Blogg till "Emeler"

Tyvärr så blev det inget inlägg i morse för han inte på grund av den förbannade mobilen som inte ringde när den skulle. Men, men det går inte att göra nått åt nu¨och jag tror inte ni dör av ett inlägg mer eller mindre. I vilket fall som helst så sitter jag här nu i alla fall.

Denna dagen har varit sådär, den började inte så bra med det nattionella matte provet. Alla tyckte det var jätte lätt, visst det var det väll men jag fick hjärnsläpp och sket i och svara på fyra av de fem frågorna. Kände mig as kass när alla höll på att säga att det var skitlätt osv. men orka bry sig. Jag är så jävla trött på skolan, tänkte igentligen skita i skolan idag. På musikhistoria provet gick det därimot bättre, fick 45/50 och MVG låg vid 44.

Sedan var jag ju såklart med Linete, Maria och Rany och kollade på när de övade inför UKM nästa vecka. På tal om det så hoppas jag verkligen att jag blir antagen som funkis där. Vill det så himla mycket, hade ju varit skitkul! Men det återstår att se, har skickat ett mail till hon Ninni som håller på med det och hoppas på att få svar omgående. Men blev lite osäker på om jag kommer bli det när Emelie sa att on tyvärr bara blev resev, men vi får hoppas att nån hoppar av då!

Men nu blev jag sugen på att designa lite så tror jag ska fixa en blogg åt Maria och de. Får se vad det blir med den saken, lägger ut länk om det blir vettigt.


Kyss mig länge du underbara människa!


// Daniel

Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin