Stockholm


Mattias och jag är snyggingar i våra 3D-glasögon!

Helgen som har varit, var helt underbar. Jag tillbringade all tid mellan fredag kväll och söndag eftermiddag i Stockholm hos Mattias. Det var helt sjukt underbart, och vet inte riktigt hur jag ska beskriva det med ord.

På fredagskvällen var det utgång på Mattias studentpub som gällde.
Det första jag gjorde när jag kom till huvudstaden var alltså att leta upp en toalett så att jag kunde byta om och fräscha till mig lite. Efter det så tog vi pendeltåget till puben. Jag kan sammanfatta kvällen med att det var riktigt kul och livligt trotts att det inte var fullt med folk. Men i vilket fall som helst så fick jag ju träffa några av hans jätte schyssta kompisar.
När vi sedan kom hem tills hans lägenhet så stekte vi av någon anledning lite pannkakor och gjorde det mysigt för oss. Kan tipsa er om något riktigt gott som Mattias tipsade mig om, pannkakor + räkost. Det kanske inte låter som världens godaste grej. Men prova!

Lördagen där efter blev en likaså underbar dag. Det blev lite fönstershopping och till och med klädprovande för Mattias del, själv var jag inte så pepp på det.
Fika var ju även ett måste den dagen, och som tur var så visste Mattias vart det mest underbara cafét i stan låg. Det kändes som taget ur en film, vi sitter på ett sjukt mysigt café och äter gott fika i värmen medan det utanför är kallt, grått och blött. Kunde inte bli bättre.

Sedan efter vi fikat klart så bar det av till bion, det var dags att se Bolt i 3-D. Det var sjukt kul och hur häftigt som helst då de nu hade använt en ny teknik så att 3D-effekterna blev ännu bättre. Kan rekommendera den starkt! Vill ni ha ett lite bättre utlåtande av filmen kan ni kolla här!
När filmen var klar så gick vi en ganska lång runda igenom stan som slutade uppe på Mariaberget. Det var helt sjukt magiskt där uppe. Klockan var runt 12 på natten och man såg ut över Stockholms nattliv.

Den sämsta dagen var ju såklart söndagen, alltså den dagen jag skulle åka hem. Det var en slappar dag och vi gjorde inte direkt något vettigt före vi såg att det helt plöttsligt bara var en halv timme kvar tills min buss skulle gå. Då var det bara att plocka fram den sanne stockholmaren inom sig och börja springa iväg mot bussen och jag hade tur för jag han precis med den. Så jag tror nog jag skulle passa som stockholmare, eller vad tror ni, hehe?

Nej nu börjar klockan bli mycket och jag måste ner till apoteket innan de stänger vid 6.
Måste ha mer grejer till mitt sår på knät. Men hoppas ni får en bra kväll så hörs vi mer imorgon!

// Daniel



Comments

Haha!
Pannkakor + räkost = Grymt!

Tack för en underbar helg!

2009-02-10 @ 19:14:43

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin