Tårar som rinner...

image30Under natten till tisdag så hände det som jag aldriv vill uppleva igen... jag var tvungen att berätta allt för alexandra. Alltså, jag har aldrig sett någon gråta så mycket. Jag hatar verkligen när folk gråter, för jag blir så svag. Jag lixom kan ge vika för vad som hällst men jag kände ändå att det var bäst så här.


Jag svär, jag är det sämsta du kan få!

// Daniel



Sjuklig måndag

image29 Även fast att jag hatar måndagar vanligtvis och även fast att det är lov så har denna måndagen varit as kass. Har haft ont i halsen hela dagen + att jag nu börjar få ont i huvudet och magen. så får nog dra den slutsattsen att jag håller på att bli sjuk.

Idag har det inte hänt så speciellt mycket. Jag vaknade, låg i sängen i flera timmar (kändes det i alla fall som) för ville inte gå upp eftersom att jag inte visste vad Alexandra gjorde, haha. Plus att jag hade ont i magen (av två anledingar) och ont i halsen, så orkade inte. Sedan kom hon in och på något sätt tog jag mig upp oh så gick vi ner för att äta lite frukost. Åt fil och müssli med en kopp jordgubbs-te som vanligt. Men tog även två smörgåsar med smör och honung, har aldrig haft honung som pålägg förut men det var faktiskt riktigt gott! Sedan så kommer jag itne ihåg vad vi gjorde fram tills maten. Vi satt vid datorn tror jag, för Alexandra skulle göra klart nått skolarbete.
Efter maten kollade vi lite på konståkning för Alexandras mamma verkade helt besatt av de och det var väll okej, i alla fall när det var lite snabbare låtar. Vi satt även vid datorn och laddade ner lite musik. Sedan gick vi ut för att rida, och precis när vi skulle rida iväg så började det att snöa as mycket. Alltså det snöade så att man knappt såg nånting. Men vi kämpade oss igenom, det var trotts allt ganska mysigt. När vi kom tillbaka så såg vi ut som vandrande snögubbar.
Efter lite brottandes i snön (eller brottandes och brottantes, Alexandra försökte putta omkull mig men det var bara hon som ramlade, haha) så gick vi in och spelade lite kort. Vi spelade först lite skitgubbe men sedan började vi med bluffstopp istället. Det var lite roligare, det märkte Alexandras mamma av också. För hon vaknade av att vi förde för mycket väsen, och vi var på övervåningen och hon på undervåningen.
Nu så ska vi sova...


I sit here and think.
I miss the time we had,
I hope you understand!

// Daniel




I wanna listen to my own heart talkin'

Did you ever?
Loose yourself to get what you want
Did you ever?
Get on a ride and wanna get off
Did you ever?
Push away the ones you should have held close
Did you ever let go?
Did you ever not know?

I'm not gonna stop, that's who I am
I'll give it all I got, that is my plan
Will I find what I've lost?



Kan ens huvud bli mer upp-och-ner-vänt?

Har i alla fall vart ute och sprungit idag. Alexandra red bredvid på eldur, alltså det var extremt jobbigt! Får se om vi kommer ut på en liten ridtur lite senare. Jag hoppas faktiskt det, skulle vart gött att komma ut lite.

Kärlek till alla där ute,
Speciellt till en person,
Hoppas du vet vem du är!


// Daniel



Världens bästa Torsdag-Fredag <33

I torsdags började påsklovet och det blev en dag jag aldrig kommer att glömma!

