Voyage à Paris














I just love Google Maps!
But seriously... take me there.
// Daniel



Straight up your ass






Lite snett, men det kan jag leva med. Mamma och jag är awsome!


// Daniel




A cold and gray Chicago mornin'



Igår var det en dag utan dess like. Ens psyke sattes på prov på alla möjliga sätt, både bra och dåligt. I alla fall så hade familjen bestämt sig för att åka in på mellandagsrean då pappa skulle införskaffa sig en ny dator. Dock började hindren redan direkt på morgonen. Det var snöstorm och vi var strömlösa. Vi kunde knappt öppna dörrarna när vi skulle ut och vi hade heller inget vatten i kranarna. Det är så sjukt härligt att bo på landet i bland alltså.

Men efter lite om och men så kom vi iväg, 1,5 timme senare än planerat. Dock var detta inte så sent med tanke på omständigheterna. Vi var i karlstad runt 12 tiden och jag och min syster travade iväg för att shoppa lite skor. Såklart så fanns inte de skorna, som jag hade gått och blivit kär i i inlägget här under, i karlstad. Men efter lite om och men så tog jag ett par smått liknande från Berqvist. Det andra jag hittade var 5 ringar och krokodilskinns imitation att sätta på mina svarta stuprör, kommer nog försöka läga upp bild snart. Jag kollade även in en svart polo från H&M som jag antagligen ska köpa snart också.

Den kommer bli asbra till min nyårsoutfit. När vi sedan kom hem (runt 6 tiden) så hade inte strömmen kommit tillbaka så jag la mig, helt utmattad av bilfärden, i sängen, gosade ihop mig och somnade på en gång. Runt klockan tolv, halv ett på natten så vaknade jag och var jätte pigg. Så jag har alltså varit vaken sen dess, skönt men börjar bli ganska sliten. Dock tror jag att det är bra med tanke på att jag antagligen kommer komma i säng tidigt idag.


Just nu sitter jag och kollar på glee och snön som faller sådär försiktigt utanför fönstret. Jag har haft ett litet Glee marathon då jag blev helt fast efter pilotavsnittet jag såg för några timmar sedan, och är nu på episod 5.


// Daniel



//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//



sexigt, rockigt och bekvämt
bianco footwear

// Daniel



Christmas Eve








I morgon ska jag till karlstad för pappa ska köpa en dator så om jag har tur finns mina älskade skor som jag vill på på REA. Bild kommer snart. Jag äcklas av mat från och med igår. Morfar och pappa retade mig och sa att jag inte tålde nubbarna när det i själva verket var maten jag inte var van. Usch och fy.


// Daniel



Merry Fucking christmas



Då var man 1000kr rikare och ägare till Håkans live DVD från P&L, underbart. Men hur julen blir återstår att se. Såklart ska något kryp förstöra det med ogrundliga skulder. Just nu så ligger jag och lyssnar på "jag har vart i alla städer" och försöker lugna ner mig. God jävla jul!

// Daniel



Please fuck me Sarah Jessica Parker



But what's up with the "Only in theaters"!?!
// Daniel



//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//


Stort, gosigt, varmt och snyggt
by asos.com

// Daniel



If it's not rough it isn't fun (right?)



Idag är jag lat som alltid annars. Usch för det. Har varken orkat raka mig, sätta i linser eller duschat. Men nu när det börjar bli sådär fantastikst juligt här hemma, med lukten från julskinkan i ungnen, smaken från de vidrigt söta knäcken och ljuset från den oklädda granen, så tänkte jag att jag faktiskt kunde ta tag i mig själv och fräscha till mig.

Man borde ju fota lite också... men nja, ja känner inget sug faktiskt. Vi får se.



// Daniel



From Paris to Berlin, fast inte riktigt

När jag blir stor då jävlar.
Då ska jag och alla som jag känner,
då menar jag såklart de som kan nått,
bli större än störst.
Det är frisörer, modeller, sömmerskor vi talar om.
För att inte glömma mig, bossen.

Vårt mål är världen med delmålet Paris.
Vi kommer vara snygga.
Vi kommer vara sexiga.
Vi kommer vara helt underbara.
Bakom drapperiet och i limousinen är där
vi befinner oss.

Vid min sida
endast iförd päls och ett par höga klackar
går min lilla musa.
Frida Danielsson
I sin mungipa har hon ALLTID en cigarett.
Den ber jag då och då att få smaka på.
Vi syns inte ofentligt med något annat i munnen.
För vi äter ju aldrig
Det är underbart.
Allt är underbart.
Jag är underbar.

NU KÖR VI!


// Daniel



Watch out Vidal Sassoon



I love poeple who's got something to work with.

// Daniel



The sound of loudness



Från och med idag hatar jag allt som har med film att göra.
Nu ska jag se om jag kan hjälpa mamma med lite julstök.
Jävla fitt dag.

NU FICK JAG UPP HELA FILMEN... eh... ja.
// Daniel



Wake up in the morning feeling like P-Diddy



Ännu en dag full av äventyr.
Jag menar det!

// Daniel



Because my baby is a little bit better


Hittade denna gamla bilden på Linete igår. Tror närmare bestämt den är från UKM '08. I alla fall så saknar jag kvinnan. Hon är just nu i det varma och underbart härliga Angola. Hon ska fira jul och nyår där och kommer inte hem för ens typ den 15e Januari tror jag. Vi får se om jag överlever!

// Daniel



Crush the cute animales



Då har jag även hjälpt mamma att rulla malda kräk.

taxmannen by kent

underbar


// Daniel



Comfortably Overmatched



"vem ska jag tro på tro på tro på när tro på när allt är så här"
Di Leva är grym!

// Daniel



The first on the last


Alltså jäklar! Det är en massa snö ute och snart är det julafton. Lite läskigt om jag får säga det själv. Jag kan inte annat än att tänka på hur det skulle ha varit om vi inte haft några religioner. Hade vi då inte haft några högtider och hade vi då verkligen haft vinterlov? Gud, jag blir helt hjärntvättad.

// Daniel



You are who you wear























// Daniel



We're having a good time



// Daniel



Put it in my closet





Jacka - Damir Doma - 6000kr
Tee' - The Local Firm - 500kr
Klänning - Burfit - 2500kr

// Daniel



I'm floating around in ecstasy


I've only done the editing...

 

Linus Johansson

// Daniel



What kate moss call cravings




Jeffrey Campbell
C 605 LEATHER
from solestruck

// Daniel



391 friends?


Jag och Ilona på tåget!


<3


Då var man åter hemma hos mamma och pappa ute på landet då. Gårdagen bestod av ytterst lite skola och mestadels party. Erika, min granne, hade fest och det var sjukt mycket folk där. Kvällen var otroligt underbar! Tack för allt.
När jag kom hem (efter en skön tågresa med härliga Ilona) så väntade det ett litet brev där från min sjukt söta (läs världens snyggaste) vän Linete. Det innehöll tre foton var av ett hon hade skrivit på baksidan på. Kan man ha bättre vänner? Därför vill jag idag hissa alla er som står mig nära, fuck yeah!

// Daniel



Linete / Daniel


// Daniel



Been there done that AMAZING



Helt underbart! Det finns så mycket man kan säga om det men det får räcka. Jag förstår det inte riktigt. Där, någonstans näst längst fram på vänstersidan sett från publikens ögon, så står jag. Det... det finns inte ord för det. Jag är skakig. Om jag inte får DVD:n i julklapp så blir jag faktiskt besviken.

Peace and Love '10 är ett måste!
// Daniel



Sexual Healing

Jag är så äckligt mycket motiverad och lycklig just nu! 2009 is fuckin' great! Nu kör vi, först plugg och sen blir det jullov med tillhörande, sjukt roliga saker. Yes!

// Daniel



L'OFFICIEL HOMMES N°16





L'OFFICIEL HOMMES N°16 de 2009

// Daniel




Själ-kramp

Här är en liten novell jag nu har skrivit i Svenska A kursen. Temat var "personifieringar" och en "uppgörelse". Vad tycker ni?

 

Jimmy ställde klumpigt ner fotografiet på nattduksbordet när mannen, även känd som ”Ångest”, plötsligt satt böjd över honom igen. Hans stickande blick borrade sig in i Jimmys ögon och när han försökte stänga dem kändes det som någon höll isär dem med en tång. Det kvittade hur mycket han än vred sig och kröp ihop, blicken var fortfarande där och det verkade nästan som att den blev intensivare ju mer han kämpade emot. Plötsligt ser Jimmy en hand komma närmare och för en sekund släpper allt ont han känner inom sig. Handen smög sakta in genom hans pannben och lade ett stort mörker över hans hornhinna.

