Accident & Emergency





© Daniel Johansson


Fotografiskbild A
Maria & Totte



// Daniel



Beyond cleaning




"Jag har redan sett spanien."
Jag håller på och städar, sen blir det plugg.

// Daniel



The dream maker


Is going make you mad.
Nu ska jag gymma.

// Daniel



The chosen one



Bless your body, bless your soul
Pray for peace and self-control

// Daniel



Heaven ain't close

specially in a place like this... Sen jag bloggade senast har jag bland annat hunnit dessa saker.

Sålt en häst.
Myst.
Lagat mat.
Tvättat.
Festat.
Fyllt år.
Varit bakfull på födelsedagen.
Däckat på skoltoan i 45 min.
Gjort ett halvt projekt.
Börjat med Matte B.
Ändrat inviduellt val till Historia A.
Köpt min första VOGUE.
Shoppat.
Köpt tågbiljetter till skåne.
Träffat folk jag inte träffat på länge.
Blivit förtjust.
Blivit besatt.
Försovit mig.
Klarat att inte blogga på ett tag.
Börjat gymma.
Möblerat om.
Saknat familjen.
OSV.



// Daniel



Bow down

Jag är lycklig. För jag ska hem till Sunne i morgon. Så nu håller jag på att packa. Efter det ska jag prata lite i telefon. Vilket jag jämt gör nu för tiden tycker jag. Men det gör inget sålänge jag pratar med någon jag vill prata med. Bilderna jag lade upp förut var från den trevliga grillkvällen igår som jag glömde (inte hade tid) att blogga om. Så vad säger mer än lite ord. Jo några bilder.

För övrigt så längtar jag till fredag för nu är det bestämt att jag ska få fin-besök över helgen. Mycket trevligt ska det bli. Vem det är säger jag inte, för det är ingen som vet vem det är och de som behöver veta, vet det. Så ja.
Jag önskar verkligen också jag kunde ändra på vissa saker som hänt mig nu det senaste. Liksom ändra på saker man beslutit, eller ja rättare sagt inte beslutit bara struntat i.

// Daniel



A tuesday night












© Daniel Johansson

// Daniel



A boy like me

Read this kind of shit!

Foxyman
ILOVEFAKE
Garbagedress
A Perfect Guide
Anywho
Clément Louis
Geometricsleep
Klang
Natalie Karlsson
Rikauteliggare
Face Hunter
From East Okland To Yves st Laurent
Nasty Gal
Blind Date Swingers Club
Litter
ILOVEFAKE - Magazine


Detta är mina insperationskällor. Har ni några andra bra tips?


// Daniel



Head-er-ache





Vilken föredrar ni?





#1




# 2




// Daniel



Unbreeched boy





// Daniel



Warning: Random post!

Myggor är förjävliga, mina händer och min vänstra armbåge är fulla av bett. Spencer är äcklig och störd. Jag vill ha fredag. Fredagen den 14e. Spännande och roligt. I morgon ska jag  träffa folk jag inte träffat på år. Intressant. Jag behöver pengar, jag behöver lära mig ta betalt. Jag vill att det ska sluta klia. Kalsonger och t-shirt är härligt, byxor är överskattat. Hejdå.

// Daniel



D&G utmanar.

Till sommaren 2010 har D&G släppt en riktigt snygg kollektion. Den utmanar ganska mycket då double denim nu är det stora "big no no". Men jag tycker de gör det riktigt bra. De matchar top och underdel i helt rätt nyans och det ser riktigt snyggt ut ihop.
Jag gillar verkligen deras kollektion. Den är lite avslappnad och country inspererad men ändå riktigt stilig. Jag tror nog jag kommer vara ganska inspererad av deras kollektion till sommaren då jag, i alla fall nu, är lite förälskad i de lite grövre materialen som skinn, läder och jeans. Så jag ger verkligen deras kollektion en stor tumme upp. Ibland lönar det sig att utmana.