I Torsdags var allt som vanligt fram till klockan var tjugo över två. Då hade Isac kommit hit. Jag hade förklarat vägen till skolan via telefon och han hittade faktiskt. vi satt och pratade en liten stund Isac, jag, Marie, Linnea och Katrine sen så skulle Linnea gå och möta Bhercy vid sundsborg. Efter ett litet tag så kom bussen. När vi hade åkt buss i ungefär en 20 timmar (kändes så i alla fall) så var vi framme, men där fick vi vänta på en annan buss. Och efter att vi trängt ihop oss i den lilla bussen så fick vi åka i ytterligare 10 min. Sedan va det till fots i ca 2 minuter som gällde.
Sedan var vi framme! Först fick vi en liten rund guidening i deras hus, sedan så bar vi ner all packning i källaren. Där checka vi läget också, den va ganska fräsch. Sen bytte alla utom marie om till mjukisbyxor, hon hade tyvärr glömt sina. Och efter lite snack så drog vi upp och gjorde pizza. Då fick Isac visa sina bagar-skills, haha! Efter den extremt goda meten ve hade gjort så drog vi ner och satte på en film, no country for old men hette den. Den var as dryg så vi stängde av och sätte på big mamas house 2 istället. Den har jag sett en gång förut och den är inte så fruktansvärt rolig. Så tillslut så stängde vi av den och satte på singstar. Alla utom jag och Bhercy sjöng. Eller jag sjöng, men inte i nån mic.
Efter lite sjungade och lite hårplattande så plockade vi fram spriten, som Isac hade med sig, och satte oss i bastun för lite groggande. Men innan vi knappt hade druckit ur en liten flaska var så tänkte vi att det nog var bäst att sluta. För vi visste att Linneas mamma är as prektig och både imot rökning och alkohol. men precis nä'r vi skulle plocka ner allt så kommer Linnea ner rusande och säger att hennes mamma var på väg ner. Så vi fick fart i benen och plockade ihop allt. Men efter ett tag så ropade Linneas mamma på henne för hon ville prata med henne, så hon sprang upp. Och när hon kom ner så förstod jag vad de hade pratat om. Linnea stod i dörren och var nära på att gråta.
Linneas mamma hade varit nere i bastun för att kolla varför den inte gick igång och då hade hon känt att det luktade någonting annat än dricka. Hur vet jag inte men hon hade känt det i alla fall. Så hon hade ringt mina föräldrar och sa att hon inte ville ha kvar mig och Isac, eftersom att Linnea hade sagt att det var Isac som hade med sig spriten och att det var jag som hade ansvaret för honom. Så mamma och pappa var tvugna att åka och hämta mig hos Linnea (en timmes bilfärd hemmifrån) när klockan var ungefär halv tolv. Så jag och Isac packade ihop våra saker och när mamma och pappa hade kommit gick vi upp. Hela situationen var jätte pinsam och jag förstod särskillt inte hur Isak pallade trycket. För mamma och pappa visste varken vem han var eller att jag hade dragit dit en kompis som kom från skara. Så pappa frågade med värsta otrevliga tonen:
- Och vem är du då?
- Isac, sa han och sträckte fram handen för att vara lite trevlig. Men inte fan sträckte pappa fram handen och hälsade. Sedan bad vi om ursäkt och gick ut i bilen, där satt syrran. Jag förstår inte varför i hela världen de hade dragit med sig henne! Men när vi slängde in våra saker i bagagen så sa pappa:
- Daniel, du sitter fram.
Jag gick in och sätte mig och Isac fick sitta i mitten, mellan pappa och syrran. Sedan efter att jag hade varit bitchig, tyken och oförskämd mot mamma (alias Idiotensjälv) så började pappa med världens förhör med Isac. Det var den mest pinsamma siutation i hela mitt liv! Och jag fattar inte hur Isac stod ut i en hel timme där bak! Sorry att du behövde träffa världens mest ohövliga och idiotiska föräldrar! Men efter den mest drygaste bilfärden i mitt liv så var vi hemma. där bar vi in grejjorna, borstade tänderna och gick och la oss.
Nästa dag (alltså fredag) var vi ute och gick en liten stund för Isac skulle röka och jag ville inte riskera fler pinsamma situationer. Men vädret var inte det bästa kan man säga. Det var nästan storm ute och snön yrde omkring.
Sedan vid 3 så åkte vi ner till stan för Isac och jag skulle med fem tåget till göteborg. Och när vi kom till station så hade vi en och en halv timme tills vårat tåg skulle gå så vi gick till "Donken", eller vad det är allt konstigt folk kallar Mc Donalds. Där satt en av säffles mest idiotiska person Joakim Broström. Och som väntat fick man höra "Han längst bak är bög" (eftersom att jag gick bakom Isac). Jag tror att "bögar" är väldigt viktigt för honom, för han måste ju påpeka vilka det är som han tror är bög. Lixom hallå, ska människan växa upp någon gång!?
Isac köpte en cheeseburgare, en liten pomefritt med någon sorts dipp-sås, en fanta och en latte. Jag snikade till mig en liten bit av hans burgare och några stripps. Det var rkitigt gott faktiskt. Men det godaste var nog trotts allt latten som jag också fick smaka på! Den var mycket godare än den som jag druckit med marie som vi köpt på pekås, fast den är kall. Det mäste jag ha nästa gång jag är på Mc Donalds, en latte med extra mjölk och socker. Mumma det!
När vi slängt i oss allt så drog vi tillbaka till station där vi satte oss på en bänk och då ringde Isac till sin tjej, Jennie. Efter en stund så kom det in en gubbe i ungefär 30-40 årsåldern, han ställde sin väska på en bänk och bad oss holla koll på den medans han var på toa. Vi sa ett snabbt "javisst" till svar och ignorerade han lite. Efter en stund kom han ut från toan och började leta lite i väskan. Han tog upp en öl och räckte fram den mig oss och sa:
- Är det någon som vill ha en öl?
Men vi sa att vi hade eget och han tog den själv. Jag satt där och lyssnade på när Isac pratade i telefon med Jennie om vårat lilla äventyr under veckan. Sedan kom e in på att de endast hade ett llok eller vad det var i skara så vände sig gubben, som stod en bit bort, om och sa helt meningslöst:
- Kristian Luuk!!
Vi bara eeh okej och ignorerade honom. När Isac hade pratat klart med Jennie så gick vi ut för tåget skulle komma om en liten stund då. Vi ställde oss vid en bänk för Isac skulle jämt röka en snabbis, men då kommer gubben ut och ställer ner väskan bredvid oss och sa lite flummigt:
- Det märks att ni inte är ifrån säffle i alla fall! Det är altid lika kul att höra vad andra tycker om säffle.
- Jo jag är från säffle, svarade jag medan jag letade i min väska efter någonting.
- Jag tycker det här är värsta hålan, sa Isac.
- Jo det är det typ, men jag skulle itne vilka flytta här ifrån. Eller jo för en kort stund, men jag måste komma tillbaka sen, sa gubben och viftade runt med sin ölburk. Sedan kom tåget och vi gick iväg för att gå över det första spåret och upp på perongen. Då stannar gubben och pekar på skyllten som hänger på staketet och läser:
- Se upp för tåg.
Han skrattar till.
- Alltså jag fattar alltid fel, vadå se upp för tåg, säger han och prkar skrattande upp i himlen. Isac och jag bara "mm visst det blir nog bra" typ. Sedan går vi in i serveringsvagnen och sätter oss, som tur är så följde han inte efter oss in på tåget också. Sedan satt vi och pratade lite tills han skulle av i Trollhättan. Resten av resan var skit tråkig och jag höll på att dö av uttråkning, men jag överlevde och kom till Centralstation. Där letade jag upp den gaten som min buss gick ifrån och sedan ringde jag till Alexandra och pratade en liten stund för det var ca en halvtimme kvar till min buss kom. Efter en liten funny-talk stund med henne så var vi tvugna att lägga på för hon skulle steka pannkakor. Men jag pallade inte att stå där helt tyst rakt uppochner och inte göra nått så jag ringde och pratade med Isac. När jag hade gått på bussen (och lyckats betala med det konstiga kortet jag köpte förra gången jag var hos Alexandra) så kom "öl gubben" på bussen. Jag blev helt förskräckt, först trodde jag han följde efter mig eller nått för han skulle också till skene men som tur var så va det inte på samma ställe i skene han gick av.
När jag kom fram efter en tråkig bussfärd så var inte Alexandra där så jag ringde till henne för att höra om de var på väg eller om de glömt bort mig. Men hon hade inte med sig mobilen. Men efter jag hade ringt tre gånger utan att det var någon som svarade så kom de äntligen. Jag slängde in mina saker i bilden och vi gick in och satte oss.
När vi kom "hem" så åt vi pankakorna som hon hade stekt tidigare, sedan kollade vi på let's dance och efter det så skulle vi kolla på Den lilla sjöljungfrun 1. Men jag somnade efter knappt halva för jag var jätte trött.

Idag har vi doc inte gjort så mycket. Vi hämtade Eldur (Alexandras häst) och Birningur hos Paula som äger madkullens islandshästar. Där träffade jag världens sötaste hund, Hilda har jag för mig hon hette, hon var en S:t Bernhars hund. En sån vill jag ha!
Sen när vi väl var hemma så fick vi leta efter påskägg. Det var lite kul faktiskt. jag fick bara massa gott som Alexandra hade plockat ut åt mig. Efter vi hade hittat alla så hade Monique, Alexandras mamma, dukat upp den godaste påsk middagen jag någonsin ätit. Men det förvånade mig inte alls eftersom att allt som hon lagar blir jätte gott.

Några egna synpunker och reflektioner:

  • Angående Linneas handlande när hennes mamma kom på oss.
    Visst Marie hade ju också druckit men det var nog bättre att det var jag (och lite Isac) som fick ta den smällen. För dels så var det ju bara en person istället för två. Sedan är jag redan van att ta en massa skit från mina föräldrar så mig kvittar det. Så Linnea jag tycker du gjorde helt rätt!
  • Angående Linneas mammas handlande.
    Alltså att ringa mina föräldrar mitt i natten och be dem att komma och hämta oss mitt i natten tycker jag var ganska lågt. Visst hon anser som många andra föräldrar (fast kanske lite striktare) att man inte ska supa eller röka. Men om hon vill markera att det inte är rätt, som hon sa att hon sa att hon ville göra, så skulle i alla fall inte jag gjort på det sättet. Jag hade istället talat om för alla att jag inte tycler om sådant och sagt att jag inte vill veta av mer av det i mitt hus i fortsättningen. Och i värsta fall så skulle ajg sagt det till föräldrarna NSÄTA DAG när de hemtar dem. Istället för att ringa mitt i natten. Så hennes handlande var jävligt överdrivet! Vi hade ju knappt druckit någonting alls. Det hade varit bättre om hon hade kommih och pratat med oss och frågat hur mycket vi har druckit eller skulle dricka osv.
  • Veckans roligaste!
    Det var att Isac hoppade av på fel sida när han skulle gå av tåget. Så han hoppade ner på spåret istället för ner på perongen som var på andra sidan, haha.
  • Veckans dåligaste!
    Att Alexandras dator är mega kass, så kan inte konvertera korten från i heljen till jpeg format...
  • Varför denna veckan var så bra.
    Nu undrar ni säkert hur denna veckan kunde ha varit så bra. Och till svar på det har jag:
    "Den som behöver veta, vet."
Men nu har jag varit tillräckligt osocial mot Alexandra så får nog gå och ta igen det lite.

Sov gott folks!
// Daniel



Fotosession - Förändring



Har varit ute och fotat lite. Så nu har jag redigerat dem, och nästan alla är fejk HDR bilder. Har fasstnat för det.


Vår båt. <3



// Daniel



Shut up, get out of here!

Fan, why don't you disappear?Fiint <3
Din störda.. ja va du nu är för nått! Du ditt jävla kontrollfreak.. Alltid ska du hålla på och ha kontroll över allt! Du kan fan inte kontrollera mig till 100 %, du måste ju va störd på nått sätt. Jag är den jag är sen kan du fan ta och försöka göra vafan du vill men det går ändå bara ut över dig i slutändan. Lämna mig ifred! Jävla fuckade skit!

GIVE ME A REAL MOTHER!
Orkar fan inte med aset..

Säg inte att jag ska prata med dom och skit, för bryr mig inte! Jag hade gärna kunnat prata med dem om jag LITADE på dem. Men fan häller..

Jag skulle ju fan till skolan idag men kärring idioten är ju så förbannat jobbig så skiter i att göra som hon säger i fortsättningen! Det var ju massa saker som behövde göras. Prov, lämna in uppsats, sola och plus att det skulle ha vart skit go mat för en gångs skull... Asså fyfan va gött det ska bli att få komma bort från idioten hela jävla påsklovet!!!

Låssas inte som du förstår mig, det gör du inte...

Aj... <'3

Nä nu drar jag ut och fotar lite!
Får se om det blir någon bra bild, men det märker ni.

Får jag sova hos dig
resten av livet?
// Daniel



Fia med knuff, Let's Dance och Kärlek

Lonelyroad </3Får man verkligen hoppa över sin egen pjäs i fia med knuff? Det var dagens stora fråga. Det var Emma och fredrik som började att tjaffsa om det på klass samlingen och det slutade med att halva klassen sa att man fick det och andra halvan sa att man inte fick det. Sen fortsatte diskutionen ett litet tag. Är det någon som är helt säker på vad som är det rätta svaret för det kom vi aldrig fram till.

Idag var det Dannys tur att dansa ifrån Let's Dance. Det är ju lite kul att Karl-Petter (som kommer här ifrån säffle) håller sig kvar så länge. Han kanske inte är bäst på att dansa men han är nog publikens favorit. Att han enns har kommit så långt som han har gjort. Och då menar jag itne bara i Let's Dance utan i kändislivet. Alltså, det är ju ganska otroligt att en grisbonde kan bli så känd som han blivit. Vad jag vet så är det inte någon bonde från någon sässong av bonde söker fru som har varit med i något mer än det programmet. De programmen jag vet att han varit med i är Bonde söker fru, Let's Dance och Fråga Olle, plus att han även satt med vid "VIP-borden" under QX Gaygala.


(Tyvärr så såg jag inte Let's Dance för mamma glömde säga till mig..)


Kärlek suger kan man kort och gott säga.. Jag vet inte om jag orkar fortsätta. Vi bråkar ju hela tiden och det är ganska påfrestande. Jag älskar henne otroligt mycket, men det är nått som inte stämmer imellan oss. Vad f*n ska man göra..?


image17



Haha, denna tyckte Linete var rolig, så det får vara den som piggar upp tillvaron lite!




Pussheii<33

// Daniel



I'm gonna fuck of and die...

Kan inte komma på en enda positiv sak. Orkar inte skriva nu, allt skulle ändå bara bli negativa saker. </3

Tha Girls <'3

<3 <33 <3






I'm not a person; I'm a disease!

Va så trött förut så somnade och sov i två timmar! Känns som jag slängt bort jätte mycket tid. Plus att nu känner jag mig så himmla ofräsh. Linserna sitter helt konstigt, har värsta äckelsmaken i munnen (får gå och borsta tänderna nu tror jag) och är allmänt äcklig känns det som. Men inte så konstigt att man blir trött när man måste gå upp sex och lägger sig vid tolv. Får nog försöka bättra mig på det.

Tycker jag har blivit lite brunare nu. Var och solade solarium förut, blev 12 minuter den här gången. Det är ju skitdyrt, kostar ju 11 kr för fyra minuter!

Men nu hinner jag tyvärr inte skriva något mer. Hade velat skriva mer och intressantare saker men måste verkligen träna på svenska provet. Det handlar om ordkunskap och god svenska. Det kommer ju gå as dåligt för jag kan verkligen inte stava. Men håll tummarna för mig i alla fall!!

I stället för lite att läsa kan jag underhålla er med en liten musikvideo.
Daughtry är helt underbart bra!!
(Fick tyvärr inte tag i någon musikvideo och orkade inte krångla med det nu.)





Peace an' Love!


// Daniel



Har så tråkigt så vet inte vad!

Heaven on earth is with you!Uscha för att vara trött!

Ensamheten tar över
här nu tror jag. Jag sitter här och värkligen känner suget efter en kram. Bara att ligga inlindade i varandra och känna varrandras värme. Det vill jag uppleva nu! Usch, här är det ju helt öde. Tror jag deppar ihop snart... Ingen som kan rädda mig?

Har extremt tråkigt och varken vill eller orkar att sätta mig med skolarbete... Fasst behöver nog de men är helt slut. Hatar skolan så jävla mycket!

Längtar så himla mycket
till torsdagen den 20e. Då ska vi ha våran lilla fest "Tjejer, Gayer och Bhercy" hemma hos Linnea. Hoppas på en lyckad kväll i alla fall!

Vad kan man göra?!


Får se om det kanska blir något mer inlägg senare idag om jag piggnat till.

Gud välsingne dig,
Ammen!

// Daniel




Det var ett jävla klagande!

Katrine!Detta är det första inlägget där jag skriver om vad NI tycker jag ska blogga om. Den första som hittade på ett ämne var Katrine, haha!

På tal om Katrine så klagar hon en jävla massa. T.ex. på kemin när vi ska göra ett grupparbete och jag jobbar med henne. Hela tiden är det ett jävla snack om att jag inte jobbar och inte gör det jag ska och hejkomochhjälpmig. Men de gör jag visst de! Eller ja, jag kan ju arbeta mer men jag är faktiskt lite social samtidigt, haha.
Nä men nu ska jag inte bara kritisera massa negativt om henne! Hon är en riktig gooing. Snäll är hon också och rolig! Ja det mesta med katrine är bra, ja nästan allt! Det är ärligt talat bara dethä med klagandet som är negativt. Men ingen är ju felfri, ellerhur? Så Katrine är en helt perfekt människa! Jag ska ju inte avsluta det här inläget utan att tillägga att jag klagar nog väääldigt mycket själv. Men, men som sagt alla har brister!

Syrran och jag har precis varit ute och sprungit en bit. Hon förljde med mig på hälften av rundan och jag tyckte att hon var riktigt duktig! Men det förstås hon hade ju mig som coach, haha. Men jag tyckte det va riktigt kul att puscha på henne så hon tog i den sista biten. Det kanske skulle vara något att satsa på?


