Idag är det ingen vanlig dag!

My Darlin' <33Ny design på bloggen då! Hade ingenting att göra så satte mig och designa om min sida. Det tog ett bra tag innan jag blev klar eftersom jag är nybörjare på det här. Men nu har jag i alla fall lärt mig gunderna kan man säga. Den största hjälpen var tippsen på DesignaDinBlog, de var till stor nytta.

Usch och fy för att nordman gick vidare på melodifestivalen. Men det var bra att han spöade Carola! För hon behöver komma ner på jorden ett tag tror jag. Jag tyckte Ola skulle gå vidare såklart! Men jag är inte precis nått fan av melodifestivalen. Det är inte min grej riktigt. Ärligt talat så tycker jag det suger! Men man får ju kolla ibland, det är ju nästan en tradition att göra det.

I övrigt så har det inte hänt så mycket idag. Jag har städat mitt rum lite, sen kom Alexandra hit så vi hade mys en liten stund och kollade på Poseidon. Den var ganska bra. Men den kändes lite meningslös och lite wannabe Titanic. Men den dög åt oss! Sedan efter en stund så kom hennes pappa och hämtade henne för att de skulle till hennes faster som fyller 50år idag. Men det är inte bara hennes faster som har födelsedag!



Idag är det ingen vanlig dag,
för det är Ilonas födelsedag!
Hurra, hurra, hurra!

Grattis Ilona Eskfeld!
Gratulera henne vettja!


Men nu ska jag sova min skönhets-sömn, haha!

Tack och hej för mig!

//Daniel




Comments

fin blogg

2008-03-08 @ 23:40:40

naw,

2008-03-10 @ 17:38:54

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin