Fucking jävla kuk åmål!


Min kära syster åker ring efter båten. -  © Daniel Johansson



Okej det var kul. Roligare än vad jag trott i alla fall. Och inte alls farligt, mitt hår blev inte ens blött, vilket kanske säger ganska mycket. Sådär. Orkar inte skriva mer, är så sjukt förbannad på mina äckel till föräldrar. Eller ja vi säger så, egentligen så är jag mest förbannad på allt som finns och inte dem så mycket. Men det säger jag inte till alla er. Det enda bra just nu är att jag äntligen installerat Photoshop CS3 på denna datorn. Med vänliga hälsningar från den positiva killen.

// Daniel




Gammal sommar-trend


OBS! Jag har inte fotat bilden.


OBS! Jag har inte fotat bilden.

Då var det även dags för mig att testa på den galna sommartrenden som har varit hyfsat populär ett par år. Det är det ni ser på bilden jag pratar om. "Åka ring efter båten" eller vad man kallar det. Min kära syster är helt exalterad eftersom att hon nu, efter ett par års tjatande, äntligen har fått pappa till att köpa en sådan.

Det är lite smått fantastiskt ändå, alltså att vi inte har behövt betala den själv. Inte för att jag hade lagt pengar på en sån, det verkar lagom livsfarligt att åka sådär, tänk vad ont att ramla av. Särskilt när vi har en lite större båt än på bilderna som också går ganska fort. Usch. Men, men man måste prova saker innan man kan dra en slutsatts. Så nu ska jag snart dra iväg ut med familjen på en båtresa jag sent kommer glömma.

// Daniel



You can never kill me!


Lykke sade det till mig i torsdags natt. Till mig och några andra. "Michael Jackson har dött." Inte för att han är död på riktigt. Han kommer alltid finnas kvar. Ingen kan ta död på honom. Jag har själv inte fattat det än. Tror nog inte det riktigt går att förstå.

"Will me, thrill me, you can never kill me!"
// Daniel



P&L - Gaypics

Bilderna är lånade av Christoffer (a.k.a gaymasen) som jag träffade på där. Mycket trevligt måste jag säga. Dock är de lite beskärda och redigerade av mig.


Jag och Linete. Lägg gärna märke till min rudolf-näsa.



Gaymasen himself.



Jag, Linete och lite
random people dansar väldigt fint.



Tibaktu, mannen som tilltalade Linete "syster".



The Sounds med deras otroligt snygga sångerska, Maja.
Som jag faktiskt lyckades ta på!



Christoffers vänner. Fr.v. Simon och Marcus (c/k?).



Alice in Videoland



Jag och Linete dansar. Lika fint varje gång.



Slagsmålsklubben äger scenen för en stund.



// Daniel



Rena-rama kaoset

Värme
Köer
Visitering
Hud
Ångest
Värme
Glädje
Smutts
Chraa Indian

Värme
Tårar
Underbart
Snygghet
Bög
Hetro
Tankar

Sex
Ögon
Ångest
Mest Lycka

och

HÅKAN HELLSTRÖM
THE SOUNDS
VOLBEAT

Peace and Love '09

// Daniel



Peace and Love

Nu gäller det, nu börjar det hela på riktigt. Det är inte ett skämt. Vi ska verkligen dit. Vi ska till borlänge och till peace and love. Jag ser fram emot att komma fram, att vara där för just nu fattar jag det inte riktigt. Det ska faktiskt bli kul att sitta i en buss i 5 timmar.

Nu ska jag duscha och göra mig iordning för bussen går klockan 11 och jag är inte så sugen på at missa den. Ni får ha det så bra och hoppas ni inte kommer sakna mig allt för mycket, haha. Kommer hem den 28e så lär inte bli några blogginlägg före det.

// Daniel



Borlänge, here we come!









Då är det dagen före avfärdsdagen.
Jag håller nu på att packa ner det jag ska ha med. Blir lagomt mycket tror jag. Kanske på gränsen till för mycket. Men, men vi får se. Kläder, tält, madrass, kudde, sovsäck, vattenpipa, stereo, kortlek, toalettartiklar, våtservetter, kamera och riktiga öronproppar är väll det som ska med i stort sett. Plus ett helt underbart humör, vilket jag inte tror är något problem att fixa.

Bilderna är från Peace and Love 08. De är hittade på RockFoto och FestivalInfo.

// Daniel



Oldstyle


© Daniel Johansson


© Daniel Johansson


© Daniel Johansson


Från frida och min Photoshoot igår. Resultatet blev hyffsat. Dåligt ljus, dåligt förberedda och kamera med dålig ISO känslighet. Här har ni iaf tre bilder. Dock är jag inte helt nöjd.

// Daniel




Svar på tal!

"Hahaha, seriöst du har verkligen inte en kropp för sånna bilder!!!" // Anonym
Ang. inlägget "sleepless".

Åh nej, tror du inte playgirl vill anlita mig? Fan, jag tog ju bilderna för att jag hoppades på att bli upptäckt. Snälla du, tror du seriöst jag bildernas avsikt är att jag ska visa upp min kropp. Försök se nått annat i bilder än just det som de föreställer.


"Tyvärr så har jag väldigt svårt att se dina bilder." // Anonym

Och med det menar anonym vadå?
// Daniel



Midsommar




























Midsommar blev en liten lagom flopp. Vi hade planerat att sitta ute i gräset under en varm och stekande sol. Men eftersom att vi inte ville bli blöta så undvek vi att fullfölja den drömmen. Istället valde vi att mysa hemma hos Linete med mat, vattenpipa, musik, dans och marshmallows grillade över stearin ljus. Faktiskt ganska mysigt ändå. Men långt ifrån våra visioner. Dagens läxa blev alltså att inte ha några förhoppningar och kanske planera lite bättre eller inte alls.

Idag har pappa fyllt år också.
58, inget speciellt. Gammal och glad bara. Dock ägnade så jag och Frida tiden till att fota i herrgården istället för att fira honom. Sjukt mycket mer värt. Så nu blir det att redigera lite bilder som jag ska ta och slänga upp här imorgon.

Vad gjorde du på midsommar?

// Daniel







Borta som vinden



Detta var en fest jag sent kommer att glömma. Det var Elinors avskedsfest. Numera är hon karlstadbo på heltid. Vilket är synd. Aldrig kul att mista en sådan pärla. Men, men thats life.

// Daniel



Socker för mina öron



Sjukt bra låt med den sjukt härliga Karin Dreijer. Lyssna och njut. Varför inte dansa?

// Daniel



"Blatte bråk"



© Daniel Johansson

Som på bilden känner jag mig idag, just nu.
Trött och utmattad. Idag har jag kollat på fotboll, puttsat fönster och "bråkat" med några som kallade mig och Bea för svennar och fick oss att framstå som rasister och allt möjligt. Men jag anser inte att jag är den värsta svennen och inte direkt någon rasist då en av mina närmsta är svart. Och antagligen svartare än deras pubishår, om de nu hade fått nått, med tanke på deras ålder. Vilket jag också sa till dem. Såklart är det där med hennes hudfärg överdrivet, men jag var tvungen att ta i om de skulle fatta.

Så, tja, det har varit ganska meningslös dag, bortsett från det meningsfulla då.
Orka tjata om hudfärg. Så sjukt meningslöst. Fattar inte ens att jag skrev ordet här på bloggen. Jaja, gode gud förlåt mig. Så då var det löst, nu behöver jag inte tänka på det nått mer. (Måste driva lite med kristna också, yeah.)

