Nytt i garderoben

Idag har jag vart med mamma och syrran i Karlstad och shoppat. Eller så jätte mycket shopping blev det väll inte direkt. Det var meningen att vi skulle hitta en skinnjacka åt syrran så det blev mest att gå runt i tjejaffärer. Men när vi väl kom till MQ så passade jag på att slå till. Jag såg ett par gråa chinos som var sjukt snygga så tänkte att jag väll kunde prova dem.
Och det ångrar jag inte, för de satt skItskönt, sådär lagomt tight men ändå löst som chinos ska sitta. Det var nästan kärlek vid första provningen så jag valde att, trotts min tighta budget, att köpa dem. Men jag behöver verkligen lite nytt i garderoben, så jag ångrar det verkligen inte.









// Daniel







Nytt från J.Lo



Då har den sjukt snygga och vackra Jennifer Lopez släppt en ny låt, hooked on you. Låten är, som i stort sett alla hennes låtar, riktigt medryckande och får en att bara vilja slänga bort det man håller på med och börja dansa. Jag längtar tills musikvideon kommer ut för hon är as sexig när hon dansar, och dansar gör hon ju jämt i sina videos, hehe. Så en stor tuppe upp för "Jenny from the block".


// Daniel



Videoblogg

Jag har ju inte bloggat på ett tag nu så tänkte att jag skulle slå på stort och videoblogga, det var faktiskt sjukt kul, haha. Men videon är ganska fail, för jag håller på att börja asgarva hela tiden så måste hålla emot, så det är därför jag får massa konstiga ansiktsuttryck.

Sedan så är den inte heller så värst seriös, gjorde det som en skämtgrej, haha!



// Daniel



Just so you know

I gave up all I had just to breathe...

// Daniel



Dans, dans, dans!?

Jag var full och jag var dum, jag ramlade på allt och jag föll för nån på en fest nånstans. Det skulle ju va dans, dans, dans!?

That's it, tjoho upp och ner. Jag är pepp på att vara lite busig nu. Någon som vill dansa rupan av sig och sjunga sig hes till håkan någon dag, är sjukt sugen på det!

För övrigt så är jag hemma i "Säfflö" nu i alla fall.

// Daniel



Skära i läppen


Jippie, idag har svullnaden gått ner något och är lite mer "normal". Igår var underläppen sjukt uppsvälld så piercingen åkte in i läppen hela tiden och jag var jätterädd för att det skulle läka över den. Så jag hade lite svårt att sova, men efter en lång kväll med Lina, Bea, Becca och Johan så var man ganska slut och däckade ändå ganska snabbt.

När jag vaknade så hade det som jag var orolig för såklart hänt... Piercingen hade åkt in i läppen och så hade det läkt ihop lite över den. Så när man tryckte på kulan så såg man att baksidan av piercingen var under huden. Jag blev lite sur och små irriterad för jag viste att jag var tvungen att få ut den på nått sätt. Efter en stund när jag hade kommit underfun med att den inte ville komma ut självmant så gick jag och hämtade kanylen som de använde för att pierca mig. Jag la den i en gryta med vatten för att koka den en lite snabbis så det inte skulle vara några bakterier på den. När den kokat klart tog jag tag i läppen, tryckte lite på piercingen, så jag såg vart baksidan var, sedan så skrapade jag ett litet hål så att man såg en liten bit av den silvriga plattan. När jag hade gjort det lilla onda hålet så var det bara att försöka pressa ut den. Jag hade ju gjort hålet så litet som möjligt så att den inte skulle åka in igen, och efter ett tag så lyckades jag.

Och än så länge sitter den som den ska. Så jag hoppas att den inte åker in i läppen igen, för jag vill inte hålla på att skära ut den varje morgon...


// Daniel



Piercad!


Bilden är tagen igår och idag är läppen lite mer svullen.


Nu har jag vart inaktiv på bloggen i någon dag och det tycker jag själv är lite synd. Men det är mest för att det vart ganska mycket i skolan och utanför skolan, så har inte riktigt hunnit med. Men nu tar jag mig den tiden till att berätta en liten sak som hände igår! Lilla Daniel piercade sig i läppen.
Det gjorde ganska ont men jag blev nöjd med det i alla fall så jag ångrar det inte. Just nu har jag i en läkstav som jag ska ha i i cirka 3-4 veckor. Sedan när det läkt ska jag sätta i en ring, och jag längtar sjukt mycket till det, för det är mycket snyggare.

// Daniel



Rethosta

Usch Idag har jag en riktigt irriterande rethosta. Det är sjukt jobbit. Men med allt dåligt kommer det något positivt. Jag kommer få värsta magmusklerna, har ju redan träningsverk.
Så jag är lite irriterad på basiluskerna och såhär ser jag ut då:


Foto: Jag / Redigering: Evelina

Nu märkte jag att någon i våran klass har lagt upp Simpsons The Movie på skolservern, haha. Det är ganska mobbat.

// Daniel



Foto; Inget photoshop här inte

Dansare @ UKM i Arvika

Nu bär det snart av till sunne!

Och eftersom att jag inte har tid till att skriva ett inlägg så bjuder jag på en bild från UKM i Arvika. Det enda jag har gjort med bilden i Photoshop är att jag har beskärt den, blev skitnöjd med den så som den är.

// Daniel



"Bilen öppnar sig inte automatiskt!"



Idag stötte mamma på ett riktigt i-landsproblem. Hon hade precis handlat klart och skulle bära in kassarna i bilen. Men när de väl var framme och skulle öppna bilen så funkade det inte. Hon stod där och trykte och trykte (det är sånt där elektroniskt lås som man låser/låser upp med en knapptryckning) men ingenting hände. De stod där och mamma fick lite smått panik så hon ringde hem. Jag svarade. Hon lät ganska förtvivlad och frågade direkt efter pappa. Jag sa att han låg i badkaret, vilket inte gjorde mamma gladare. Men jag gick, med en suckande mamma på andra sidan luren, och gav telefonen till pappa. Och pappa såg, efter att fått hört mammas lilla historia, lite förvirrad ut och sa "men du har väll nyckeln med dig?".
Det hade ju inte hon tänkt på. Att det fanns en nyckel så att man kunde låsa upp bilen manuellt. Nej nu börjar vi faktiskt bli lite för bortskämda, allt mer och mer saker blir automatiska och allt mer och mer saker glöms bort. Det värsta är nog att när de automatiska sakerna inte fungerar så finns det ingen tanke på att göra det själv. Allting ska göras åt en, är inte det lite läskigt?


// Daniel



Surrugaten Evelina



Så här ser det ut när jag är sjuk då. Idag är jag lite bättre, värken i kroppen i alla fall borta. Fast har nu ont i halsen istället, och hostar som en gris. Men det är i alla fall bättre än den hemska värken i kroppen jag hade igår.

Tänkte att jag kanske skulle ta och nörda lite Sims2 snart för syrran hade lyckats installera det efter att jag hade försökt. Och det var så sjukt länge sedan jag spelade så är lite sugen! Ska spela som mig och Evelina. Vi ska vara gifta och ha en massa barn, haha. För det ska vi ju ha på riktigt också.
Det värsta är bara att Marcus och Johan också har sagt att de ska ha det. Så hon kommer antagligen bli någon slags surrugat till oss "bögar" (egentligen bi men vad spelar det för roll när alla ändå tar mig som bög, haha).

Vad tycker du om homo-förälderskap?


// Daniel



39 grader


Övertrött, ont i huvudet, sjukt värkande svank, bultande och ömmande kropp.
Det är influflensan som har slagit till...


// Daniel



This is not my happy face


Klockan är 06:34, mamma och pappa är uppe och går på toa. Jag sitter i köket. Min rygg värker, mina lår värker, mina fötter är bort domnade och mitt huvud bultar. Ja hela kroppen vrider sig.
Måste försöka samla tankara, tankarna som går åt alla håll. Varför börjar man ens på något nytt när man ändå innerst inne vet att det inte går, det kommer ändå sluta som förut. Man vet från sin självinstinkt att det inte funkar mer, man vet vad man känner. Man vet att man inte vet.... Så mycket vet man. Sen i mellanåt så tror man att man vet att man vet att man vet vad man känner. Men det är bara tankar som kommer fram för att man måste sluta tänka så och vara positiv.

