi tog upp båten, tvättade den lite satte på ny propeller (som gör att den går saktare) sen la vi i den igen och körde en provrunda. Det var väll itne det roligaste att göra, var ganska drygt och så men, men.

Nu har jag ju som planerat färgat håret och är nu blondin. Det är himmlans annorlunda tycker jag men det är ju en vanesak. Så eftersom att jag har blonderat mig så var jag idag inne och köpte silvershampo, som SEXY-X så snällt rådde mig till att göra. Svindyrt var det också, 160kr för en flaska med 250 ml. Men, men det kostar att hålla sig på topp, haha.

// Daniel



En snabbis

Nu har jag kommit hem från SEXY-X, haha. Men nu ska jag hjälpa pappa att ta upp båten så skriver mer sen.

Nu är jag blond och extremt korthårig. Men jag blev nöjd! Det blev i alla fall inte orange.


// Daniel



Korthårig blondin...

Jaha, då ska man bli blondin då. Igår var jag och mamma inne på Lilla Salongen och frågade om klipp- och färgningstid. Jag fick en på onsdag, alltså i morgon! Jag ska klippa mig kort och blondera utväxten. Jag är helt sjunkt nervös, är det någon som vill med mig och hålla mig i handen?

Men jag ska ta med mig mössa i fall att, haha.

Sen efter det så ska jag ju till SEXY-X, haha. Ska bli riktigt kul! Ska vara där i tre dagar, eller ja jag åker hem på fredag morgon. Får se vad vi ska göra, bara softa antagligen. Vet inte om det blir så mycket uppdaterat under den tiden eftersom att punkten på den datorn inte funkar, haha.

// Daniel



Bostad!

Wiiieee! Idag ringde de från Sunne och sa att jag har fått en bostad. Det är på brårudsvägen 19 D, första våningen och med altan. Det är så mycket jag vet än så länge, plus att jag ska bo med nån som heter Andreas från skillingsfors.

Jaja, i vilket fall som hellst hoppas jag att det kommer bli bra. Men det tror jag nog.



Il était une fois l'homme créé la plus belle chose jamais.
Il a appelé le Bag in the Box,
permettez-moi de vous entendre chanter!

// Daniel

a title="FASHIONFUCKER & PHOTOGRAPHER on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/15594/fashionfucker--photographer/follow">bloglovin