En jobbig förlust

Nu har jag, som ni kanske märkt, inte bloggat på en vecka ungefär. Detta har berott på att jag i helgen var i göteborg hos min kusin. Sedan när jag väl kom hem så funkade inte internet och datorn har ju krånglat nu i cirka 3 veckor utan att jag har gjort något.
Så i måndags så beslutade jag att jag skulle lämna in den. Det resulterade i att de var tvungna att behålla den i ungefär en vecka eftersoma att det tydligen var något hårdvarufel eller liknande.

Just nu sitter jag i alla fall i skolan en liten stund på Fridas dator för att kunna blogga.
Snart ska jag gå hem och ringa på soffan som jag hittade på blocket!

// Daniel



Göteborg




I övermorgon är det dags för min efterlängtade göteborgsresa. Det är jag och syrran som ska dig och bo hos min kusin under en natt när mamma och pappa är och kollar på galenskaparna. Det kommer bära av ganska tidigt på lördag och antagligen så ska vi direkt till Ann-Sofie (vår kusin). Sedan vet jag inte så mycket mer, förutom att hon har planerat antingen Nordstan, tacokväll eller bio. I alla fall så kommer det bli jätte härligt. Bara att komma bårt från värmland ska bli skönt!

Imorgon ska jag även ha utvecklingssamtal. Det är faktiskt inget jag är nervös över. Min utvecklingsplan som jag skulle skriva och maila in blev ganska bra den med, jag blev i alla fall nöjd. Den blev på ca 2,5 sida och jag tror att det var ganska mycket jämfört med de andra.

Önska mig lycka till!
Nu blir det till att diska och städa eftersom att mamma och pappa (tror jag) kommer komma upp imorgon.


// Daniel



Det var ett jävla tjat...

Snart är det dags för idrott vilket ska bli skönt som bara den eftersom att det var ett tag sedan. Förra onsdagen så var vi på teater och onsdagen före det så var det höstlov. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog bra med det.

Förut i klassrummet så var det värsta debatten, då hela klassen var rakt imot det projektetet vi fick. Visst det var väll lite kul att diskutera och argumentera, men tillslut gick det till överstyr. Alltså vad var problemet det är väll bara att gilla läget och göra det bästa av det.
Liksom när de väl kommer ut i arbetslivet så är det inte alltid de får välja vad de ska göra osv. Men, men det är väll deras problem. Jag har inget som hellst problem med projektet i stora drag.

// Daniel



Fototeman?

Idag har jag inte haft något värre liv igen då. Vad tar detta slut? Alltså tiden bara flyter iväg till saker som är helt jävla onödiga. Som idag till exempel, vi satt på klotterplanket på emocore.se i säkert 4 timmar. Och allt bara för att driva med folk. Det känns inte så värt när man tänker efter.
Det enda vi gör i skolan är att sitta vid datorerna och trotts den datanörd jag är, så börjar jag faktiskt tröttna på det. Jag har nu varit så smart att jag helt själv har kommit på att de enda som kan lösa sittuationen är vi själva. Smart va? Så istället för att sitta vid datorerna imorgon så kan vi ju göra något annat. Lixom improvisera till något, prata in real life och så är jag ju även helt galet fotosugen.
Problemen till det är ganska små men på ändå ganska stora. Dels så gillar jag inte att fota själv, sedan har jag ingen ispiration heller. Så ni kan ju kanske ge mig tips på t.ex. nått tema eller någon känsla eller rent av bara ett ord, som jag sedan kan använda när jag fotar.



Måste även bjuda på denna känner jag, den är så himla klockren!


Glöm inte att ge mig tips nu!

// Daniel



Nämen ser man på!


Tänka sig vad lycklig man kan bli av att vara i tvättstugan. Eller ja det var väll kanske inte på grund av att jag var just i tvättstugan. Men i alla fall så ringde min lille snuttis, alltså Florijan och sa att han saknade mig så mycket att han skulle åka hit idag, är inte det gulligt så säg!?

Nu sitter jag mest fastklistrad framför facebook (newbie ju) och lyssnar på lite blandad musik medan jag väntar på att han ska komma.


// Daniel



Vegan




Nu sitter jag här och lyssnar på Håkan medan jag tänker på vad man egentligen kan äta som vegan. För det är nämligen så att jag och några kompisar ska bli det från måndag tills på fredag.
Ska bli riktigt spännande att se om man klarar det. Jag har ju, som kanske endel vet, varit vegetarian i ca två veckor. Dock har jag fuskat 2 gånger (pinsamt). Så vi får se om jag klarar denna utmaningen istället.


Du säger att kärleken, aldrig var till för dig.
Att du aldrig känt vinden, högt över trädtoppen.
Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig.
Varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt. Natten lång om du älskade en gång.
Och kanske älskar än, spelar den nån roll? Nej, kanske ingen, kanske allt egentligen.


Vad tycker ni om håkan?

Personligen ÄLSKAR jag både hans röst och hans texter!


// Daniel



Behövligt besök

För unge fär en timme sedan så ringe Katrine och undrade om hon, hennes mamma och hennes mormor kunde komma förbi en liten sväng eftersom att de hade vart på julmarknad i mårbacka, vilket inte ligger så långt här ifrån. Jag var först lite tveksam till det då jag inte hade det värst städat men efter lite övertalning så sa jag ja.
Då fick jag i princip panik. Jag blev helt speedad och verkligen sprang runt här och plockade, damsög och städade, på allt jag praktiskt taget såg. Sedan så tänkte jag ju också att jag kunde ju lika gärna gå ut med soporna när jag skulle gå och möta dem.
Så nu är hela lägenheten städad och fin, vilket var väl behövligt.


Nu blir det nog bara till att ladda upp lite inför ikväll då det är fest hos Beck.
Vad händer ikväll för er?


// Daniel



Stora vattentuttar



Jaha, idag har jag inte bloggat något hellet, vad dålig jag känner mig, hehe. Eller igentligen inte. Jag känner mig glad för nu så sitter jag här med Maria och hennes stora vattentuttar. För er som undrar vad vattentuttar är det sådana som guppar massa och som nästan kluckar lite vackert. Jätte härliga att ta på är dom.

Idag så försov vi oss IGEN, både jag och Andreas. Vi vaknade på samma tid idag igen, jag tror jag börjar komma in i  en ond cirkel eller något.

Nu ska jag hem och städa lite tror jag.
Ha det bra!


// Daniel



Inspelning


Detta är då min platts vid inspelningen.


Jag hade egentligen planerat att vara hemma och städa. Men det blev istället inspelning med lite kompisar. Jag tycker att ni ska ta och kolla in Scream of A Dead Child på my space om ca. en vecka.

// Daniel



Komisk försening



Nu har jag inte bloggat på en och en halv dag ungefär och jag känner riktigt abstinens. Just nu sitter jag i skolan på bilddagboken, det är typ det ändra vi gör.
I morse kom jag även 40 min försent, det var faktikst komiskt. För både jag och Andreas försov oss, det var nämligen han som väckte mig vid tio i nio.

Igår så var vi iväg och kollade på Spring Awakening. Den var riktigt bra faktiskt, trotts våra lite dåliga plattser. Även det var lite komiskt för skådespelarna kollade in mig, haha!
Det var till exempel en scen då de skulle så kåta ut, då var det en som värkligen stirrade på mig. Dock var det ganska obehagligt då jag inte viste var jag skulle kolla.


Nu ska vi gå och äta.
Smaklig måltid!

// Daniel



English.. Screw you!

Fan, nu har vi engelska med Stina. Jag börjar verkligen tröttna på detta nu. Konstiga uppgifter som känns ganska meningslösa.
Visst det handlar om det Amerikanska valet, men jag orkar inte med att skriva en rapport och massa skit. TRÅKIGT!

Men aja vi ska vara klara med rapporten vid 10 så ska ta och sätta igång.

// Daniel



Tankeränsning

Åh, vad skönt det var att vara ute! Man ränsade verkligen tankarna till 100%. Man blev både glad positiv och fick bättre självkänsla. Så om du någon gång är depp eller lite allmänt borta, gå ut och gå eller spring i ca en timme.

Nu känner jag för att gå in till Andreas, Totte, Magnus, Niklas och Fröding och vara lite social. Ha det gött, får se om jag kommer på att skriva något mer.

Är riktigt fotosugen btw!

// Daniel



Måste göra något



Jahapp, nu har Florijan åkt och det är vekligen riktigt ensamt här hemma.
Jag sitter och kollar på våra värsta år, som går på 6:an, och är jätte trött. Alltså det känns som att jag inte har något liv just nu.

- Jag vaknar på morgonen, försöker göra mig någolunda snygg och går til skolan. I skolan gör man typ inget förutom att sitta på bilddagboken. Det är ingen som är pepp eller vill göra något annat heller, så det smittar väldigt lätt av sig. På det så är man astrött eftersom att man inte somnade för än vid 2 tiden. När vi väl får gå hem så kommer man hem och är jätte trött, städar, kollar på tv och går och lägger sig. -

Vad är det för liv? Jag har inte varken "växt" eller "krymt", för att citera får klassföreståndare, idag. Det känns faktiskt riktigt meningslöst. Om man bara var lite piggare, hälsosammare och tog tag i nått så hade det ju varit tvärt om.

Så jag måste verkligen försöka. Idag så är jag ju som sagt verkligen as trött men mot alla odds ska jag nog försöka pallra mig ut och springa en vänta. Inte för att jag känner att jag kommer orka, men jag måste tvinga mig själv nu faktiskt. Jag kan inte fortsätta se ut såhär!
Sen så måste jag gå och lägga mig i tid för en gångs skull. Ja, jag får se hur det kommer gå.

// Daniel



Slut för dagen

Nu är jag trött, orkar inte blogga och ska gå hem för nu är skolan slut. Ha det bra! Hoppas ni har haft en bra dag!?

// Daniel



Bildkomposition

Jag sitter i klassrummet och har fotolektion. Eller ja, vi sitter mest på bilddagboken, det är as tråkigt. Vi håller på med bildkompositioner, det är faktiskt ganska kul. Men det är ingen som är värst pepp på att göra nått.

Detta är bilden jag tog som skulle representera Horisontell Komposition:


// Daniel



Cribs



Välkommen hem till mig och Andreas! Nu ska du få dig en titt inne hos oss, är du inte spänd?



Vi kan börja med köket:
Visst är grisarna riktigt söta? (Det är salt- och pepparkar).







I köket kan vi bl.a hitta detta:
Kylskåpet, med min egna lilla "gästbok" på och med massa mat inuti.
Skafferiet, också med massa mat innuti.
Städskåpet, ja vad finns det inne?
Kolla in själv!






Sedan har vi Hallen:
Finns inte så mycket att säga om den. Okej fin.


Badrummet:
Finns inte så mycket att säga, vill dock ha lite mer förvaring.





Mitt rum:
Garderoben, dock inte alla kläder för jag håller på att tvätta.
Altanen, inte så fräsch just nu för den används inte så mycket




Andreas rum:
Tyvärr kom vi inte in där idag eftersom att han inte är hemma.







VÄLKOMMEN ÅTER!


// Daniel









Försening!

Sorry! Jag vet att jag gått över tiden som jag utlåvade CRIBS men jag håller på och jobbar för fullt, hehe. Det kommer snart, håll ut!

// Daniel



Bloggspecial!


Nu ni! Nu har jag kommit på den ultimata saken jag ska göra i min blogg. CRIBS igenom bilder! Jag har nu fotat runt lite i min lägenhet och nu ska jag bara lägga in dem i datorn och efterbehandla dem lite innan jag ska lägga upp dem. Jag dock säga att det kommer bli varning för många bilder!
Fast det kommer ju ta ett tag, men ni kan räkna med mig inom två timmar! (Håller på och tvättar också och ska hämta den vid 3.)

// Daniel



Uppfräschning, HJÄLP!?

Denna dagen står för uppfräschning tror jag. För det blir väldigt mycket städning och förnyning. Dels som ni kanske ser här på bloggen. Sedan ska jag nu gå och diska och plocka lite med lite saker.

Min lilla älskling har fått virus i sin dator, är det någon som vet hur man får bor det?

Det kommer upp en svart ruta med massa vita streck på, så fort han startar upp internetanslutningen. Det står att programet heter lsb och vi har försökt att ta bort det med det kommer tillbaka hela tiden. Vi har även sökt igenom hela datorn med Panda-08 men ingenting verkar funka. VAD SKA MAN GÖRA!?

// Daniel



Frukost människa


Ursäkta kvalitén men den är tagen med camen!

Okej då, lite har jag fuskat! Jag sa att jag skulle gå upp 8 men det blev halv 9 istället. När jag väl kommit upp så kollade jag bloggkoll resp. bilddagboken och tillslut efter en halvtimme så hamnade jag här på min kära blogg. I vilket fall så är det en väldigt fin morgon med frost och stark sol. Det är detta vädret som gör hösten okej.
Nu är jag i alla fall uppe, då och då sneglar jag bort mot älsklingen där han ligger i sängen och sover så sött. Hade verkligen velat göra frukost på sänget till han. Men jag vet ju inte när han kommer vakna plus att han inte är någon vidare frukostmänniska vilket jag själv är.

Är ni frukostmänniskor?

// Daniel



Årets höstlåt -08



I bilen på väg hem till sunne så satt vi och lyssnade på P3, förövrigt världens bästa radiokanal. Då började de spela Darins "nya" singel med Darin och Kat DeLuna, Breathing Your Love. Jag är inte direkt ett fan av Darin men den var faktisk ganska bra, tror det gjorde mycket att Kat var med.
Men vad gör den till årets höst låt då? Jo, man kan göra om låten lite snyggt med "Fallande Löv" istället för "Breathing Your Love". Visst har jag riktig bra humor va?


// Daniel



Onödig bakfylla

Äntligen är jag snart hemma i min städade och fina lägenhet, eller ja den är väll okej fin. Det skulle behövas tapetseras om rejält där inne men, men jag nöjer mig ändå.

Klockan är 13.00 och jag känner att jag måste verkligen börja gå upp på mornarna. Idag sov vi tills typ halv tolv kanske, och som vanligt känns det som hela dagen är bort flugen! Imorgon lovar jag er att gå upp vid åtta och att jag inte ska vara det minsta bakfull alls.

Bakfyllan jag har nu är helt och hållet exremt onödig. Vi skulle ju till campus i karlstad för att gå på ett Halloween party. Men dock blev inte vi så långvaiga för Florijan tyckte inte det var så jättekul. Men jag förstår honom han var tvungen att köra, han kände knappt någon (inte för att jag kände någon mer) och hälften av de som var där verkade allmänt tråkiga.
Fasst jag hade kul den lilla stunden vi var där. Vi fick träffa Fanny i alla fall, det var riktigt kul.


När vi drog där ifrån så bestämde vi oss för att åka och snacka lite med Marie som var hos Eric i Deje. Så efter att ha varit hemma och hämtat jackorna, bar det av till deje istället. Det var lika kul där! Alltid lika kul att träffa henne.


Sedan när vi väl var hemma så tog vi en härlig dusch och gick och la oss runt halv ett tiden.


Och nu sitter jag här med bakfylla?! Är inte det onödig så säg, på festen var ju alla packade så visst, men vi var ju inte där länge alls. Visst om vi hade vart där lite längre hade bakfyllan faktiskt varit okej, men en timme på campus är faktiskt inte värd en bakfylla!


Efersom att vi var tvungna att klä ut oss
så klädde jag och älskling ut oss till EMOs








Översta bilden: Festen
Mellersta bilden: Jag och Fanny
Understa bilden: Marie


Jahapp nu ska vi tydligen till florijans föräldrar och äta, vilket ska bli riktigt pinsamt på grund av att jag är vegetarian. Jag är ju inte kräsen i vanliga fall och jag vill inte vara petig, det är så pinsamt.


// Daniel

a title="FASHIONFUCKER & PHOTOGRAPHER on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/15594/fashionfucker--photographer/follow">bloglovin