Hans känslor, som för en stund hade försvunnit, kom nu rinnandes upp för benen. Det var helt mörkt inte en en endaste ljusglimt kom igenom det tjocka täcket av mörker och hans tankar började bli mer och mer förvirrade. De greps av panik. De flög runt, runt, runt och då och då krockade de in i varandra. De små försvarslösa tankarna som liknade harmonifulla maskrosfrön var helt hjälplösa. De tunna känslospröten som fick tankarna att röra på sig började nu bli så sköra att vissa bröts av när de kraschade in i varandra.
Jimmy kände detta. De avbrutna känslospröten framkallade någon sorts motsatt eufori i hans kropp, men trotts det kunde han inte röra sig. All energi som det harmlösa hjärtat skickade ut till hans kropp for på en gång upp till de panikslagna tankarna som inte längre kunde behärska sig.


Hans händer började skaka som ett tecken på att det var brist på något. Det var hans energi som höll på att ta slut, det fanns ingen kraft kvar i kroppen. Jimmy började slappna av och koncentrera sig på att återfå kontrollen. Detta märkte mannen så han förde in sin hand lite längre igenom Jimmys numera, smått ömmande, pannben. Han kände hur mannen tog tag i något och drog till.

Krampaktigt knöts hans händer ihop och kramade fram en pulserande knytnäve. Jimmy hade ingen energi kvar och han började domna bort. Musklerna spändes lamt och slappnade av allt eftersom, vilket fick delar av kroppen att småskaka som ett tecken på hjälp. Nu orkade inte Jimmy mer, kommentarerna som hade börjat viskas till honom var bara för mycket. Allt det där som han hade hört. Allt det där som hon hade gjort och inte gjort. Han orkade inte besvara frågan som så länge hade åkt runt i hans huvud, varför skulle just han göra det stora misstaget.

 

Nu var det nog, han skulle gå vidare. Han började fokusera på sina ögon och sakta men säkert revs det svarta täcket, som låg över Jimmys hornhinna, bort bit för bit. Han kunde nu urskilja ett suddigt ansikte som var böjt över honom och med de sista krafterna i hans kropp spärrade han upp ögonen.

Han hörde en smäll och kände en smärta värre än någonting annat. Tankarna hade exploderat och blivit till stoft. Mannen slungades nu kraftigt bakåt upp i taket för att sedan falla ner och som en ande försvinna in i tavlan. Den vacklade till, föll ner i golvet och lämnade ett golv fyllt av glassplitter efter sig. På någon sekund hade det, som hade varit Jimmys största rädsla i flera år, förgjorts.

Han hade klarat det, denna gången hade det inte slutat med att han hade svimmat, denna gången var det inte han som förlorade. Ikväll, ja ikväll var Jimmy sin egen hjälte.




Pretend it's 1969 forever



Värdelös bild, blev inte nöjd med någon... Lägger upp den bara för att... för att typ fylla ut. Var i alla fall på syrrans luciatåg förut. De var otroligt söta och ja, ganska duktiga. Jag kommer ihåg hur sjukt pinsamt det var att stå där framme. Eller ja, ganska pinsamt i alla fall. Men jag hade inte en aning om att man lät så förjävligt. Haha, det är ganska kul med killar i målbrottet.

// Daniel



A Dustland Fairytale beginning


Då har även snön kommit hit. Jag hoppas verkligen den kan ligga kvar en ynka vecka nu ungefär så att vi får en vit jul.

// Daniel



You're fighting for your life



// Daniel



Beware the eyes of green



Aladdin är förövrigt ganska kul.
Jag älskar anden...
"POCAHONTAS!"
// Daniel



That's love



// Daniel



Time to work that brain



Samhällskunskap A
Textkommunikation A


// Daniel



Tove Styrke The winner of Swedish Idol


we're not living in america

 


pride (in the name of love)

// Daniel



Sur un faisceau de lumieres



// Daniel



Someday I want to be skinny for real





// Daniel



Look at the bullshit with my gay man


Nu blir det att åka in till Karlstad. Jag och Totte fick en impuls och ska ha dögdejt. Vi ska kolla på bio för våra nyvunna biljetter. Det blir 2012. Hoppas den är bra, hejdå.