Tyvärr blev det inget lantligt fotande idag då jag inte hade så värst mycket tid över till det faktiskt. Sen så kom jag inte på någon speciell fördel med fotboll på landet. Det enda är väll att det är lite mysigare och mer intimt i mindre klubbar än i stora. Här vet alla vilka alla är och man blir verkligen sedd som en i laget, även om man sitter på bänken en hel match.

// Daniel



Sleepless









// Daniel



Shickeri bam-bam


© Daniel Johansson

Jag kan knappt fatta det. Om ungefär exakt en vecka är jag och min underbara Linete i borlänge. Ja, jag skojjar inte, fucking jävla borlänge. Borlänge som är lika med Peace And Love. Gud vad jag längtar. Blir pirrig när jag tänker på det. Det kommer bli så sjukt underbart! Jag säger bara, shicker bam-bam. Inte för att jag vet vad det är men det låter najs.

// Daniel



Sommarprojekt #1

Igår kom jag på en liten rolig idé som jag ska föröska fullfölja under sommaren. Idén går ut på att jag ska försöka fånga allt som är bra med att bo på landet, på bild. Det kommer hjälpa mig att få ut det mesta av mitt lov jag kommer också få utlopp för mina fotoidéer samt utveckla min kreativitet. 

Detta blir alltså starten på hela projektet. Och dagens fördel, som jag tror nästan är den främsta, är frihet. När man bor på landet så finns det en enorm frihet. Du kan göra i princip vad som hellst utan att någon klagar på dig. Det enda som hindrar din fantasi är brännässlorna. Men dem kan man faktiskt stå ut med!
Nu ska jag vara en underbar son och puttsa fönstrena åt mammsen.

Föresten, bor du på landet eller i en stad?



© Daniel Johansson


© Daniel Johansson


© Daniel Johansson


© Daniel Johansson


// Daniel



Svar på tal!

"Tar du även på dej jobb om man vill bli fotad naken?" // Anonym

Ja du anonym. Det gör jag väll till vissa gränser. För det första så ska det vara seriösa grejer i så fall. Jag tänker inte agera porrfotograf. För det andra så ska du också ha en bra anledning och ett bra budskap med varför du vill vara naken. Så om du nu verkligen är intresserad så hör av dig på riktigt istället.

// Daniel



Sommarjobb


© Daniel Johansson




© Daniel Johansson


© Daniel Johansson


© Daniel Johansson

Då var mitt första sommarjobb både påbörjat och avklarat. Det jag gjorde var att hjälpa mamma puttsa fönstrena i herrgården bredvid oss. Vi hjälper till och tar hand om den och nu, innan det kommer folk som ska hyra huset, så behövdes fönstren puttsas. Så då passade jag på att försöka fixa mig en liten slant. Dock vet jag inte hur mycket jag kommer få, men pengar är alltid bra.

Det var fint väder och en fin utsikt. Dock inte så jätte roligt ändå. Liksom hänga ut igenom ett fönster ca 6-7 meter upp i luften för att torka utsidan på det. Jodå, det är minst sagt läskigt. Fönsterna är inte i minsta laget heller. De är ca 2 meter höga plus att man måste torka på insidan av dem. Så på varje fönster är det ungefär 15 glasrutor att torka.
Som tur var så skämde pappa ut oss med lite fika i den mysiga trädgården när vi var klara. Grönt té och fullkornsskorpor blev det, riktigt gott.

Nu ska jag sätta mig och försöka planera lite saker som skall göras under sommarlovet.
T.ex. som att fixa folks bloggdesigner. Jag har ett antal folk jag ska hjälpa nu och om du känner på dig att du är en av dem så kan du ju påminna mig med en liten kommentar här nedanför. Eller om du kanske också vill ha hjälp.

// Daniel



Borta bra men hemma bäst

Ja man säger ju att borta är bra men hemma är bäst. Fast, vad är hemma? Hemma i min lägenhet i sunne eller här hos mamma och pappa? Ja det är klurigt det där. Vissa saker är bättre här och vissa saker är bättre där. Nu kommer jag i vilket fall som helst tillbringa de två och en halv månader som sommarlovet består av hos mamma och pappa.

Igår kom de upp och hämtade mig eftersom att jag hade endel saker som jag skulle ha med. Det bärde, efter en stunds plockande och städande, av mot karlstad och bergvik där jag fixade mig ett par skor. Sen när jag kom hem möblerade jag om mitt gammla rum som har varit använts som föråd under tiden jag inte bott hemma. Nu är det riktigt hemtrevligt och mysigt här. Som ni kan se på bilden. Eller ja, mitt fönster i alla fall.

Nej nu tycker jag att jag börjar bli lite tjatig. Har ju blivit så få inlägg så då kommer allt på en och samma gång. Det är inte bra. Så ska försöka lösa det.


Mitt fönster.


Mamma grillar.



Dagens outfit.

Byxorna, måste jag tillägga, är pappas. Han har en massa användbara kläder som bara ligger och samlar damm. Varför inte använda dem liksom. Jag håller på att slita ut dem lite ytterligare så de blir helt perfekta.

// Daniel



Förlusternas förlust

Nu kommer jag antagligen vara sjukt inaktiv här på bloggen. Nu har jag nämligen lämnat in min dator, min kära skol dator. Så nu kommer jag nog inte blogga för än på lördag då jag är hemma i Säffle. Underbart med lov. Men lite synd. Kommer sakna det. Men, men.

// Daniel



Näst sista dagen


© Daniel Johansson

Då var den näst sista skoldagen under första gymnasieåret avklarad. Inte för att vi direkt har gjort så mycket. Vi har bara gjort några mindre, men ändå intressanta och smått roliga uppgifter.
Nu sitter jag, som den nörd jag är, och lyssnar på "Bella's Lullaby" från Twilight. Den är helt otroligt vacker. Är sugen på att lära mig den på piano. Får väll försöka leta upp noterna. Om det är någon som har dem eller vet vart jag kan hitta dem så kan du väll höra av dig?

Vid kvart över tre så blir det att åka till Karlstad med Andreas och Totte. Han skulle tydligen fota lite när en vän till honom ska på balen. Så han frågade om inte jag ville hänga på vilket jag gärna gör.

Hur har er dag varit?
// Daniel



Förälskelse



Standing by a broken tree

Her hands are all twisted,
She's pointing at me,
I was damned by the light comin'
Over all as she
Spoke with a voice that,
disrupted the sky.
She said,
"Walk on over, yeah
to this bit of shade,
I will wrap you in my arms"
And hold you safe,
"Let me sign,
let me sign."

Hej, jag känner mig sådär töntigt förälskad som man var när man var 13. Sådär så man blir helt galen och pirrig. Vilket förståss är helt stört. Jag sitter faktiskt och skrattar åt mig själv, men det gör inget, sålänge man har roligt så.
Alltså för er som inte förstår så såg jag nyss första Twilight filmen och sitter nu och lyssnar på en hope låtar av Robert Pattinson. Den där mannen är något omänskligt. Inte så konstigt att han spelar så bra i filmen. Hans röst, hans otroliga charm, hans ögon, hans passion och inte minst hans sjukt snygga käkben.

Ikväll blir det då att dygna med Frida, kommer förhoppningsvis bli sjukt kul. Det är ju snart sommarlov vafan! Underbart. Men mindre underbart är att vi måste lämna in våra kära macbooks för att få dem uppdaterade och för att få hela Adobes Master Collection installerat. Så i längden vinner man väll på det.


// Daniel



Disco-dansande elever



Som vanligt när vi MP08 elever har tråkigt så gör vi en liten film. Detta blev denna dagens resultat. Frida fick lite överskottsenergi villket alltid är roligt att fånga på film. Se klippet med en liten nypa salt!

// Daniel



Perfektionism

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

 © Daniel Johansson

© Daniel Johansson

 © Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

 © Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson


© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson


Perfektionism är en klass för sig!
Bilderna är fotade med en Avant DC-202 eftersom att min kamera är kvar i sunne.


// Daniel



Name it - rate it - tune it - print it



Ångest, ångest, ångest och lite jävla tetris. Ångest, ångest ångest.

Igår var det shopping som gällde. Jag var lika kräsen som alltid så det tog in i det sissta att hitta kläder. David och Linnea träffade man på där. Evelina och Denise var med mig en stund och Totte nästan hela tiden. Trevligt som attan i alla fall.

Nu är jag hemma. Ute på landet ni vet, där man blir matad med en massa god mat och elakt godis. Jag hatar dem at the moment. De där äldre mäniskorna som köper en massa godis som man verkligen inte kan låta bli. Fyll kylen med grönsaker och skafferiet med fullkornsbröd säger jag bara.

Idag vaknade jag halv tre, sådär lagom sent. Eller inte. Man hade ju tänkt gå upp nio egentligen. Men det gick ju som det gick. Jag verkligen älskar min självkontroll. Eller inte. Det är mycket man vill ha här i livet som är så sjukt nära att man kan nudda det. Dock kan man inte greppa det. Det är lite förjävligt. Som tur är så är jag i alla fall söt på bilden i min nya t-shirt, I like it! Ofixat hår är grejer det.


Nu blev detta ett lite flummigt inlägg men såna behövs lite ibland. Särskillt då det har gått en vecka utan att något riktigt vettigt har blivit gjort.


Det som blev shoppat igår är:

Ljusblåa kortbyxor från MQ - 399kr
Vit & svart randig t-shirt från HM -
98kr
Vit t-shirt med färgglatt tryck från HM -
98kr
Ring till läppen som är omöjlig att få i - 99kr


stop - format it


// Daniel



Beroendeframkallande



Någonting som verkligen är beroendeframkallande är tetris. Ungefär halva (om inte mer) av våran klass är helt besatta av spelet och de flesta har också, liksom jag, en användare på tetrisfriends.com. Där kan du hitta en mängd olika sorters tetris. Allt ifrån ett enkelt tetris fram till tetris för 5 player.
Så jag tycker att du, oavsett om du gillar eller inte gillar tetris, ska gå in och provspela en gång. Man behöver inte vara medlem för att spela de vanligaste versionerna av det. Men tycker du det är kul så rekomenderar jag starkt att skaffa en användare då man kan se lite rolig statistik och även samla "tokens" (saker som du kan använda som pengar) och köpa nya spel och tetrisklossar m.m.

Mitt rekord på Tetris Marathon är Level 10 eller 144174 poäng.
Någon som kan slå mig?
// Daniel



Beach '09

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

Då var man äntligen hemma efter ungefär 4-5 timmar på stranden. Jag känner mig typ helt död efter allt gående, cyklande, springnande, skvättande, simande, hoppande, beatch-volleyboll spelande och solande. Det var en kort sammanfattning av den underbara eftermiddagen jag nu har upplevt med lika underbart folk.

Måste även berätta att jag har spräckt min sträng under tungan. Men det gör inte så mycket, gör bara lite ont och det är METAL! (För att citera Totte, Kasper och Andeas)


// Daniel



Efterbliven


Detta är bilen jag ska ha till balen när jag tar studenten, om ca 2 år.


Okej nu känner jag mig sjukt efter.
Denice i min klass har suttit och och dregglat över den nya twilight trailern som är ute. Alla håller på och tjatar om den och så kommer jag och har inte ens sett första filmen. Men nu efter att jag sett den trailern vill jag verkligen se den.

Nu ska jag iväg till stranden med bland annat Evelina, Totte och Andreas.

// Daniel

a title="FASHIONFUCKER & PHOTOGRAPHER on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/15594/fashionfucker--photographer/follow">bloglovin