Red Ribbon

Today in school I get a Red Ribbon and a condom!
God kill the AIDS!

// Daniel



Tonight, I'm a fight



ORGINAL BILD -> REDIGERING 1 -> REDIGERING 2


(OBS! Tyvärr är det inte jag som tagit bilden, endast redigerat den.)

// Daniel



They do that attitude

Fotoprojekt i skolan. Attityd, gammal effekt och crossprocessing.

// Daniel



The advent n°1









Idag är det, som de flesta nog vet, 1a advent och hemma hos mig inleddes den med lite julstök. Evelina och Frida hjälpte mig att klä granen och innan det så fikade vi. Glögg, pepparkakor och stearinljus är en riktigt skön kombination. Jag vet inte direkt hur vanligt det är med "firande" av advent, varken Andreas (min rumskompis) eller Evelinas familj gör det medan min och Fridas familj brukar göra det med t.ex fika eller något liknande. Jag har till och med en klasskompis som får en liten present varje advent... Det tycker jag är lite mycket kanske, men, men.

// Daniel



Two new or two old

Jag har en mamma. Idag så hjälpte hon mig att sy in två par byxor. De blev som helt nya faktiskt. Det var en upplevelse. Mycket roligt, tills jag rev upp foten på en nål, det gjorde inte ont. Men det ser fult ut. Min mamma är alltså bäst.
I morgon är det söndag och det vill jag inte för jag vill inte åka tillbaka till sunne just nu. Vill hellre jobba hemma. Men det går inte för sig, så jag får ta och pallra mig dit ändå. Tror dock att jag kommer åka ganska sent.

Jag håller just nu på att skriva en uppsatts om det Antika Grekland och Rom. Det är egentligen intressant men eftersom att det är ett måste så blir det inte längre kul. Jag inspirerar mig själv med klassisk musik och den gamla ljusstaken jag, förra gången jag var hemma, förälskade mig i.

// Daniel

 




Those hard times



Jag behöver mig verkligen ett gott skratt eller något annat som får mig att koppla bort den dåliga energin som nu ligger i min vänskapskretts. Kan man inte få ta en sabbatsvecka och bo hemma hos mamma och pappa en vecka. Det hade varit otroligt skönt. Just nu nöjer jag mig med Silent Night, andra jul-låtar och Simon & Garfunkel.

Det finns en oerhört fin människa. Det tycker jag är lite busigt. Besatt?

// Daniel



Bloggdesign; Marcus



Då har jag slängt ihop en bloggdesign åt Marcus. En riktigt glad, positiv och trevlig prick som är en nyinflyttad stockholmare som med hjälp av saxen skapar kreativa mästerverk. Ta gärna en titt på bloggen här!


// Daniel



Please let me just face it




Sömn... jag kräver ingen sömn. Jag vrider mig på nålar







My heaven on earth


Sometimes love can come and pass you by
While you're busy making plans
Suddenly hits you and then you realize
It's out of your hands..


Ibland vill man bara skratta bort saker.

Åtminstone få dem att försvinna.

// Daniel



We ran with the devil



Igår slog nykterhetsrörelsen till igen. Det innebar bland annat att min älskade och otroligt snygga vän Linete kom till staden. Det blev en kväll med mycket skratt, musik och dans. Såklart hade jag med min kamera för att lätta upp allas dimmaga minnen dagen efter. Facebook here we come!

// Daniel



Öppet hus



Igår hade jag det trevligt med trevliga folk.
Charader och mängder av thé.
Det var riktigt underbart.

Nu är det öppet hus på vår skola.
Jag gör inget vettigt dock.
Sitter och analyserar hur mycket
mindre prioriterade vi i vår klass är.
// Daniel



Cleaver Mind



Hej, jag har precis lärt mig göra GIF-bilder. Den som inte fattar ironin kan gå och dö.
http://sjalvmord.com
patetiskt
hemskt

// Daniel



When it takes over

Image and video hosting by TinyPic

// Daniel



Graphics Interchange

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

New Moon var bra och Mr Pattinson var snygg.
I kväll ska jag mysa med Evelina och Idol

// Daniel



Vampire night


I kväll skall jag gå på bio.
Först visar de Twilight och efter det New Moon.
Jag kommer vara helt förlamad efter 4 timmar
och 30min med Robert Pattinson.

// Daniel



The golden girls




// Daniel



Walk, walk Fashion Baby.



Har gjort ett halsband nu. ca 100kr kostade det. Jag gillar det. Blev lite kedjor över så satte i det i mitt armband, så var lite kreativ och gjorde ett handsmycke av det.

// Daniel



Candlelight Fucking



Kände att jag behövde lite avkoppling och vad passar inte då bättre än att tända en massa stearinljus, dricka lite thé och skissa. Det får i alla fall mig att slappna av. Efter 2 timmars skissning var detta resultatet. Vad tycker ni?

// Daniel



Boom, Boom, Boom. It beats...

En utomjordings kärlekstörst, en undran vem som svek vem först.



// Daniel



I'm a beautiful nightmare

Jag är bättre än dig eftersom jag dricker franskt vin, har antika möbler, LP-skivor och svartvita bilder. Just det, vi kan ju lägga til att jag skissar när jag har tråkigt. Baby, face the truth, you'll never be up here.

// Daniel



Behind the scenes...


Look at the pictures here!

Jag är trött, jag är hemma hos mamma och pappa, jag måste arbeta på APUn jag orkar inte skriva något speciellt vettigt. Jag kör med bilder istället. Typ danielgjohansson.webblogg.se!

Tove är underbar och när jag kommer tillbaka till sunne ska jag göra mig ett snyggt smycke. Vill ha ringar för övrigt, och en antik soffa där man kan sitta upp och ner och dricka dyrt vin från frankrike.

// Daniel



I love... Sasha Fierce




Jag vill slå ett slag för Nicolas G. En fantastisk man, han är nästan lika fierce som Sasha herself. (Jag älskar verkligen inslaget av engelska i den meningen. Eller inte. Men jag viste inte riktigt hur jag skulle skriva.) Det är sådana som han som bloggvärlden ska innehålla!


Nu blir det myskväll med tjejerna!


// Daniel



Try to comeback

Bracelets, I just love them...

Mitt bloggande går i princip sämre och sämre och den största anledningen till det är att jag inte har mycket tid över att lägga på det. Jag har just nu APU, vilket kräver mycket tid då jag skall göra en plåtning och bygga upp en hemsida från grunden med hjälp av flash.
En annan bidragande faktor till varför jag inte har bloggat på ett tag nu är att min dator har blivit stulen. På senaste tiden har det alltså hänt ganska mycket. Det har varit samtal med åklagarkammaren, försäkringsbolaget och en massa annat folk men nu verkar det som att jag i alla fall ska få en ny dator inom den kommande veckan. Vilket gör att jag förhoppningsvis kan komma ikapp med bloggandet.
När rättegången mot den åtalade mannen kommer äga rum vet jag inte och jag vet inte heller om jag kommer behöva delta, men jag hoppas inte det.

Nu ska jag gå över till arbetet med hemsidan och till att försöka planera inför plåtningen på tisdag. Ha det bra tills vi hörs igen!
// Daniel

a title="FASHIONFUCKER & PHOTOGRAPHER on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/15594/fashionfucker--photographer/follow">bloglovin