// Daniel



Blåbär & Kantareller

Idag har jag varit uppe med tuppen. Jag och mamma var nämligen ute och plockade blåbär. Jag vill ha lite blåbär med mig när jag åker tillbaka till sunne. För det första är det nyttig, för det andra ska det tydligen vara bra för hyn och för det tredje är det sjukt gott!
Hon väckte mig klockan 7 och det bar iväg ut till skogen. Vi ville komma ut så tidigt som möjligt för att undvika myggorna. Det blev ungefär 6-7 liter blåbär plus kanske 3 liter kantareller. Det kommer ju räcka ett tag liksom!



// Daniel



Ett Beatles måste!

Jag har hittat någonting som jag måste hänga in i min garderob till nästa sommar. Fick nämligen lite insperation av Beatles tidigare idag. Pappa har två sammlingsalbum med dem som jag satt och lyssnade igenom. Till varje album finns ett tillhörande häfte med låttexter och bilder. Det var där på en bild jag såg den. En vit och röd (möjligtvis blå eller någon annan färg) randig byxdress. Hur söt och mysig som helst. Det är verkligen ett måste till sommaren 2010!

Beatles-medlem 1963 i närheten av Weston-super-Mare


// Daniel



Båtutflykt













© Daniel Johansson



// Daniel



Dålig uppdatering

© Daniel Johansson

Igår blev det inte direkt något bloggande. Och idag har det faktiskt inte berott på att jag har suttit inne och pillat med en massa bloggar. Utan först och främst så vaknade jag sent, åt frukost, såg lite på tv och duschade. Sedan var bar det iväg ut på sjön med mamma, pappa och syrran. Mycket trevligt måste jag säga. Ute vid en ö mötte min moster och hennes man upp oss. Ännu trevligare. Det blev sol, bad, god mat och mycket skitsnack. Det kan ju nästan inte bli bättre. Svensk sommar är verkligen toppen ibland. I alla fall när det är bra väder.
Att det inte var något fel på vädret igår fick man i alla fall bekräftelse om. Jag har nog aldrig sett så många båtar ute på vänern under samma dag, det var helt otroligt vilken båttrafik det var. Som tur var så var vår båtplatts ledig ändå.

Bilder kommer senare.


// Daniel



Bloggdesign färdig!



Då var jag äntligen klar med ännu en blogg. Enkel, men personlig. Det va min kära gullesnutta till vän som ville börja om på nytt här på blogg.se så då fick jag vara den vackra prinsen på den vita springaren och hjälpa henne i denna nöd. Jag hinner knappt blogga själv nu för tiden. Detta blir den tredje bloggen på tre dagar som jag har fixat. Jag var ute och fotade lite förut men de bilderna har jag inte hunnit lägga upp. Får se när de kommer. Så snart som möjligt i alla fall.


http://lifeaccordingtoevelina.blogg.se


Men inte nu för nu ska jag ringa ett samtal. Ett ganska långt samtal. I alla fall om man tänker på vart jag ska ringa. Någon som vågar sig på att gissa till vilken del av sverige jag ska ringa? Det är i alla fall en mycket söt människa som kommer svara.


// Daniel



Kul grej, varför inte?





// Daniel



Zach Dierks

Här är ett par sjukt coola plagg ur Zach Dierks höst och vinterkollektion som jag lätt skulle kunna sätta på mig. Min favorit är den "vit-beiga" jackan, sjukt cool. Jag behöver föresten lite mer basplagg. Någon som har tips om bra ställen man kan få tag i det?





// Daniel



Bloggdesign färdig!



Då var ännu en design färdig. Denna gången gjorde jag det åt Fanny, en tjej på min skola som ska tillbringa det kommande skolåret i USA. Så hon kände att hon ville ha en fräsch blogg att blogga ifrån. Känner du som henne och funderar på att göra om din blogg? Hör av dig!


http://fanyye.blogg.se/


// Daniel



Dagens outfit












© Daniel Johansson

// Daniel



Negativ dag

Detta gillar vi inte. Jag har världens sämsta dag.

Jag vill att sommarlovet ska vara över.
Jag vill tillbaka till mitt liv.
Jag vill orka göra någonting.
Jag vill veta vad jag vill göra.
Jag vill vara pig.
Jag vill våga äta.
Jag vill till gymmet.
Jag vill inte vara på landet mer.
Jag vill sluta tänka såhär.
Jag vill till skåne.
Jag vill på roadtrip till Frankrike.
Jag vill bli smalare.