Så detta var alltså slutet på allt? Jag såg det ju som början... Jag hoppas i alla fall, mot alla ods, att du kanske finns kvar där om jag finner mig själv hos dig...

// Daniel



Alla "blomsterhandlares" dag!



Okej, imorgon är det "alla hjärtans dag".
Alltså den, enligt mig, mest överskattade dagen på året. Den enda menningen med dagen är att hålla blomsterhandlarnas yrke vid liv eftersom att det är i princip nu som de drar in hälften av hela årsinkomsten.

Men allvarligt talat. Hur kul är det, på en skala, att få någonting på alla hjärtans dag? Typ högst 3, och det är om man är singel och får något.
När man är i ett förhållande är det dock den värsta dagen på året. Jag tycker man ändå bara slänger pengar i sjön om man köper något då. Själv skulle jag inte bry mig om jag skulle få nått på alla hjärtans dag från min partner. Man ger ändå bara bort gulliga saker "för att" och inte för att vara gullig, snäll eller romantisk.
Visst det kanske är det som man har som avsikt att vara... Men om man bara väntar med det några dagar så blir det mer spontant, gulligt och romantiskt.

Om ni nu tycker jag är helt oromantisk och kännslokall så tyck det. Men hur mycket mer romantiskt är det inte att på en helt slumpad dag, bjuda sin älskade på en fin middag med tända ljus. DET ÄR MYCKET MER ROMANTISKT!

Så till er korkade personer som köper resor och diamanthalsband till din partner på att alla hjärtans dag säger jag bara:
"Spara pengarna till ett bättre och mer romantiskt tillfälle!"


// Daniel



Ny garderob

Alltså jag behöver verkligen en ny garderob... Mina kläder är så himla ut tjatade, jag har typ 3-4 saker som jag gillar. Var inne på Stayhard och La Redoute och kollade lite kläder och hittade några saker som jag gillade. Men såklart ligger min budget asdåligt till och jag behöver käna lite pengar på något sätt. Om ni vill vara lite gulliga så kan ni ju klicka på annonserna till höger. Ni som har blogg kan ju även lämna en kommentar efter ni gjort det så ska ni få en liten puss!






Chinos - Flippa K - (Zoovillage.se) - 1,140 kr
Skjorta vänster - Dolce&Gabbana - (Stayhard.se) - 1,688 kr
Skjorta höger - Ljung - (Stayhard.se) - 798 kr
T-shirt vänster - Army of me - (Stayhard.se) - 368 kr
T-shirt höger - Dolce&Gabbana - (Stayhard.se) - 1,688 kr
Skor - Keds - (LaRedoute.se) - 599 kr

// Daniel



Tävlings mani

Godmorgon lilla Sverige, vad händer idag? Själv så har jag itne den blekaste aning. Blir väll till att sitta i skolan och dryga som vanligt. Helst så skulle jag även vilja ha kvar Frida här efter skoltid så att vi kan klippa dokumentärfilmen, men det återstår att se för hon verkar inte så pepp på det. Men jag får väll försöka med mina puppie-eyes, haha.

Jag har fått ett litet ryck nu och är helt tävlingsgalen. Är typ med i alla tävlingar som jag hittar, eller ja det är två hit tills. Det är ju ändå ganska spännande och jumer tävlingar man är med i ju större chans är det ju att man vinner. Så ni får väll hålla tummarna för mig tycker jag!

Här är en länk till den andra tävlingen som jag hittade, hos DennisM:
http://dennism.se/tavling-vinn-2-biobiljettertavling-vinn-2-biobiljetter/


// Daniel



Ben & Jerrys in my heart

Jag hittade nyss den ultimata tävlingen, en tävling där man kan vinna en helt exklusiv Ben & Jerrys. Det hade vart så sjukt kul att vinna den så att man kan bjuda Evelina, det största Ben & Jerry fanet jag vet, haha.

// Daniel



Stockholm


Mattias och jag är snyggingar i våra 3D-glasögon!

Helgen som har varit, var helt underbar. Jag tillbringade all tid mellan fredag kväll och söndag eftermiddag i Stockholm hos Mattias. Det var helt sjukt underbart, och vet inte riktigt hur jag ska beskriva det med ord.