Oups, jag ljög bara för er. Vi orkade inte... Det får bli någon anna dag istället.

Just nu är jag bara trött på allt. Jag vill ha något nytt. Jag vill ha Peace and Love, sommar och lugn. Jag vill ha dig. Jag vill ha och ha och ha. Men mina ögonlock bara faller. Haha, nu måste jag bli pepp.

// Daniel



Welcome to the jungle, like a fish in the sea



























// Daniel



The winner takes it all



Då var man hemkommen från en mycket härlig dag i det ännu härligare Göteborg. Vi var ju som sagt där med klassen (och även media ettorna) på en studieresa. Det som låg på vårt schema var först en rundtur och lite aktiviteter på GP och sedan en Guidad visnin på Universeum.

GP var faktiskt riktigt givande. Jag var till att börja med riktigt skeptisk till det men det visade sig var jätte intressant. Man kan ju aldrig lära sig för mycket. Vi fick även, för ovanligheternas skull en liten extra rundtur på huvudredaktionen, om jag inte har helt fel. Och jag blev helt kär i det kontoret. Det var så underbart intimt och nära samtidigt som det var den mest underbar utsikten över Göteborg. Jag och Angelica fälde nästan en tår då vi fick enorma nostalgikickar, riktigt härigt var det.

Dock var väll dagens höjdpunkt spelet vi fick spela. Det var samtidigt en tävling och gick ut på att man i sitt lag (man var två och två) skulle sätta ihop det bästa GP-omslaget. Det var riktigt kul men också riktigt stressande då vi inte hade så lång tid på oss.
Och vinnarlaget blev jag och Totte. Vinsten bestod av en biobiljett plus en liten "goodiebag" med lite allt möjligt krimskrams i. Så nu blir det väll för oss att gå på bio snart då. Trevligt, trevligt! Mer bilder kommer i morgon. Nu ska jag bara läsa färdigt lite bloggar för att sedan krypa ner under täcket och somna TIDIGT för en gångs skull. Jag är helt överlycklig över att vara helt slutkörd.


Det är ingen som har tips på någon bioaktuell film?


// Daniel



Why sleep when you can fuck all night


 




I morgon, eller ja det blir idag om man ska vara nogrann ska vi med våran klass och ettorna till Göteborg. Bussen avgår klockan 5 på morgonen och därför valde jag, Becca, Erika och Totte att inte sova. Det är ju sjukt överskattat. Istället kollar vi på film och klunkar Coca Cola zero. Riktigt trevligt måste jag säga. Nu är vi inne på vår tredje film. Har inte bestämt än vilken det blir, men de vi redan har sett är Hot Chick och Man behind the mask.

// Daniel



Just because he's awsome



and damn beautiful.
Clément Louis

// Daniel



Give me everything I want and more.


Så här ser min önskelista ut i år. Inte så mycket men det räcker gott och väl. Kläderna behöver man  inte räkna med egentligen då jag inte tål att andra köper kläder till mig. Då vill jag mycket hellre ha ett presentkort eller kontanter. Frågan är bara vad jag ska köpa för julklappar. Till mamma vet jag vad jag ska köpa, men till de andra? Vad ger man egentligen till en 13årig syster, en gammal men ändå ung pappa och en charmig morfar? Det tål att tänkas på.

// Daniel



Russian whore


Jag och Frida.

Frida tycker hon ser ut som en ryss som stjäl bröd, hahaha. Jag vet inte riktigt vad det är som utmärker dem men hon kanske har rätt... Haha. Har fotolektion nu och håller på att skriva ut. Jag är inte sugen på A3, men, men. Vi kollar också på Tsatziki morsan och polisen på youtube, så sjukt härig film.

// Daniel



Party, party all night. Smoke! Don't eat the sugar, it makes you fat...

 

 

 

 

 

 

 

 


Pictures by Evelina.

lite för full kille
&
snygga brudar


// Daniel



Sleeping issues



Jag känner mig plågad. Det värsta är att det är jag själv som plågar mig. Jag sliter ut mig själv. Kolla bara vad klockan är... 05:17... och jag ska gå och lägga mig. Nu får det fan vara slut på detta, jag orkar inte. Fast jag känner redan hur lusten är som bortblåst. Shit, hur gör ni?!

Jag fullkomligt avskyr bilden. Ge mig energi till att prestera.
// Daniel



Svar på tal!

"Är du hetro?"  // Anonym

Jadu, det undrar jag med. Nej men jag vill inte säga att jag är varken eller. Jag är väll vad queer, eller vad många kallar bisexuell. För mig är det ovesäntligt vad min partner har för kön bara jag känner att det är rätt människa jag är med. Det är det jag tycker är viktigast.




"Vart kan man fixa sådana spelare?"  // Petra

Du kan fixa det antingen på Grooveshark, om du använder dig av det, eller på Myflashfetish, som jag i det inlägget gjorde. Kan nog rekomendera den sistnämnda mest då den är lite enklare att förstå sig på. Lycka till!


// Daniel



Nolifer

Will You Be There

Your love is magical, that's how I feel
But I have not the words here to explain
Gone is the grace for expressions of passion
But there are worlds and worlds of ways to explain
To tell you how I feel
But I am speechless, speechless
That's how you make me feel

Though I'm with you I am far away and nothing is for real
When I'm with you I am lost for words, I don't know what to say
My head's spinning like a carousel, so silently I pray

Helpless and hopeless, that's how I feel inside
Nothing's real, but all is possible if God is on my side
When I'm with you I am in the light where I cannot be found
It's as though I am standing in the place called Hallowed Ground
Speechless, speechless, that's how you make me feel
Though I'm with you I am far away and nothing is for real
I'll go anywhere and do anything just to touch your face
There's no mountain high I cannot climb
I'm humbled in your grace

Speechless, speechless, that's how you make me feel
Though I'm with you I am lost for words and nothing is for real

Speechless, speechless, that's how you make me feel
Though I'm with you I am far away, and nothing is for real

Speechless, speechless, that's how you make me feel
Though I'm with you I am lost for words and nothing is for real

Speechless, Your love is magical, that's how I feel
But in your presence I am lost for words
Words like, "I love you."




Vi avslutar med ett ha, ha.

// Daniel



It said we're all gonna die alone



Nu tog jag steget och raderade skiten på sidan, flyttade om det lite och gjorde det till det jag alltid har velat haft. Jag ligger i sängen, har värk i hela kroppen och orkar knappt röra mig, jag känner mig som ett enda stort blåmärke. Därför tycker jag du ska tycka synd om mig. Bodypumpen sög verkligen den sista energin ur mig. Jag har just nu gått och blivit sjukt kär i Tiger Lou igen. Kan inte sluta lyssna på Oh Horatio. Så därför ska ja lägga upp de här så ni också kan njuta av den underbart vackra låten.

 



// Daniel



We're not humans, we're dancers

Killen sitter och äter räksallad. Skura golvet är inte kul men det behövs efter kalaset igår. Klibbigt säger jag bara. Men det var ganska härligt. Frida fick en bulle i ögat och allt var allmänt chackpundaraktigt, men ändå.

Sen avslutar vi med dig din idiot...
Du är så jävla okänslig och äcklig.
Men egentligen, om man ska vara ärlig.
Är du mer underbar och otroligt vacker.
Trotts att jag till 100% inte fått veta det.

// Daniel



Goodnight, travel well

Idag kom denna kvinnan på besök hos mig. vi köpte äckel-saker (a.k.a lösgodis, choklad & julmust) för 116kr. det slutade med illamående trotts att vi fick hjälp av både andreas och bea. mycket trevligt var det i alla fall.

I morgon blir det trevligare än trevligast med 6 liter vin, cigg och underbar pepp-musik med mina fashion-kvinnor. Synd bara att det inte finns någon helg denna veckan, för det är bara plugg som gäller för min del. Jag borde sova. Men det går ändå.

// Daniel



He do that rich pose, yeah



Sveriges Mr FashionFierce har en tävling och såklart måste man delta! Spännande, spännande.


// Daniel



A monkey needs to dance and so do you



Ja att sova är överskattat. Jag har värk i kroppen efter att jag förut pumpade min body. Det var helt otroligt jobbigt faktiskt. Hela passet resulterade i att jag näst intill snubblade ner för trappen påväg hem då jag knappt kunde stå på dem. Trotts det så pallrade jag mig iväg till affären. Jag köpte bland annat hackekorv. Det var otroligt längesen jag åt det. Eller ja, innan jag åt det nyss då.

I morgon ska jag försöka övertala min kära moder att hon ska sjukanmäla mig eftersom att jag har så himla mycket att göra och jag kan inte koncentrera mig ordentligt i skolan. Faktum är att jag har svårt att koncentrera mig överhuvudtaget. Ska jag läsa eller skriva en längre text så måste jag ha det helt tyst och helst inte ha någon annan runt mig. Vilket handikapp ändå. Lite, eller egentligen ganska mycket, jobbigt.

// Daniel



Faster and stronger

Nu ska jag till Bea och Becka, få lite filmer för att sedan gå iväg till gymmet med Becka och Erika. Ikväll blir det Bodypump för hela slanten, spännande! Jag behöver träna och få igång kroppen nu så jag tänker på annat känner jag.

// Daniel



Bye bye love



// Daniel



It's time to be Brave

Varning för flödesskrivning...

Det liksom känns som att det inte finns något att stå på. Allt har tappat grunden, det är helt tomt. Jag förstår inte känslan själv. Det är är ganska jobbigt, äckligt och läskigt. Mest läskigt för att jag inte vet hur jag ska ta mig ur det och för att jag inte förstår att dessa känslorna ens kommer.
Det känns som att man inte är menad för allt som annars känns så självklart. Vissa är mer lyckligt lottade än andra. Ibland går det bara inte att blicka frammåt. Fasst visst jag behövde detta, en smäll på käfften. Sanningen är väll den att jag behöver endel till.

Jag ligger och kollar på mobilen. Den där lilla plast saken som så snabbt kan förändra så mycket. Och visst jag önskar inget annat än att det kommer låta till i den och ge mig ett ljus. Men jag vet att det inte kommer. Dessvärre tror jag det även fasst jag vet att det inte kommer det.

Jag vågar inte längre ta beslut, jag vågar inte längre ta kliv. Ja vet hur fel det kan bli. Hur mycket man kan ångra sig men utan att det ska betyda något. Men jag försöker banka in i mitt huvud att jag ska vara modig precis som Jennifer så vackert sjunger för mig.

Jag skulle ha fel om jag sa att jag gjorde fel som gav mig in på det spår jag gjorde för det var det inte. Det är otroligt hur några minuter i ens liv. Ja bara minnena av de minuterna kan betyda så mycket. Men sanningen är nog den att detta inte är något för mig. Jag blir faktiskt äcklad när jag hör ordet kärlek, jag förstår det inte riktigt. Något så vackert och härligt som är ömsesidigt. Ordet ömsesidigt förekommer inte så mycket för min del. Jag börjar förstå människor. Jag börjar förstå honom.

Men den känslan, eller rättare sagt minnet av känslan, känslan som var något så otroligt extra, den går inte att glömma. Och drömmen om att känna det igen går inte att kasta bort.


It's time to let go, let go of your heart
It's time for a brand new start
Never know, we might never part
Baby don't be afraid, don't be afraid
This is your day, this is your day

It's time to be Brave
Say I'm not afraid, not anymore



Jag vill spy, jag vill sova, jag vill dricka jag vill glömma.
Så sjukt illa.
Tack.

// Daniel



It's like wishing for rain as I stand in the desert




Still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep.
Don't take what you don't need from me.
A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.


Shit, jag vågar inte gå tillbaka.
Antingen så sjukt tomt.
Annars för mycket.

// Daniel



To ignorance and innocence

Jag sitter just nu och kollar på Mordet på Matthew Shepard (The Matthew Shepard Story) som de visar på kanal 5. Den handlar om 21-åriga Matthew Sheppard som i oktober 1998 blev svårt misshandlad och lämnad att dö endast på grund av att han var homosexuell. Mina ögon är tårfyllda och jag brukar faktiskt inte gråta så lätt av film dock var detta ju en film som bygger på en verklig händelse. Jag kan verkligen inte förstå hur omänskliga vissa människor är.

Synd att de inte visade den på "normal" tid istället för mitt på natten.
Men jag rekomenderar er verkligen att se den, alla bör se den minst en gång faktiskt.



Otroligt vackert!
// Daniel

a title="FASHIONFUCKER & PHOTOGRAPHER on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/15594/fashionfucker--photographer/follow">bloglovin