Har även Photoshopat ihop några bilder förut:
Blev mest nöjd med den vänstra... vad tycker du?

It's coming for you!Scream!



Tack för ditt stöd,
Jesus älskar dig!

// Daniel



Hatar söndagar! - Vill du köpa X-box med massa tillbehör?

Ensamhet Den värsta känslan som finns är att känna sig ensam. Det tycker jag i alla fall. Liksom känna sig som att man går själv på en väg i motvind utan någon som kan hålla ens hand eller hjälpa en på traven om man är på väg att ge upp. Bara gå där helt själv utan någon som finns där och ställer upp till 100 %. Det är den hemskaste känslan som finns!
Sådana personer som håller av en är det bästa man kan ha och inget man ska ta för givet utan sådana personer ska man vara rädd om.


Mamma och jag gick en liten runda förut. Det var riktigt mysigt fast än det regnade. Fick testa hennes stavar också! Det var mycket skönare att gå med dem, vet inte varför men det var bara det. Vet inte riktigt hur långt vi gick, det var inte så fruktansvärt långt men det räckte.
Vi var även uppe vid "stora huset" (som vi kallar herrgården här hemma för) och kollade runt lite i trädgården för det va några här igår och röjde. Det blev jätte fint! Nu ska vi bara se till att hålla det så också. Men det ska väll förhoppningsvis inte vara så mycket att göra förutom att röja upp i hallonbuskarna så att det inte börjar växa en massa brännässlor där som det brukar göra. För det är jätte jobbigt när man ska plocka hallonen om det är mer brännässlor än hallon buskar. Annars så är det riktigt kul att plocka hallon. Det är riktigt gott också!
Nalle på skidor! <3


"Skidåkning"
står det på hela älsklingens planering för denna veckan. Hon är på väg till stöten just nu den bortskämda saken! Jag skulle ha följt med egentligen men har inte råd just nu har jätte mycket saker jag ska köpa! Inköpslistan som den är just nu kommer längre ner. Men jag hade jätte gärna följt med! Vill verkligen sitta där i bilen med henne just nu. Och sedan få slipa lite på snowboard åkningen när vi väl är där. Men, men dom är utanför Sunne nu så är lite för sent att ändra sig nu.





Inköpslista:
Massa kläder (skor i alla fall, men kläder vill jag alltid ha mer!), Nintendo Wii, Objektiv till kameran (tele eller macro), ny mobil, DVD.


By the way, är det någon som vill köpa mitt X-box för 2500? Då ingår ca. 7 spel (kommer inte ihåg jusst nu) dansmatta, ratt, en dosa och fjärrkontroll för att kunna spela DVD skivor. Priset är diskuterbart!


Men nu så ska vi snart fika! Mamma har gjort blåbärspaj tror jag.
Gud så gott det är!


Puss och hej
på dig som är tjej

//Daniel



Idag är det ingen vanlig dag!

My Darlin' <33Ny design på bloggen då! Hade ingenting att göra så satte mig och designa om min sida. Det tog ett bra tag innan jag blev klar eftersom jag är nybörjare på det här. Men nu har jag i alla fall lärt mig gunderna kan man säga. Den största hjälpen var tippsen på DesignaDinBlog, de var till stor nytta.

Usch och fy för att nordman gick vidare på melodifestivalen. Men det var bra att han spöade Carola! För hon behöver komma ner på jorden ett tag tror jag. Jag tyckte Ola skulle gå vidare såklart! Men jag är inte precis nått fan av melodifestivalen. Det är inte min grej riktigt. Ärligt talat så tycker jag det suger! Men man får ju kolla ibland, det är ju nästan en tradition att göra det.

I övrigt så har det inte hänt så mycket idag. Jag har städat mitt rum lite, sen kom Alexandra hit så vi hade mys en liten stund och kollade på Poseidon. Den var ganska bra. Men den kändes lite meningslös och lite wannabe Titanic. Men den dög åt oss! Sedan efter en stund så kom hennes pappa och hämtade henne för att de skulle till hennes faster som fyller 50år idag. Men det är inte bara hennes faster som har födelsedag!



Idag är det ingen vanlig dag,
för det är Ilonas födelsedag!
Hurra, hurra, hurra!

Grattis Ilona Eskfeld!
Gratulera henne vettja!


Men nu ska jag sova min skönhets-sömn, haha!

Tack och hej för mig!

//Daniel






Utmana mig!

Idag kan jag äntligen blogga igen! Igår så blev det antagligen något konstigt med vårat Internet så jag kunde inte skriva. Vi har mobilt bredband från Telia och jag hatar verkligen det, det kopplar bara ur sig hela tiden. Vilket är extremt jobbigt! Men, men det är sådant man får leva med.

Med er har man alltid lika kul!
Vänner! <3
(Katrine and Linnea are also members of the "Happy -gang", haha.)

"Klipp till bögen vettja!"
Jag behöver verkligen klippa mig snart. Fast jag vet inte vad jag ska ha för frisyr. Damn! Men har funderat på att klippa så jag får ungefär 3 cm långt hår.

Sen till sommaren ska jag blondera mig också! Jag och Marie ska fixa det på en salong, så jag inte får det klassiska "jag är en fjortis som försökt blondera håret men det blev orange"-färgen. Jag vill bara ha den fjortisblonda-färgen, haha.
Därför har jag en känsla av att det kommer bli ganska dyrt eftersom att jag har svart hår nu. Så måste ju bleka det (eller om jag gör massa slingor istället) sen färga det. Men får hoppas att det har blivit lite ljusare tills dess. Vet inte om jag kommer passa i blont hår... Men en sak är jag ganska säker på. Att det kommer se ganska gay ut. Men vafan, vad gör det?! Haha, halva stan kallar mig ändå bög så det kvittar! Man ska ju bjuda lite på sig själv här i livet, det sa i alla fall Linete och jag håller med henne!


Många vänner kan man ha,
Men inga andra vänner är lika bra!

Vänner! <3
(Katrine och Linnea, ni också förståss!)


Nu är det fredag igen!
Gud vad härligt det är med fredagar och med helger. Men nackdelen med dem är att de går för fort. Man hinner inte göra något i princip. Som tur är så har vi ju påsklov om en vecka och några dagar.
Då ska det bli partaj! Antingen hos Linete - vilket skulle vara kul för hennes föräldrar är i Angola och då har vi huset för oss själva - eller hos Linnea vilket också skulle ha varit kul, för jag har inte varit där! Vi får se hur det blir med den saken. Det är trotts allt ca 2 veckor dit.
Vi kommer att bli sju stycken, vad jag vet nu i alla fall. Det blir jag, Marie, Linete, Katrine, Linnea som ska ta med Bhercy. Plus att då kommer Isac den schyssta saken som ska fixa sprit till mig, hit också!


Jag och syrran hade toaborste-krig på förra festen! Den blev väldigt lyckad.
många härliga minnen fårn den kvällen!

Jag och syrran har krig med toaborstar på förra festen.



UTMANA MIG!

Ni som läser bloggen. Skriv i en kommentar vad ni tycker jag ska blogga om, så får vi se vilka som kan ge mig ämnen jag inte klarar av. Det kan vara precis vad som helst! Jag lovar att jag ska försöka skriva någonting om alla ämnen!



Tjoflöjjt,
Sorry för det har dröjjt!


//Daniel



Gimme More! - Kärlek, Pengar och lycka.

Pengar är makt. Man har aldrig tillräckligt av det, hur mycket man än får. Men ju mer man får ju mer saker kan man köpa. Och ju mer saker du får ju bekvämligare blir livet. Alltså är pengar livet.
Eller är det verkligen det? Nej det vet väll alla att det inte är. Kärlek är ju mycket bättre! Kärlek kan man inte få nog av, kärlek ger dig glädje och lycka.

Kärlek är svaghet. Man kan ju se kärlek som en svaghet, för om det är något du kan ge allt för att få, så tycker jag det räknas som en svaghet. Men om man inte har kärlek som en svaghet då är man ju iskall och O-känslosam! Eller är man det, är kärlek så bra så att det är värt att offra allt för det?
Så fort en dikt handlar om kärlek så är det alltid något positivt. Kan man inte se nackdelarna med det. Eller vill man bara inte erkänna att något så bra som kärlek har en dålig sida.
Kärlek blir dåligt om man får för mycket av det. Ingenting är i princip bra i för stor mängd. Tänk dig någon som är kär i dig så himla mycket som inte kan sluta prata med dig, eller släppa din hand när ni går på stan eller något sånt. Det tycker i alla fall jag skulle vara jobbigt!
Jag tycker att kärlek handlar till en stor del om tillit. Om du litar på din partner till 100 % så kan du ju t.ex. låta din partner gå på den där festen han/hon ville på utan att du ska behöva smyga dit och spionera för att inte han/hon ska strula med någon annan.
Så att visa att man är värdig ett förtroende är väldigt viktigt. Man kan inte bara säga till sin partner att om du verkligen älskar mig så ska du lita på mig. Utan man måste ha ett sorts bevis på att man är en person man kan lita på.

Se på allt det jag har skrivit! Kärlek är ju jätte ansträngande. Ska det va ansträngande för att bli lycklig?
Det verkar så i alla fall. Om alla bara anstränger sig mer så tror jag att många problem kan lösas. Man kan ju försöka anstränga sig att inte vara så elak mot de personer man verkligen hatar, man kan ju bara låta de personerna vara som de är i så fall.
Jag tror många anstränger sig på fel saker i livet i bland. Man kanske anstränger sig för att kanske trycka ner folk man inte tycker om när man i stället kan använda den tiden och energin för att hylla eller älska någon person som man tycker om. Det vore ju mycket bättre.

Ansträngning = tid & energi

Tänk dig själv om alla hade struntat i de sorts folk de hatar och de brister de har för att i stället ägna sig och dom de älskar så skulle ju alla få smaka på kärlekens tårta. Då kan alla göra sina val utan att man ska bli nedvärderad för sina åsikter.

Växtvärk


Idag har jag inte gjort något speciellt direkt, men det har vart en lagom bra dag. Helt okej faktiskt!

Tysk- och Engelskprov

Engelskprovet gick helt okej hoppas jag. Det var jätte lätt tyckte jag, jag kunde i alla fall allting! Men det stora problemet är att jag inte kan stava för fem öre! Det gäller inte bara engelska utan alla språk. Om det skulle ha varit det provet fast muntligt så känns det som om jag skulle ha klarat MVG. Men nu får jag väll hoppas på att jag klarar G och förhoppningsvis VG. Men det är inte så troligt. Vi får se helt enkelt!

Idag hade vi även idrott! Först gick vi igenom ett pappershäfte som handlade om typ träning osv. Sedan va det en hinderbana uppbyggd i gympasalen som vi skulle springa runt i.

