Ny inskaffat

Då har vi kommit hem från ett regnigt göteborg. Var jättekul trotts det dåliga vädret. Idag blev det en heldag på stan. Gick i affärer, åt underbar sushi och köpte ett par nya skor. Det var ett par nyinkomna boots från Bianco. Jag älskar den affären. De har sjukt snygga skor. Framför allt tjejskorna.
Bootsen passar sjukt bra till kavaj, så jag har även provat några av mammas gamla kavajer. Orginals from the 80's! Funderar på om jag kanske skulle sno några. Nu ska jag dock fixa lite med bilderna från dagarna i göteborg. Kommer lägga upp dem lite senare, blir förhoppningsvis idag men man vet aldrig.

Boots från Bianco Footwear - 1000kr


// Daniel



So long suckers

Nu ska jag ladda inför göteborg. Blir där i två dagar. Ska bli sjukt härligt.

// Daniel



High heels for men?




Först blev jag lite fundersam på om skorna var i rätt avdelning. Trodde de hade placerat dem fel på hemsidan eller nått. Men när jag kollade efter mer nogrant så ändrade jag mig. De är ju faktiskt riktigt maskulina och riktigt snygga på ett sätt. Vet inte om jag skulle vilja gå runt i det men åt minstånde prova dem.


Vad tycker ni, funkar killar och klack?

// Daniel



Trädgårdsmästare

Före




Efter



Ibland är lien och arbetshandskarna två bra vänner! För er som inte ser det, förmodligen alla, så är det hallonbuskar som jag håller på att hugga fram. That's so fashion. (Jag hatar bilderna. Men pallar inte att lägga ner mig på dem.)

// Daniel



Husvagns-semester







// Daniel



Tummen upp


Pic from Denimology.

Måste slå ett slag för två saker jag inte kan få nog av just nu.
Det första är axelvaddar. Det är så sjukt snyggt! På kvinnor menar jag då. Och inte minst på Victoria Beckham. Hon är det andra. Den kvinnan är otrolig. Kolla hennes ben, hennes ansikte, ja hela hennes kropp. Här är hon i en otroligt snygg Balmain outfit.

// Daniel



Veckan!

Då har man varit på en liten genomresa i Värmland. Har träffat mycket underbart folk och sovit på nya ställen.

Min första etapp var Svanskog.
Där bodde jag i husvagn.
Som en himmel på jorden.
Där fick jag sällskap.
Nämligen av tre brudar.
Linete, Katrine och Marie.
Vi hade det mysigt och mycket trevligt.
Grillade, fiskade, sjöng, sov, pratade.
Regn, sol, uppgång & nedgång.
Med mera.

Etapp nr. 2 var Karlstad.
Där träffade jag ytterligare en tjej.
Nämligen kils pärla, Evelina Immonen.
(A.k.a sizezero Lillan.)
Vi såg på bio, Harry Potter.
Bra film och bra sällskap.
Efteråt bar det av till en lägenhet.
Lägenheten där jag bloggade ifrån.
Där fann jag två brudar till.
Emelie och Kristina.
Det blev en mycket härlig kväll.

Nästa dag blev det frukost på Waynes.
Med mätt mage fick jag sedan göra stan.
Helt själv, i lugn och ro.
Klockan sex fick jag skjuts.
Av fridas föräldrar.
Vi åkte hem till skoghalls fränaste.
Det blev film på kvällen, the waitress.
Söt film.

Sen blev det katt-vakt-time.
Åt hennes bror.
Två äckliga, men gosiga katter var det.
Blev en massa guitar hero world tour.
Jag äger på trummor.

Etapp nummer 3 blev Sunne.
Stress, stress, stress och en snäll fader.
Snackande och NYLON läsande.
Min nya förälskelse, NYLON magazine.
Tittade till lägenheterna.
Vackra lägenheter!
Den ena mer än den andra.
Sprang på en Malin inkl. Kasper.
Mycket trevligt.

Sen blev det mer katter.
Katter, katter, katter.

Slutligen buss hem.
Träffade fina flickor med fina namn.
Liza, Stina och Ilona.
På bussen fans det spännande saker.
Pokémonligan och helium-chauffören.

Nu ska jag göra ett collage.
Husvagns-semester-collage.

Spännande.
Håll tummarna för allt!



// Daniel



Hälsning från en mysig lägenhet

Nu sitter jag hemma hos Emelie i Karlstad och försöker träffa rätt tangenter på hennes mini dator. Noah and the whale är i högtalarna och regnet droppar ner utanför fönstret. Mycket mysigt. Men nu ska vi iväg, jag ska äta frukost/lunch på Waynes och sedan ska hon jobba. Hoppas ni har det bra.

Måste bara lägga till att det var underbart mysigt i husvagnen. Massa bilder kommar komma upp när jag kommer hem. Ungefär på söndag eller måndag.


// Daniel



Packad

Nu ska jag ta och packa inför veckan. Ska snart iväg hem till Katrine i långserud för att åka med henne, Marie och Linete till hennes husvagn. Vi ska tillbringa våra närmaste dagar där. Kommer bli helt underbart mysigt. Men vad som hellst är väll mysigt jämfört med detta jäva stället man får bo på under sommaren.
På onsdag, när vår husvagns vistelse är över, ska jag hem till Evelina. Egentligen skulle vi ha sett på bio, den nya Harry Potter filmen, men eftersom att SF och Swedbank är totalt blåsta i huvudet så kan jag inte beställa biljetterna. MÅSTE MAN VARA 18år FÖR ATT FÅ GÅ PÅ BIO UTAN FÖRÄLDRARNA?!

Mja som ni kanske märker är jag fett irriterad och bryr mig inte så ,ycket vad jag egentligen skriver om. Ni kommer i alla fall inte höra något från mig på en vecka skulle jag tro. Ni får ha det så bra iaf, trotts att inte min vecka har börjat så lyckat.

// Daniel



Ty tid är liv...

Jag håller på och läser en bok. Den boken gav mig en liten funderare.

Man har ju ett liv var en här på jorden. Och varje liv måste ju vara värt någonting. Varför inte då räkna värdet i sekunder. För tid är ju faktsikt liv och livet bor ju ändå i hjärtat.
Så om vi nu utgår ifrån mig, som räknar med att bli ungefär 80år, så är mitt liv alltså värt 2 522 880 000 sekunder. En ganska imponerande summa. Men om vi sedan börjar räkna på vad det används till blir det lite värre. Jag har då alltså, varje år, tillgång till 31 536 000 sekunder. Det blir 2 628 000 sekunder per månad, ungefär 618 352,9 sekunder per vecka och 8 640 00 sekunder per dygn.

Det är inte så jätte mycket när man tänker efter. Så det gäller att utnyttja sina sekunder. Nu har jag däför börja tänkt över hur mycket jag egentligen sover och sitter vid datorn osv. Sover gör jag ungefär tio timmar per dygn kanske. Det blir 36 000 sekunder på ett dygn och 13 140 000 per år.
Sedan kanske jag sitter vid datorn säkert minst 5 timmar per dygn. Det blir alltså 18 000 sekundet på ett dygn och på ett år 6 570 000 sekunder.

Jag har nu levt i 16 år, 10 månader och 29 dagar. Vilket i sekunder blir 555 912 000. Då har jag alltså kvar 1 966 968 000 sekunder av min förmögenhet, även kallat livet.
Om jag då fortsätter att sova och sitta vid datorn lika mycket så kommer det att uppfylla så mycket som ungefär 413 910 000 + 827 820 000 = 1 241 730 000 sekunder. Det jag då har kvar av mitt liv är alltså 725 238 000 sekunder.

Det skulle alltså vara som att sitta vid datorn, sova, sitta vid datorn, sova osv. i 41år i sträck. Det är sjukt när man tänker på det. Nej, jag måste bli bättre på att ta vara på min tillvaro känner jag.

// Daniel



Tävling!

Jag är med och tävlar på underbara dennis blogg!

// Daniel



Gayvärlden = religös sekt?

Alltså herre gud. Ja det kan man minst säga. Har precis haft en konversation angående mina så kallade fördommar om bögvärlden.


Själva samtalet inleddes såhär:


Han: ALLTSÅ JAG SKULLE BEHÖVA ETT RIKTIGT KNULL NU. DET VAR ETT TAG SEN :D
Jag (förstod inte grejen med påståendet): Hahahaha okej. You're so gay ;)

Det var tydligen droppen som fick bägaren att rinna över... Att jag antydde att han var "sjukt gay", vilket inte var seriöst menat, var väldigt hemskt tydligen. Då börjades det med en massa anklagelser om att jag var fördomsfull, att jag kasstade sten i glashus, att jag kränkte en folkgrupp osv. bara för att jag inte gillar gayvärlden för att "alla tänker på sex".
Jag förstår inte grejen liksom. Jag har pratat med honom förut och han är en oerhört trevlig kille med ett sinne för humor. Detta var första gången han kom med ett liknande påstående och jag tog det med en nypa salt och tänkte att jag skulle skriva något skämtsamt tillbaka. Dock vart det inte så värst uppskattat. Men vad har man för förväntningnar på svaret vid ett sådant påstående?

Det börjar kännas som att gayvärlden är någon sorts religös sekt. För det känns som att man inte kan lämna den när man väl gått med i den. I alla fall om jag ska utgå ifrån hans påståenden om att "det är att kasta sten i glashus eftersom att du själv är bisexuell och en del av gayvärlden", vilket jag tycker låter helt korkat. Visst jag är bisexuell. Men jag vill inte placera mig själv i gayvärlden. Jag tycker ändå att min åsikt måste spela en roll. Jag vill mer se det som att jag har en anknytning till gayvärlden då jag inte har något problem med dem vänskapligt sett. Det är förhållande mässigt sett jag har problem med dem. Jag förstår mig inte på killar, och kommer nog aldrig riktigt göra. Jag förstår inte mig själv heller ibland.

Visst jag kanske har lite fördommar osv om att bögar jämt pratar om sex. Men det är inte ord tagna från luften. Det är erfarenhet. Jag ger alla en chans, lika så gayvärlden. Den visade upp den sidan av sig och jag tröttnade. Så enkelt är det. Men jag vet väll för tusan att inte var enda en är sån. Och jag ger fortfarande varenda en en chans trotts att jag har en grundtanke som handlar om -bögar, sex och utseende-.
Alltså, pratar jag men någon bög och den börjar prata om sex eller utseende, så börjar jag sakta men säkert tröttna. Så om det upprepas några gånger så är det tillslut en helt ointressant person för mig. Det är helt enkelt så mina värderingar är. Jag tycker inte om folk som inte kan hålla en konversation utan att komma in på sex eller utseende. Det är upp till dig att visa mig din personlighet. Vilket en stor del av gayvärlden ändå består av (i alla fall det ni har visat mig).

I detta fallet påverkades jag egentligen knappt av påståendet då det var det allra första gången något liknande togs upp. Så, med tanke på att jag anser mig känna personen hyffsat bra i alla fall, så viste jag att det inte var något att gnälla över med tanke på hans fina personlighet.


Ni får ursäka om det är lite dåligt formulerat, är en aning trött och smått irriterad.


// Daniel



Säljes: Styrpulpet Båt 4.6m













Trevlig styrpulpetbåt med en 20hk Mercury-motor. Inkl. åror och lös bränsletank. Mer info finns här!


SÅLD
// Daniel



Road trip #2 - Foton




























Ser ni vilken liten mysig håla vi besökte?



The Beatles - Ob-La-Di, Ob-La-Da


// Daniel



Dagens outfit (daddy style)
























Jeansskjorta (Pappas gamla)
Sönderslitna jeans (Pappas gamla)
Läderskärp (Pappas gamla)

// Daniel



Secondhand shopping




Stickad tröja (Secondhand) - 85kr
Avklippta jeans (Secondhand) - 105kr
Skinnimitation väska (H&M) - 149kr
// Daniel



Road trip #1 - Kläder

    

Här är några av de outfits jag provade när vi på resan hade hade ett stopp i trollhättan på överby köpcentrum. Jag blev särskillt kär i den röda kavajen och i jeansshortsen. Jag och mamma ska secondhand shoppa lite i morgon så jag ska se om jag inte kan få tag i några billiga jeans att klippa till.

Mer bilder kommer imorgon efter att jag gjort stan och varit på läkaråterbesök.
// Daniel



Road trip

Nu drar jag ut på en liten road trip med familjen. Får se vart den tar oss och hur väl vi kommer kunna samsas under färden. Det brukar ju gå som det går med den saken. Bilder kommer i kväll när vi är hemma. Ha en bra dag!

// Daniel



Perfektionism

Jag hade ett litet samtal med Albin nyss på msn. Det handlande mest om bloggar osv. Så då kom vi in på att jag försöker hålla ett litet speciellt "tema" på bloggen. Albin Frågade vad det var och när jag skulle svara stod det helt still i mitt huvud.

Vad har jag egentligen för tema, var den första frågan som kom upp i mitt huvud. Jag tänkte först att det inte fanns något riktigt ord för det. Den handlar ju ändå om mig och består typ till största del av bilder. Men det tog inte lång tid innan mina tankar hade hittat ett litet och egentligen obetydligt ord, "perfektion".

Något som är perfekt... Vad är det egentligen? Finns det någonting som är bestämt att just det är perfekt? Nej det finns det inte, brukar det snabba svaret vara. Det finns visst något som är perfekt. Eller ja, rättare sagt en mall för något som ska vara rätt. Ordet lagom. Ordet lagom är perfekt, i alla fall i det perfekta samhället.

Själv tycker jag att "perfekt" är lite mer en känsla än en beskrivning. Perfekt är klimax, ett slags nirvana. Då man känner att man inte behöver eller vill ha varken mer eller mindre. Och precis som med alla känslor har perfektionismen sin egen färg. För någon är den lila och för någon annan svagt gul med inslag av ett rött stänk.

Det är i alla fall det temat jag försöker ha på bloggen. Perfektionism. Vad tycker jag själv är perfekt. När är ett foto perfekt för mig. Vad är mitt nirvana. Vilken färg är det jag ska blanda till? Många av inläggen är delvis mest till för att jag ska finna min färg i just det inlägget. Bara se och tänka, sådär är det nu. Så får det vara och det är bra. Liksom att acceptera sig själv men att ändå utvecklas.

För mig är en operfekt person någon läskigt perfekt.

// Daniel



Riktig söndag och loppisfynd


Jag.


Min goda frukost. (Gröt, knäckebröd , äpple och färskpressad apelsinjuice.)


De inköpta sakerna på loppisen igår.


Ojdå, då har en hel dag snart gått utan att jag har bloggat. Då tänker ni kanske att jag sovit som vanligt. Men näpp det har jag verkligen inte. Jag har bara inte orkat liksom. Jag gick faktiskt upp klockan 7. Var sjukt trött efter gårdagen. Fick ganska lite sömn kvällen innan så jag slocknade på soffan runt nio, tio tiden. Var sjukt skönt att få sova länge men ändå inte slösa bort dagen.
Dock har jag kanske inte gjort så jätte mycket behövligt. Har mest kollat på tv och latat mig. Men jag var faktiskt ute och sprang några km före frukost, vilket jag är lite stolt över. Nu hoppas vi bara på att jag kommer i säng i tid.

Igår var det ju som sagt loppis och såklart så var jag där och kollade efter något sött. Jag köpte mig en jätte fin jordglob, två tekoppar och en äggkopp. Ni kan se sakerna på bilden ovanför. Men äggkoppen syns inte. Den står i kopparna, glömde ta ur den, och märkte inte det för ens när jag lagt in bilderna på datorn och då orkade jag inte gå och ta nya. I alla fall så är den blå och enkel med en vit insida. Jag kommer inte ihåg vad jag betalade för allting men det översteg inte 50kr i alla fall, så billigt var det minsann.
Det ni ser bakom kopparna är ett bestickställ från IKEA som jag fick av mamma. Det hade bara stått här hemma utan att hon använt det så hon undrade om jag ville ha det.

Har inte vetat om att det inte gått att kommentera innan. Men nu är det problemet löst.


// Daniel



Söndag

Jag behöver komma bort här ifrån...

// Daniel



EIF-dagen #3

IFK Göteborg (Old Guys) vs. Eskilsäter IF




















Matchen slutade med vinst för Göteborgskillarna med 4-2.

// Daniel



EIF-dagen #2


Vattenpölarna bara växer och växer på fotbollsplanen. Detta bådar inte så gott.


Regnet hindrar inte fyndjägarna på loppisen i alla fall.


Mer loppis.


Folk kollar grejerna som ska gå på auktion.


Sjukt fin rokkoko möbel.


// Daniel



EIF-dagen #1

Idag kan man i alla fall säga att jag har varit uppe med tuppen. Just nu är jag på Rudsvallen (anläggningen vid min gamla fotbollsklubb). Idag är det nämligen EIF-dagen eller idrottsdagen som det förut kallades. Det är ett litet pådrag som föreningen kostar på sig varje år. Jag är här för att jag ska hjälpa till lite. Fota, sälja korv och hjälpa till med det som behövs. Egentligen är jag kanske inte så jätte pepp på det, men mamma och pappa sitter ju med i styrelsen osv. så jag får väll ställa upp.



Altanen. Än har det inte kommit så mycket folk direkt. Beror antagligen på vädret.



Loppis grejer. Mitt älsklingsrum, haha.



Här är kiosk-tanterna. Mamma längst till vänster bland annat.



Första olyckan redan skedd. Anna-Greta smälte choklad på spisen, haha.


// Daniel



Dagens outfit








© Daniel Johansson


// Daniel



Vad vill ni se mer?

Godmorgon allihopa. Eller vad man nu ska säga. Jag har i alla fall nyss vaknat. Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag sedan ska tvinga mig själv att göra nått annat än att sitta här och pilla med massa bloggar. Det är nämligen så att jag undrar vad DU vill se mer av i min blogg? Skulle uppskatta din åsikt väldigt mycket.

1. Mer personliga åsikter.
2. Mer foton.
3. Mer musik.
4. Något annat?

// Daniel



Bloggdesignen färdig!


Då var jag klar med ännu en bloggdesign. Även denna med ett litet rosa tema. Vad är det egentligen med mina "kunder" och rosa? Detta är 2a bloggen utav 2 som har blivit rosa. Skulle nog vara härligt med något annat nu. Stilrent eller hippie? Det kanske vore nått, eller vad säger ni.

Kolla gärna in designen!
http://nataliewestman.blogg.se

// Daniel



Årlig tradition




























© Daniel Johansson

// Daniel



Soft musik


Jahcoustix - Uprise & Shine

Idag blev det visst att jag sov sådär länge igen. Detta pågrund av att det igår blev en ganska lång kväll ute med grannarna på en ö. Var hur trevligt som hellst. Vi grillade, pratade, drack champange och hade allmänt mysigt. Det är en tradition vi har med dem. Att vi varje år åker ut med båtarna till en ö och grillar osv.

Nu har jag fixat lite här på bloggen, för er som är så snälla och lämnar spår av er. Alltså där man kommenterar. Tyckte det blev najs. Nu ska jag nog fixa lite med andras bloggar och även fixa till bilderna från igår som ni snart kommer att få se. Orkade verkligen inte det igår.

Låten jag la upp är en sjukt härlig reggae-låt. Jag lyssnar väll inte så jätte mycket på reggae, men denna låten föll mig helt i smaken. Bra att lyssna på när man just håller på med kodning osv. Det gör att man lugnar ner sig lite och tar det lugnt när nått blir lite galet, haha.

// Daniel



Nyklippt







© Daniel Johansson


Ja, såhär blev man i håret då.

Nu ska man bara råbanta lite så man blir skinny. Skinny är snyggt!


// Daniel



Hjälp!


Jag ska klippa mig snart. Jag är smått livrädd. Vet inte hur jag vill ha det. Men, men det märks väll.

// Daniel



Lättande karlstadsresa



Secondhand-shopping: 7 tallrikar, 3 äggkoppar och 2 LP-Skivor.





Iväg till karlstad.
In till doktorn.
Sår på hornhinnan.
Lite infekterat.
Salva och ögondroppar.
Secondhand-shopping.
Tallrikar.
Äggkoppar.
LP-skivor.
Thai-mat.


Det kan väll summera dagen ganska bra. Dagens underbara nyhet är att jag får sitta framför datorn, och jag får läsa och jag får se på tvn. Jag hade nog dött annars. Typ i alla fall. Så nu känner jag att jag måste sätta igång med designerna.

Har även tagit åt mig ett jobb som jag skall få betalt för. Jag ska designa, och göra en hemsida åt artisten Manric. En mycket trevlig kille med stora ambitioner. Det jobbet ser jag fram emot sjukt mycket. Har nog aldrig varit så taggad inför ett jobb förut. Helt otroligt.

// Daniel



Ögoninflammation

Jaha detta var då måttligt kul. Under natten vaknade jag och hade en enorm värk i vänstra ögat. Det resulterade i att vi ringde till vårdcentralen i säffle och finck en tid klockan två.
Nu har vi varit där och deras svar var en aning luddigt. De trodde i alla fall att det var en ögoninflammation djupare in i ögat, på typ regnbågshinnan. Det gör att jag får en sjuk huvudvärk när jag är i ljus då den ändrar storlek. Jag fick i alla fall en remiss till karlstad imorgon klockan elva hos en speciallicerad ögonläkare. Så vi får se vad det blir.

Dock kommer jag nu inte kunna blogga för ens jag är frisk. Jag varken orkar eller får sitta vid datorn. Kommer förmodligen dö av trisstess. Får inte kolla på tv eller läsa heller. Blir väll till att ligga i ett mörkt rum och lyssna på radio, jippie! Vill ni mig något når ni mig på mobilen.

Jag kräver er sympati, mohaha!
// Daniel



"Uppe med tuppen"

Min frukost.

Plocka jordgubbar outfiten.

Man kan ju säga att jag har varit uppe med tuppen idag. Eller ja. Jag har ju faktiskt lyckats att inte sova ett dugg, vilket jag e riktigt stolt över. Mycket av det beror nog på det mycket trevliga sällskap jag hade fram tills ungefär 3-4. I alla fall så har jag hunnit med sjukt mycket nu på morgonen. Jag har vart ute på en lätt joggingtur, duschat, klätt mig, ätit frukost och sett större delen av Harry Potter och Fenixorden.

Nu ska jag snart dra ut med familjen och min moster för att plocka jordgubbar, ska bli mysigt.

// Daniel



Promenix och ett oväder



















Jag och min kära syster var ute på en liten promenad förut. Jag kände att jag behövde röra lite på fläsket och få frisk luft. Dock blev det inte en värst lång promenad. För efter en stund så märkte vi att det elaka, svarta åskmålnet spökade över våra tankspridda skallar och vi kände att det var bäst att gå hem. Vilket var tur att vi också gjorde. För så fort vi kom innanför husets trygga väggar började regnet forsa ner. Ja det bokstavligen forsade ner.
Det är ganska läskigt att vädret kan ändras så snabbt. Ena stunden så är det solsken och fint väder. Sen så helt plöttsligt slår det om och börajar blixtra och spöregna.

Nu ska jag göra mig en kopp te och försöka hålla mig vaken hela natten. Blir väll kanske till och med till att börja med en ny bloggdesign.

// Daniel



Diss - Nya bloggare!



Kings of leon - Sex is on fire

Alltså nu är det bloggarnas era. 2009 är året då varenda en ska blogga. Det börjar bli lite för mycket nu tycker jag. Alla passar inte till att blogga. Men nu gör folk det för att alla andra gör det. Därför måste jag dissa er bloggare som började blogga under 2009. Det känns så wannabe.  Håll er till att läsa bloggar istället! That's it.

// Daniel



Vända tillbaka dygnet


Bild från tysklandsresan för ett år sedan. - © Daniel Johansson

Som man kan se här på bloggen
så har jag kommit i säng allt för sent den senaste veckan. Sådär runt 3-4 varje dag. Det är inte det härligaste med tanke på att jag då sover till två tre på dagen. Då har jag alltså sovit bort hela dagen. Man blir ju deprimerad av att bara tänka på det. Så idag har jag beslutat mig för att jag ska vända tillbaka dygnet. Detta ska jag göra genom att inte gå och lägga mig alls idag. Så då kommer jag ju vara sjukt trött i morgon kväll. Håll tummarna för att det ska funka nu.

Kleerup feat. Lykke Li - Until We Bleed
// Daniel



I'm naked - I'm numb










© Daniel Johansson

// Daniel



Bloggdesignen färdig!



Då var jag äntligen klar med Silly Hiltons bloggdesign. Det tog mig några nätter att bli färdig, men nu så är jag nöjd. Sjukt underbart. Har blivit lite dåligt med bloggande idag eftersom att jag mestadels har höllt på med designen. Ville verkligen bli klar idag så att säga. Jag struntade till och med att följa med mamma och pappa till min moster, bara för att jag skulle bli klar. Men så är det. Vill man ligga på topp och göra saker ordentligt så får man offra vissa saker.

Sedan när jag var klar så började det åska så då han jag inte blogga. Istället tog jag ett en-timmes skumbad med tända ljus. Sjukt mysigt. Tog så klart även lite bilder som senare kommer komma upp på bloggen. Nu ska jag diskutera bloggdesign med en ny "kund" som tog kontakt med mig idag.



Vad tycker ni om designen, vad är bra och vad är dåligt?

http://sillyhilton.blogg.se


// Daniel



Fina fisken


Hamnen där vår båt ligger.


Jag.


Pappa ställer in kursen på GPS:en.


Utsikt på sidan av båten.


När det går fort svätter det.


Soligt och härligt väder var det i alla fall.


Pappa börjar dra upp nätet.


Titta där en fisk! A.k.a Lake.


Jag styr hemmåt.


Såhär många fiskar fick vi, 3 lakar.


Pappa rensar fisken på vägen hem.


Varning för blodig bild liksom.


// Daniel





Hemlängtan


Beck, Liza & Elinor.


Totte med räkost i ansiktet.


Elinor, Api (Zara), Louise, Evelina, Bea & Liza i mitten.


Becca och Bea.


Sist men inte minst min käre rumskompis, Andreas (och Evelinas fingrar).



Nu börjar jag få en riktig hemlängtan. Jag vill tillbaka till Sunne. Till min lägenhet, till mina grannar, till allt underbart folk. Till skolan. Just nu känns det inte som jag lever MITT liv utan någon annans. Lite smått jobbigt. Men, men det får gå ett tag till. Snart blir det nog att dra ut med båten som vanligt. Pappa ska kolla om vi fått någon fisk i näten.

Bilderna är från kräftskivan vi hade för snart ett år sedan. Tänk vad tiden flyger förbi!

// Daniel



Familjen sjöbuse


Här är båten när den är fylld med nät och flaggor.



Vänern, ett riktigt paradis.



Jag påväg från båten. Tyvärr så syns den inte.


Eftersom att det blev en lång natt av kodande och designande bestod denna onsdagen mest av sömn. Det är ju inte riktigt klokt, jag har noll koll på veckodagarna. Sjukt läskigt, var tvungen att kolla i en almenacka vad det var för dag.

I alla fall så vakande jag av ett hemskt åskoväder utanför fönstret. Jag fattade inte riktigt att det var åska eftersom att det igår var hur fint väder som hellst utan det minsta tecken på att det skulle bli sämre. Det första som slog mina tankar var inte "dra ut sladdar och allt elektriskt", som man brukar tänka, utan "äsch, det är säkert någon som står och slåt på en takplåt eller nått".
Men eftersom att det inte ville upphöra förstod jag att det var åska. Så jag gick upp och drog ur allt ur utagen. Och när jag väl kommit upp så kan jag heller inte somna om så lätt. Så då, runt två-tre tiden började min dag. Färskpotatis och sill blev det till frukost. Sen efter någon timma kom mamma hem, vilket betydde att vi skulle ut med båten för åskovädret hade försvunnit lika snabbt som det hade kommit.

Jag fick agera kapten ett tag när vi skulle lägga ut fiskenäten. Pappa är ju en riktig fiskare (a.k.a sjöbuse) och jag tror nog jag ärvt lite av sjövanan han har, för jag gjorde ett sjukt bra jobb. Jag är riktigt bra på att köra båt faktiskt, yey.
Sen åkte vi lite ring. Var väll inte lika kul idag. Det är definitivt inget man ska göra ofta. Först och främst så pallar man inte det eftersom att det blir ganska enformigt. Sen så drar det ju en massa bensin. Vilket gör att det blir dyrt och o-miljövänligt.

Nej nu ska jag faktiskt hoppa i säng och sova, ska bli lagomt underbart. Bortsett från att jag har en hård 90säng här hos mamma och pappa.

// Daniel



Bloggdesignande



Då var klockan kvart i sju och inte den minsta blund har man fått. Det har väll berott lite på mig själv och min vanliga stönighet. Jag kände att jag har så många bloggdesigner osv. att fixa så att det var dags att ta tag i dem. Först blev Sejdo a.k.a Silly Hilton. Jag gjorde hans förra design och tyckte den behövde en uppfräschning. Är lite pinsamt att ha sitt namn på saker som man gjorde för länge sedan.
Men nu tror jag nog vi båda blev mycket nöjda med resultatet. Dock är inte allt fixat det ska dit lite reklam och undersidor skall fixas. Men grunden och lite där till är i alla fall uppe. Ni kan kolla på designen här: http://sillyhilton.blogg.se.

// Daniel

a title="FASHIONFUCKER & PHOTOGRAPHER on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/15594/fashionfucker--photographer/follow">bloglovin