På fredagskvällen var det utgång på Mattias studentpub som gällde.
Det första jag gjorde när jag kom till huvudstaden var alltså att leta upp en toalett så att jag kunde byta om och fräscha till mig lite. Efter det så tog vi pendeltåget till puben. Jag kan sammanfatta kvällen med att det var riktigt kul och livligt trotts att det inte var fullt med folk. Men i vilket fall som helst så fick jag ju träffa några av hans jätte schyssta kompisar.
När vi sedan kom hem tills hans lägenhet så stekte vi av någon anledning lite pannkakor och gjorde det mysigt för oss. Kan tipsa er om något riktigt gott som Mattias tipsade mig om, pannkakor + räkost. Det kanske inte låter som världens godaste grej. Men prova!

Lördagen där efter blev en likaså underbar dag. Det blev lite fönstershopping och till och med klädprovande för Mattias del, själv var jag inte så pepp på det.
Fika var ju även ett måste den dagen, och som tur var så visste Mattias vart det mest underbara cafét i stan låg. Det kändes som taget ur en film, vi sitter på ett sjukt mysigt café och äter gott fika i värmen medan det utanför är kallt, grått och blött. Kunde inte bli bättre.

Sedan efter vi fikat klart så bar det av till bion, det var dags att se Bolt i 3-D. Det var sjukt kul och hur häftigt som helst då de nu hade använt en ny teknik så att 3D-effekterna blev ännu bättre. Kan rekommendera den starkt! Vill ni ha ett lite bättre utlåtande av filmen kan ni kolla här!
När filmen var klar så gick vi en ganska lång runda igenom stan som slutade uppe på Mariaberget. Det var helt sjukt magiskt där uppe. Klockan var runt 12 på natten och man såg ut över Stockholms nattliv.

Den sämsta dagen var ju såklart söndagen, alltså den dagen jag skulle åka hem. Det var en slappar dag och vi gjorde inte direkt något vettigt före vi såg att det helt plöttsligt bara var en halv timme kvar tills min buss skulle gå. Då var det bara att plocka fram den sanne stockholmaren inom sig och börja springa iväg mot bussen och jag hade tur för jag han precis med den. Så jag tror nog jag skulle passa som stockholmare, eller vad tror ni, hehe?

Nej nu börjar klockan bli mycket och jag måste ner till apoteket innan de stänger vid 6.
Måste ha mer grejer till mitt sår på knät. Men hoppas ni får en bra kväll så hörs vi mer imorgon!

// Daniel





Dokumentär



Nu har vi en liten paus efter ha sett på dokumentären "Välkommen till Hebron" av Terje Carlsson. Tyckte att den var ganska bra och är värd att kolla på då den gör det mycket lättare att förstå hur de har det. Så glöm inte att titta på trailern.

Nu måste jag springa tillbaks till hörsalen för det ska vara lite eftersnack ang. filmen och vill inte vara sen.

// Daniel



Med vänliga hälsningar från G5


Vi ligger och kollar på Evicon när de repar!


Såhär ser man ut om man heter Daniel, inte fixat håret och har mössa.


Från vänster: Totte, Andreas, Kasper, Magnus.



// Daniel



Bang & Boom

Jaha, jag borde ha fattat att detta skulle hända... Min gamla vanliga tur. Min dator har typ krashat igen och vill nu inte starta. Så det är därför jag inte har bloggat på ett tag, och antagligen så kommer jag heller inte kunna göra det så mycket. Hatar det för jag är nu hur pepp, på att sattsa på skola och försöka hitta jobb, som hellst. Men får väll försöka fixa det.

Nu vill Mariah ha tillbaks hennes dator så jag ska väll gå och räkna lite matte... Usch vad tråkigt, men det måste göras.

// Daniel



Stockholm nästa!



Nu bär det av till Stockholm!

Underbart.

// Daniel



MP08 skapar konst



Eftersom att vi är så kreativa i MP08 så skapar vi konst av varandra, här är ett smakprov! Haha.

// Daniel




In da tvättstuga


Shitt vad tiden går alltså!
Imoron är det fredag, vilket innebär att det bär av till Mattias i huvudstaden. Det ska bli helt underbart kul och skönt. Vad vi ska göra är väll inte helt bestämt men vi vet att vi ska ut på fredag kväll till någon studentpub och sedan på lördag blir det bio. Annars har vi inget speciellt inplanerat. Blir väll typ att mysa, ta det lungt eller gå på stan.

Nu står jag i vilket fall som hellst i tvättstugan och är lite kär i Johan som inte har blockerat sitt internet, haha. Mer internet åt folket!
Jag håller på att tvätta mina och Andreas kläder så att jag ska ha något att ha på mig hos Mattias, men vet ändå inte vad jag ska ha på mig och har lite kläd panik. Jag behöver verklien shoppa lite nytt till garderoben, men tror ni jag har råd med det så tror ni helt fel. Usch, får ångest när jag tänker på pengar... Behöver någon mer inkomstkälla känner jag! Någon som möjligtvis har nåot tipps? Det skulle uppskattas oerhört mycket.

// Daniel



Att vara nyfiken är bra



Nu känns faktiskt allt helt underbart toppen! Jag sitter kvar i skolan för att jag har skrivit på min rapport och är i princip färdig med inledningen nu och tänkte därför traska iväg till coop och apoteket för att handla lite. Jag tänkte lyxa till det lite med Ben & Jerrys och sedan ska jag köpa lite asolsprit och förband till mitt knä.
Jag blev lite överlycklig förut, då jag hittade det jag hade börjat skriva på till inlämningen om internets framtid. Jag satt nämligen och skrev lite på den inlämningen för några veckor sedan men helt random så stängde datorn av sig och jag hittade inte det minsta spår av det ja skrivit, bara en mening ungefär.
Men när jag satt och kollade igenom min dokument mapp förut, så hittade jag till min stora irritation några dokument som var döpta till "untitled" och tänkte att jag lika gärna kunde slänga allting. Fast nyfiken som jag är så var jag ju tvungen att öppna dem först och kolla vad det var. Och gissa vad som gömde sig i ett av dokumenten? JO, ALLT DET JAG SKREV TILL INLÄMNINGEN OM INTERNETS FRAMTID! Ska lägga till att jag hade skrivit ungefär hälften av inlämingen, så det var till en stor lättnad när jag hittade den.

Som grädde på moset så har jag även pratat med mamma och pappa om stockholmsresan till helgen. Och gissa vem som just nu ligger och drömmer på ett blått moln? JO JAG! För Danne-Ponken ska till stockholm och träffa underbara Mattias. Som tack för att jag fick åka har jag även bestämmt mig för att besöka min älskade familj där hemma lite oftare!

// Daniel






Sex in The Sunne

Jag får be om ursäkt för bristen på uppdaterande från min sida, förra veckan. Jag var på dåligt humör och hatade mig själv en aning, men det gick över på en gång, men hatet har börjat växa sig starkare nu. 

Nog pratat om det, idag ska jag be att få säga att grattis till Elinor, som blir myndig idag, du vet vad dina uppgifter kommer bli några gånger i veckan numera, tack på förhand! 

I morgon är det friluftsdag i skolan, Daniel ska inte medverka, hans bakfylla hänger kvar i benet så han orkar inte riktigt röra på sig. Jag och mina tjejer, Angelica&Fridus, ska köra ett hårt träningspass med Pilates och sen kasta klot på käglor. Bowling heter det närmare bestämt.

Pilates tror jag dock inte riktigt är min grej, jag är inte så mycket för att röra på armarna lite fridfullt och lyfta bollar, allting med en hel massa harmoni. Att jag samtidigt kommer ha tjejerna bredvid mig kommer nog göra så att allting slutar i en heldel skrattanfall och att vi mest ligger på golvet och skrattar luften ur oss, istället för att koncentrera oss på armrörelserna. Fast jag ska inte förvänta mig det värsta, kanske jag kommer vara jättebra på det, vad vet jag.
Det enda jag tänker på just nu är att Pilates nog var ett ganska dumt val, egentligen. 

När jag var liten hade jag och mina tjejkompisar ett eget läger, som vi döpte till "Kokkolakka" med finska influenser. Det här lägret arrangerade vi två somrar i rad. 
Första sommaren hade vi tänkt tälta i min trädgård, och absolut inte gå inomhus, förutom i nödfall (toalettbesök och liknande) men det slutade som det brukar göra under svenska somrar, det började regna och vi bestämde oss för att sova på altanen istället. Nätterna igenom spenderade vi med allt möjligt, men en favorit var "Yoga". Vi hittade helt enkelt på egna rörelser och skrattade tills vi fick magont, och jag har en känsla av att jag kommer vara minst lika barnslig imorgon, och ha minst lika roligt. Frågan är nog dock vad alla andra pilates-utövande kommer tycka.. Just nu kunde jag nog inte bry mig särskilt mycket mindre. 

Idag ska jag, Angelica och Frida se en hel massa på Sex and The City, och vara lika tjejiga som vi brukar vara, frågan är om det är något positivt eller negativt. Mysigt ska det bli i vilket fall som helst.
Vi håller på oss transformerar oss till "Sex in The Sunne" , frågan är om vi kommer vara lika glamourösa och om killarna kommer flockas lika lätt och mycket runt om oss, som de gör runt Sex and The City-tjejerna. 

Vi hörs nästa vecka, samma tid, samma blogg, samma dag.

//Evelina



Idag är det ingen vanlig dag



För idag är det Elinors födelsedag!

Och jag tycker du ska grattulera henne!!


Idag är det även dags för Evelina att gästblogga. Men hon har lite problem med att komma igång, men snart så kommer det nog ett inlägg hoppas jag. Så därför bjuder jag bara på en bild än så länge. Komigen och kommentera nu, vad tycker ni om bilden?

BRA & DÅLIGT!

// Daniel




Ski Sunne

Då har vi kommit hem från Ski Sunne. Det var fullt med folk överallt eftersom att komunen hade hyrt hela anläggningen och bjöd sunnes "invånare" på gratis åkning. Så vi hade fått som skoluppgift att dokumentera dagen där. Det var ganska kul ändå, trodds mitt onda knä och den värdelösa D100:an jag fick...
Men jag, Bea och Denise släpade oss upp till toppen med hjälp av en lift och gick sedan ner medan vi filmade och fotade lite allt möjligt. Särskillt några små ungar som jättegärna ville vara med i tidningen och på tv, haha. Inte för nått av det vi gjorde kommer komma med i nått av det, men de kan ju gärna få tro det, haha.

Det blev inte några värre bra bilder men jag orkar inte bry mig så mycket, några gick väll att använda.

Snart ska jag hem och där blir det till att städa, äta makaroner och försöka skriva färdigt rapporten...
Fast får se om jag orkar, jag är så jävla trött på skolan... Jag har inte ork till något längre, mitt huvud är sprängfyllt med "att-göra-saker" så orkar inte koncentrera mig på nått.
Skolan går rakt nedför, träningen går rakt nedför, mitt psyke går rakt nedför. Det enda som håller mig uppe nu är underbara Mattias. Det var verkligen helt magiskt när han var här och längtar redan hur mycket som hellst efter han.


Jag bjuder på en till bild från igår!


// Daniel



Underbart!





Nu måstre jag springa till bussen som ska till Ski Sunne!


// Daniel



Fyllesår och Mattias

Idag är det en superbra dag, för idag är jag glad. Och varför är jag extra glad då? JO, idag så kommer Mattias! Det känns inte verkligt att han ska komma till sunne, haha. Men jag längtar så enormt, det är typ en timme kvar tills han kommer och jag är hur pepp som hellst.
Men även väldigt nervös trotts att jag har träffat honom förr, men det beror väll på at jag inte har hunnit städa nått hemma! Så det ligger lite pizzakartonger här och där och brödrosten står bredvid sängen medans ett diskberg på en ungefär meter står och väntar i diskhon. Det känns inte så lovande, men men.

I helgen har det hänt lite saker också. Det var fest hos Totte och det var minst sagt lyckat, fram tills kvällen då... Men, men. Under kvällen så råkade jag även ramla och skrapa upp knät ganska mycket. Det är askonstigt för hela benet är ömt och det är ganska jobbigt att stödja på det. Men eftersom att Mattias ska komma idag så ska han få ta hand om mig, haha.

 

// Daniel

a title="FASHIONFUCKER & PHOTOGRAPHER on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/15594/fashionfucker--photographer/follow">bloglovin