Valborgsmys

Idag är det ju valborgsmässoafton och den kommer spenderas hos Katrine i Karlstad. Det kommer bli riktigt mysigt tror jag, och jag hoppas på ett riktigt fint och soligt väder.
Här kommer även lite bilder från när jag och Linete var i karlstad. Mer sådant väder som det är på bilderna vill jag se!



© Daniel Johansson


@ Daniel Johansson


Mabellene i Hofteholder - Volbeat
Lyssna med Grooveshark!

// Daniel



Retushering - Evelina

Igår hade jag lite dötid på kvällen och fick för mig att sätta mig och fixa lite med en bild. Såhär blev resultatet, jag blev faktiskt riktigt, riktigt nöjd med resultatet. Tyvärr så ser ju bilderna lite gråaktiga ut om man kör firefox.





Klicka här för att se bilderna i större format!





Tony the beat - The Sounds

Lyssna med Grooveshark!

// Daniel



Jobba!


Nu har jag precis varit på ett litet föredrag om LO och arbetslivet.
Det var ganska intressant faktiskt, bara att han som pratade var riktigt dryg. Så det blev ganska segt efter typ tjugo minuter.
Jag har än så länge inte sökt något sommarjobb till sommarn men jag har planer på att ansöka till ett café som jag känner en som driver. Vet att det är ganska sent men man kan alltid hoppas på det bästa. Att jobba på ett café skulle vara riktigt kul faktiskt, har faktiskt tänkt på det ganska länge bara att det inte har blivit av att jag sökt något jobb. Men nu är jag i ganska stort behov av pengar så ska se till att göra det.
Från och med idag kommer jag försöka skriva en "stundens-låt" i varje inlägg. Alltså en låt som jag är lite sugen på just nu, så ifall ni har brist på idéer på musik så är det bara ni tittar förbi och letar lite. Nu ska jag ta och skriva ihop lite frågor som vi ska ha till en intervju vi ska göra imorgon. Vad har ni hittat på idag?


Vinternoll2 - Kent
Lyssna med Grooveshark!


// Daniel



Tjejkväll

Idag blir det inget gymmande för min del, tyvärr. För idag är det tjejernas kväll på gymmet. Ganska surt, men, men de behöver väll lite tid för sig själva. Istället tänkte jag ha lite myskväll (a.k.a "tjejkväll") med Frida. Ska bli riktigt kul faktiskt. Fast vi får se hur det kommer gå med mysfaktorn, för jag är på sjukt rave humör.



Föresten, är det någon mer än jag som hatar kärleken och inte vet vad man ska göra med den? Hur ska man tolka motgångar? Ska man ge upp eller kämpa in i det sista? Kommer man bli tolkad som jobbig och dum i huvudet?


Such Is Life - Sensation White
Lyssna med Grooveshark!
// Daniel



Peppar

Godmorgon kära folket. Nu sitter jag i skolan och försöker peppa inför P&L samtidigt som jag har projektarbete, man måste ju börja tidigt, haha. Här är ett riktigt bra tips ifall du också behöver peppa. 41 minuter livekonsert med Håkan, kan det bli bättre? Det är nog till och med bättre än pulver...

Lyssna med Groovechark!

// Daniel



Då var det fixat!



Igår beställde pappa min biljett till Peace and Love festivalen den 22-27 juni. Just nu känner jag mig som den lyckligaste personen i världen och försöker peppa som bara den. Är med evelina och kollar när Evicon repar. Ska snart dra iväg hemmåt för att sedan försöka tvinga iväg mig själv till gymmet för ett 2 timmars pass, ska bli sjukt skönt.


Såhär ville Evelina att jag skulle se ut. Riktigt söt, eller vad säger du??


// Daniel



Dimmiga dar, det var bra dar!

Som vissa kanske vet så var jag i lördags och festade på campus (universitetet). Det var jag, Fredrik, Totte, Tino, Oskar och Linete som drog dit efter lite lite uppvärmvärmning i Karlstad. Hela kvällen var helt underbar. Bilderna, som är fotade av Tino (tinoboy @ bdb), får tala för sig själva.


Fredrik och Fanny, de två underbara personerna som höll i festen!



Jag tog med vattenpipan, vilken blev använd riktigt flitigt.



Min underbara svartis var där med, hon är verkligen den bästa människan i världen.



Festen var fylld med underbart folk!



Lite senare på kvällen kom även Emelie och Christina, underbara tjejer.



Här är Fredrik bra borta tror jag, haha, vet inte riktigt vad han gör faktiskt.



Jag och Tino posade lite, och såklart bjuder jag på mig själv, haha. (Det är inte mina solglasögon).



Josefin, Emelie, jag och vattenpipan dansar omkring.



Oskar, Tino och jag.



Jakob, Jag, Emelies huvud och Linetes lår. Trevlig kille det där, haha!






// Daniel



In i dimman


  © Daniel Johansson


Då var det redan fredag...
och vad betyder då fredag? Jo, helg! Det ska bli helt sjukt skönt och kul. Har hela helgen fullbokad i princip. Det är väll bara på söndag som jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Men det behövs ju en slappardag innan skoldagarna drar igång, så det blir antagligen till att sova länge då.