Har ingen ork till att göra nått för att få det jag vill att bli sant. Det är surt. Ibland hatar man bara detta. Jag vill inte vara negativ, men ändå så är jag det. Gud, detta tar kol på mig.

// Daniel



Bloggdesign färdig!


Då har jag suttit uppe ännu en natt och pillat med en bloggdesign. Denna är min favorit hitills och det har jag gjort åt min kära, och snygga, vän Angelica som nu har bytt domän till blogg.se. Bloggen är stilren och hyffsat enkel och lämnar därmed större platts för hennes inlägg och bilder. Något som jag tycker fler bloggare bör tänka på.


http://angelicank.blogg.se

// Daniel



Glass i stora lass!

Nu har jag gjort lite glass som jag tänkte proppa i mig. Eller inte riktigt proppa i mig. Äta lite sådär fint. Det är blåbärsglass, en lila sådan. Mycket god och mycket enkel att göra. Dock äckligt onyttig. Får uttstötningar av att tänka på det. Men, men.

Ingredienser:

250 g blåbär
1½ dl mjölk
1½ dl vispgrädde
1-2 tsk vaniljsocker
1-1½ dl socker
2 msk citronsaft
2 st äggulor


Gör så här:

* Vispa äggulorna med en del av sockret till ett kraftigt skum.
* Vispa grädden med vaniljsockret.
* Mosa blåbären tillsammans med resten av sockret och citronsaften till en massa. I en mixer om du inte vill ha blåbärsbitar, mosa med en gaffel om du fortfarande vill ha kvar lite större blåbärsbitar (det går också att spara en del mindre blåbär och blanda i glasssmeten på slutet).
* Vänd ner mjölken och den vispade grädden i smeten.
* Vänd ner ägguleskummet i smeten.
* Starta din glassmaskin och häll i smeten.


När den tjocknat låter du den frysa färdig några timmar i en frys. Tag fram en stund innan serveringen. Vill du ha en riktig lyxig glass tar du 3 dl vispgrädde istället för hälften grädde och hälften mjölk.





// Daniel



Dagens outfit








// Daniel



Hur lyckas jag?

Förut när jag skulle koka mig två ägg så råkade jag bränna dem. Jag fattar inte riktigt hur jag lyckas ibland. Har väll lite för dåligt minne. Nu ska jag ta och fixa iordning lite i mitt rum, duscha och sen blir det sängen med antingen en bra bok eller en bra film. Only time will tell.



// Daniel




Göteborgsresan!


Resans "startoutfit".




Vi är på gång, vi är laddade, vi är...



Dessa prylarna var mina vänner i baksätet påväg till Göteborg.


Vi stannade och tog en smörgås efter en stund.


I göteborg blev det en hel del spårvagnsåkande...


... det gillade jag. Mysigt liksom. Men kändes dock som att man skulle få svininfluensan eller något liknande.




Naughty me tvingade med syrran i kanonen.



Det var en del folk, trotts att det var sjukt blött.



Mamma och jag har en spännande konversation.



Denna bjuder jag på.



På kvällen blev det thailändskt. Mycket gott!


Vi bjöd vår kusin (till vänster) eftersom att vi fick bo hos henne.


Lycklig kille?


Sur kille?


Chillar i vårat crib! (Fulaste meningen idag. Kanske även fulaste bilden på mig, yeah.)



I'm such a poser!



Utsikten från balkongen. Det var ett likadant hus vi bodde i själva.



It's raining men, hallelujah!



Jag bokstavligt fångade syrran på kort!




Hon trivdes bra på golvet eller nått.



I'm so goin' DennisM after this shit.



Vi avrundade våran tripp med sushi på SlimFood, i nordstan. Mycket trevligt och helt underbart gott! (Alla sopporna är inte mina!)



© Daniel Johansson




// Daniel

a title="FASHIONFUCKER & PHOTOGRAPHER on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/15594/fashionfucker--photographer/follow">bloglovin