Hinderbanan bestod av: Tre plintar i olika höjd som bildade en trappa upp till läktaren. Sedan sprang man längst upp på läktaren och sedan ner igen för att hoppa ner i en tjock madrass. Vid änden av tjockmadrassen var det en liten trampett men en blint framför som man skulle hoppa över. Sedan va det små häckar man skulle hoppa över. Därefter skulle man igenom två hinder som var likadana. De bestod av bommar som var nedsänkta en bit och med en meters mellanrum ungefär. De skulle man klättra igenom. Sedan var det två bommar på rad som man skulle hoppa över. Efter det var det rockringar utlagda så att man skulle använda snabbt fotarbete, med en fot i varje ring. Sen skulle man springa hukandes igenom en "bock" som var höjd så den bildade en tunnel och till sist över en annan bock som det stod en liten trampett framför.

Vi blev indelade i grupper om fyra (jag hamnade med Marie, Katrine och Bea) sedan blev vi utplacerade på olika ställen på hinderbanan, vi hamnade där min förklaring av hinderbanan börjar. Sedan var det en grupp (vi började) som slog tärningen för att se hur många varv som alla - utom de som slog - skulle springa.

Nu måste jag ut och springa sen ska jag ringa ett litet samtal!

Eller för att citera Linete Rock Andersson:
"Det är verkligen det första man tänker på när någon nämner gud. Att han är bra på att slicka!"


Tack för att du kommit ända hit!
Ha det bra!

//Daniel



Ge mig sommaren!

Idag var det en helt okej dag, det var ganska kul och så gick den extremt fort!

Solen sken men trotts det så var det svin kallt. Jag längtar verkligen till sommaren. Bad, sol och värme! Att bara kunna sitta ute på gräsmattan och äta en glass eller varför inte grilla lite och ha mysigt på altan när solen sänker sig.
Det enda som är dåligt med sommaren är att jag bor så långt bort från mina kompisar, ca 3 mil till den närmaste. Det är verkligen inte kul, man får ju vara själv hela sommaren i princip. Men jag tror jag ändå ska försöka på något sätt att tillbringa sommaren mer med kompisar än vanligt. För annars blir sommaren så tråkig plus att allt är mycket roligare att göra på sommaren.
Men även om jag inte kommer va så mycket med kompisar så ska jag i alla fall va med min älskling hela sommaren!

Tänk dig en dag, du och dina kompisar träffas i stan runt tiotiden. Ni bara går runt där i kortbyxor och t-shirt någon kanske till och med är barfota och känner den uppvärmda asfalten under fötterna. Kanske köper ni en glass var och går iväg till en liten gräsplätt som ligger i skuggan av en stor och grön ek. Eftersom att det inte går att sitta i solen för där är det alldeles för varmt. Ni sitter där och pratar om allt och känner gräset killa under fötterna och den kalla glassen kyla ner munnar. Det är ingen som direkt orkar göra nått speciellt, utan alla bara ligger där och gör ingenting, bara pratar. Ja ni pratar om allting, det är ingen som egentligen vet vart de får alla samtalsämnena ifrån, dom bara "ploppar" upp i huvudena på er.
Sedan runt fyra tiden så tar ni bussen till ditt sommarställe som ligger ute på landet. Ni beslutar er för att ta ett dopp i sjön som ligger tjugo meter ifrån stugan. Eftersom att vattnet är tjugofem grader varmt så är det ingen som fegar när de ska i utan alla bara kastar sig i vattnet. Efter ett tag när ni badat tills ni är som russin allihopa så går ni upp och lägger er på bryggan för att torka. Någon springer upp till huset och hämtar en flaska champagne och några glas. Ni utbringar en skål för sommaren och den lyckliga dagen sedan tar ni era kläder och traskar upp till huset. Där plockar ni fram några färdig marinerade fläskfiléer och slänger på grillen. Till det så gör ni en potatissallad som blir väldigt lyckad. Sedan sitter ni på altanen och njuter av maten och den fina sol som sakta sjunker ner över trädtopparna på andra sidan sjön. Och det är ingen som har den minsta tanke på skola, arbete eller när ni ska gå upp dagen där på.

Nå, är inte det en riktig sommar!?




Skolan idag:
Idag hade vi ju temadag (tema: förintelsen). Så en man, "Jost", kom och pratade lite och visade hemska bilder. Det han berättade om sin tid i Auswitch va inte det mest skrattretande kan jag ju säga. Allting var jätte hemskt, man kan nästan inte förstå att det har hänt och hur det egentligen var där.

Ännu mer kan jag inte förstå de människor som påstår att detta aldrig har inträffat. Hur kan man bara säga det? Hitler dödade miljontals av folk, för att de inte var som han tyckte de skulle vara. Det tycker jag är helt omänskligt och grymt.

Sedan efter det så hade vi inläsning, så jag började läsa igenom papperna som jag har skrivit ut om klimatförändringen och strök över det viktiga.

Men en konstig sak är att vi ska lämna in arbetet imorgon, så han får se hur långt vi har kommit och så att vi har börjat. För dels så tycker jag det är eget ansvar, och man får ju ändå bara skylla sig själv om man inte jobbar med det på de tillfällen man får. Det är ju den personen som gör det som får lida av biverkningarna, inte läraren. Men visst det var väll kanske ett sätt att pusha på oss så vi inte gör allt dagen före. Så det var väll egentligen lite snällt. Men tycker det är lite knepigt ändå.

Sist men inte verkligen inte minst var det filmdags. Vi kollade på en film som heter Schindler's List den var 3 timmar lång. Den var ganska bra men tre timmar var bara för mycket! (Den lilla flickan med röd klänning var ju sötast i alla fall! Ni som sett filmen, såg ni henne?)

Sedan var dagen slut, det kändes jätte konstigt att dagen gick så snabbt! Men så borde varje dag vara!
Men när vi stod och väntade på bussen (som kommer en halv timme efter de andra) så höll jag på att frysa ihjäl för de va så kallt!

Simma lugnt!

//Daniel





Första inlägget! - Allting börjar någon stans.

Idag vaknade jag på rätt sida! Det mesta har gått som jag velat i alla fall. Vilket är väldigt härligt!

Morgonen
Allt gick i sin vanliga ordning. Jag gick upp runt 06.00 (fast än att jag har ställt mobilen på väckning kl. 05.00. Men vem vill inte ligga och dra sig ett litet tag?) Med täcket virat runt mig, vilket ger en liten indisk touch på det hela, plockade jag fram lite att äta och satte mig vid matbordet. Sedan satt jag där och åt och såg allmänt borta ut i ca en kvart kan jag tänka mig. När jag ätit färdigt gick jag till sängen och slängde av mig täcket för att gå och duscha.
Efter en lagom lång men mycket härlig dusch så gick jag och klädde på mig. Idag fick jag prydas av mina fina "Bamse"-byxor (Byxorna som jag beställde till klasströjorna. De är enorma och svarta med ett rosa tryck på "rôven" där det står Bamse.) och min vita V-ringade t-shirt med ett lejon på. Jag hade även min blåa "bandana" runt handleden (inspirationen kommer från Marie!). Sedan va de lite spray i håret, på med mössan, jackan och skorna, sedan var det bara att slänga sig ut i bilen för de härliga 3 milen till skolan. NOT!

Skolan
Efter 20 minuter, när vi hade lämnat av min syster i Botilsäter, så va jag framme vid skolan. Skolan såg tyvärr lika tråkig ut som vanligt, men en sak var annorlunda!

De hade börjat grävt upp gångvägen utanför matsalen! Det är väll ingenting jag bryr mig speciellt mycket om, för i Säffle är man van att dom gräver lite här och där. Det är alltid nått de ska va och gräva i, jag säger bara:
- Ge stackarna en enorm sandlåda istället! Så slipper de gräva upp halva Säffle!

Men det var i och för sig inte så konstigt eftersom att de håller på att bygga ut matsalen. Men det förstår jag inte varför de gör!? För de kommer inte ha byggt färdigt det före vi går ur. Och eftersom att barn kullarna har minskat så mycket så kommer det ju inte att komma mer folk. Utan rättare sagt mindre!
Men det är väll som Marie säger. Att det blir mer folk i en klass p.g.a. att de ska slå ihop Sundsborg & Tégner medan de bygger om Tégner. Och det är ju så typiskt att dom ska bygga om skolan precis när vi slutar! Men, men livet är orättvist. Så det kommer bli mer folk som äter på samma gång osv.

Våran första lektion va Kemi och eftersom att vi håller på med ett grupparbete där jag och Katrine jobbar ihop och gör ett arbete om Läkemedel. Vilket inte är så kul som jag trodde. Och Katrine bara gnällde på mig för att jag inte gjorde nått, men det gjorde jag visst det! Jag kanske inte gjorde lika mycket som hon men jag var lite social också. Men det tyckte Katrine var störande ändå så hon slutade inte gnälla, så jag strejkade och gick och var social med Marie och Linnea som gör ett arbete om Tvättmedel.

När vi ändå är inne på kemin så har vi VÄRLDENS TUFFASTE OCH BÄSTA kemilärare!
* * * Agneta Carlsson * * *

När vi satt där och de skulle skriva så sa jag till Marie att jag skulle vilja ha fest nån gång och vi kom fram till att vid påsk skulle vara bra. Så då är det bara vart vi ska vara som är problemet. Men vi vill helst vara hos Linete. För hennes föräldrar är i Angola nu och kommer hem på långfredagen, så det vore perfekt om vi fick vara där!

Sedan vid Lunchen så hände den mest fantastiska saken som kunde hända (nästan i alla fall.) TheOne stannade precis vid det bordet jag satt vid. Det var lite funny!


Övriga komentarer:

* Ni som försökt blondera håret... Alltså det är inte snyggt med ORANGE hår!

* Jag fick VG på matteprovet!

* Just nu orkar jag inte plugga alls. Skolan är ju bara jobbig. Men får nog gå och göra det i alla fall. För jag har ju tysk- och engelskprov på onsdag.

* Imorgon är det temadag! Temat är: Förintelsen.
Det känns lite mysko att ha förintelsen som tema. Men jag tror det kommer att bli väldigt intressant! Det kommer en man till skolan, vet inte hur hans namn stavas men det uttalas i alla fall ungefär [ jost ],han var med under i andra världskriget och så tror jag att han har suttit i koncentrationsläger.
Sedan ska vi ha inläsning och det känns väldigt lägligt! Får se vad jag ska göra, antingen så ska jag kolla igenom faktapapperna till min uppsatts i SO (Geografi) den ska handla om två saker, eftersom att man ska skriva om två globala ämnen. Det ena är om spridningen av HIV/Aids och det andra är om klimatförändringen. Eller om jag ska plugga på tyska och engelska. Vi får se, det kanske blir en blandning av allt!

* Nu ska jag iväg och kolla på SVT bästa Tv-serie: Andra Avenyn! <3

Nu får det vara nog för mig
Puss och hej på dig din gay


//Daniel



Välkommen till min nya blogg!

Jag älskar att fota

Någon mer som gör det?

Julgranskula

a title="FASHIONFUCKER & PHOTOGRAPHER on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/15594/fashionfucker--photographer/follow">bloglovin