Idag så blir det att dra till Karlstad runt 4-5 med Totte för att möta Linete. Där ska vil till UNO en stund och kolla på Jam4Us, det är någon sorts Streetdance-battle eller något sånt. Linete funderade över om en som hon kände skulle vara med, så vi ska dit och se det. Sen är det ju kul att se folk som dansar! Det är så sjukt hett, oavsett om det är killar eller tjejer.
Vid åttatiden så kommer det bära av tillbaka till sunne för inflyttningsfest hos Evelina (som är på bilden här under) och Malin som nu har blivit en del av brårudsfamiljen. Den kvällen blir det Asti Cinzano för hela slanten, mums!

© Daniel Johansson

Lördagen blir inte direkt mindre vild. Då blir det att festa på Campus (universitetet) hos Fanny och Fredrik. Ska bli underbart kul. Har inte träffat Fanny sen nyår. Saknar den "emo-kebab tjejen" ganska rejält. Men nu smäller det. Där blir det att dricka drinkar baserad på importvodka, väldigt lyxigt måste jag säga.


// Daniel



Båttur

Idag har hela familjen vart ute med båten på den mysigt lilla sjön Vänern. Det var riktigt härligt väder och solen värmde oss om näsan riktigt skönt. Trotts värmen i luften har inte vattnet riktigt fått upp sin rätta temperatur för att jag ska våga mig i, men jag älskar vattnen ändå. Det är så avslappnande, vackert och mystiskt.


© Daniel Johansson


© Daniel Johansson


© Daniel Johansson


© Daniel Johansson


© Daniel Johansson







// Daniel



Within the sound of silence.

I går började konstutställningen på Alma Löv där en stor del av våran skola deltog (blan annat våran klass). Jag, Frida och Lina var de enda från klassen som faktiskt var där och kollade, det tyckte jag faktiskt var lite dåligt. En annan sak som var dåligt på utställningen var kvalitén på det vi visade upp. Det vi hade gjort visades på en projektor i ett litet svart rum. För det första så blev det dålig kvalité på bilderna och filmerna eftersom att det låg på en DVD-skiva och för det andra så hade jag velat ha bilderna utskrivna och upphängda som de andra klasserna hade. Men, men 
Detta är mina bilder som jag ställde ut, jag kallar dem "Within the sound of silence". Vilket betyder  "Inom ljudet av tystnad" vilket jag tycker relaterar bra till bilderna som handlar om misshandel i hemmet.

Tycker ni att bilderna får visar det? Och vad får ni för reaktioner på bilderna?
Lyssna gärna på den oerhört fina låten av Simon & Garfunkel, längst ner i inlägget, samtidigt som ni kollar på bilderna.


© Daniel Johansson



© Daniel Johansson







// Daniel




Konsert foton


© Daniel Johansson

I söndags så ägde UKM här i Sunne rum
och grabbsen i bandet (a.k.a my friends) EVICON var på plats. Och eftersom att jag, stolt som jag är, är deras personliga live-fotograf så befann jag mig också där med kameran i högsta hugg. Så nu efter lite redigering hit och dit så har jag äntligen fått upp de bästa bilderna på deras hemsida.

Vad tycks, vilken är er favorit?
Min favorit tror jag är den som jag har lagt upp här i inlägget.

// Daniel



"O"mogen heap



Tråkig kille på bilden. Han lurade ingen den första april. Varför inte? Inte vet jag. Orkade inte bara. Dock skämtade vi med våran matte lärare, som för övrigt är den sämsta. Skämtet gick ut på att vi skulle slänga en dator i golvet. Alltså vi har ju fått datorer och en i klassen (min rumskompis Andreas) hade fått tag i en exakt likadan dator, fast trasig, av sin farbror eller nått.
Dock så fick vi inte den reaktionen vi hoppades på. Han sa bara "Jahapp, det var den det" och vände sig om. Så det blev mest vi som blev lite ägda.

Nu under ett par veckor har jag även blivit en aning bedragen. Eller ja, utsatt för omogenhet rättare sagt. Jag har skrivit med en som heter Andréas och som jag på senare tid började känna lite lite för. Men helt plöttsligt hade han pojkvänn? Haha, lite skrattretande faktiskt. Dock gör det inte mig någonting då jag verkligen hatar falska personer. Och eftersom att han ljög för mig och sa att det inte fanns någon annan. Men, men, det är hanns förlust. Får hoppas han växer till sig någon dag.
Det jag ville få ut av detta var mest hur vidriga folk kan vara. Jag skulle aldrig kunna gå bakom ryggen på någon på det sättet. Förstår inte riktigt hur man klarar av det? Fast det var ganska skönt för nu slipper jag ju tänka på han, han var ju trotts allt bara en liten flört och inget mer.

Har du någonsin blivit utsatt för sådan här idioti?


// Daniel

a title="FASHIONFUCKER & PHOTOGRAPHER on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/15594/fashionfucker--photographer/follow">bloglovin