Valborgsmys

Jag Ute 2
Här kommer en ytterligare bild från gårdagens fotostund!
(Jag lovar, jag fotade inte bara mig själv. Det är bra det att det var de bilderna jag blev mest nöjd med, haha.)


Såklart har min dator fått damp så nu har jag fått ominstallerat hela datorn. Jusst nu sitter jag bara och försöker installera lite nödvändiga program på datorn. Men tyvärr så har mitt Photshop CS3 försvunnit, buhu, jag kommer fan inte överleva! Jag älskade det programet! Aja, finns inte så mycket att göra åt nu eftersom att vårt internet är för kasst för att använda till nedladdning av program och flmer.

Ikväll så får vi se vad det blir, hoppas på lite enkelt mys med familjen. Sen så ska vi ju såklart iväg till bygdegården och kolla på majbrasan osv. kommer bli ganska mysigt. Får se om det blir ngra bilder därifrån, hoppas det i alla fall.

I vilket fall som helst hoppas jag bara på lite allmänt valborgsmys!
By the way, grattis Karl-Gustav på din XX:e födelsedag!


// Daniel



Foto stund

image96

Har nu varit ute och fotat lite så nu sitter jag och kollar lite tv samtidigt som jag redigerar några kort. Kommer kanske lägga upp nått mer kort senare, får se.

Någon som vill köra lite fotosessions någon gång?

// Daniel



Yippie städa!

Alltså nu ska jag värkligen städa så det ryker. Jag ringde mamma förut och gissa vad? Min kamera har kommit idag! Så jag måste städa nuså jag kan gå ut och fota sen när mamma kommer hem. Alltså fatta vad överlycklig jag är!

Min kamera


// Daniel



Sjuk städ dag

Godmorgon, eller man kanske ska säga godmiddag eller nått. Nu har jag vaknat och duschat, så sitter och äter lite fil och kollar på MTV. Är hemma idag för är sjuk. Jag hatar verkligen att vara sjuk.

Sen måste jag väll städa eller nått, för Emma ska ju hit imorgon så det kan ju inte se ut som ett bombnedslag som det gör nu. Städa är det tråkigast som finns, men det måste väll göras. En sak som i alla fall är bra är att det är fint väder, det blåser dock men soligt och varmt är det.

Snart är sommaren här och det är verkligen på tiden! Träden börjar bli gröna och solen skiner, kan det bli bättre? Snart är skolan över också, gud vad skönt.

Ha det fint folks!

// Daniel



Tid - vem har det egentligen?

Känns som att bloggen går nedåt. Har inte tid med den längre, har egentligen inte tid med någonting. Måste egentligen göra lite skolarbete hemma men det orkar jag aldrig. Så nu så känns det som att jag inte kommer att ha tid till någonting. Jag är jätte stressad inombords men orkar inte göra någonting åt det. Alla krafter och all ork har försvunnit. Vill bara lägga mig ner och sova i ungefär fem miljoner år.

Just nu är det enda jag vill är att ta det lugnt, och att hitta någon att ta det lugnt med. Mitt huvud är fullproppade med massa konstiga tankar. Ni skulle bra gärna vilja veta vad det är för tankar va? Men det får ni inte, det är negativa saker. Jag vill inte släppa ut min negativa energi, bättre att trycka ihop den till en extremt liten kula och sen kasta den.

Jag hatar tid och ibland så vill jag leva så enkelt som möjligt. Eller ja som typ grottmänniskorna gjorde fast med våran moderna teknologi. Varför kan inte alla människor vara perfekta, varför skapade inte "gud" oss att inte kunna känna hat, utan bara kärlek. Men hur skulle det bli om ingen kunde hata, ingen som har någon tanke? Känns för mig mest som att det kommer bli positiva saker.

Jag tror hela livet går ut på tid och det är det mest värdefulla vi har. Den som inte har tid den tror jag heller inte är speciellt lycklig. Så det gäller att ta vara på varje dag som att den vore den sista, för man vet aldrig vad som kommer hända nästa dag.

I vilket fall som helst så kommer jag inte till skolan imorgon, har jätteont i huvudet just nu och känns som hela huvudet ska explodera. Så det är därför jag inte kommer till skolan men även därför jag ska gå och lägga mig. Så ta han om er och kom ihåg att ta reda på varje dag som att den vore den sista.

// Daniel



Kärleks trassel

Hur ska man göra? Jag vet att det inte kommer gå längre osv. men jag kan inte sluta tänka på dig. Fan vad det ska vara svårt.


Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilket otur att hjärtat är förstört.

Men nu så har du fastnat
långt här inom mig.
Och jag behöver bränsle
som kyssar ifrån dig.
Men hur hanteras kärlek
i en dålig konjunktur?
Det här är sjuka dagar
och det finns en enda kur.

Det är ju du som mig kan hela
men du ger mig också men.
Med ditt hår som är av guld
och *med* din hud så vackert len.
Jag kan då inte hjälpa
att du ler som Venus själv.

Stämmer till 120%!

// Daniel



UKM here we come!

Gissa vad som hände idag?! Ninni från UKM ringde, hon sa att det fanns en ledig plats och frågade om jag ville ta den platsen. Yippie! Och såklart så svarade jag ja. Kommer bli underbart kul. Jag och Emma kommer äga hela stället tills på fredagen. Då det blir jag, Emma, Linete, Maria och Rany som äger stället istället. Det jag först och främst ska göra är att grejja med Informationen, vad man nu gör då.

Så kortfattat har dagen varit ganska bra, bortsett från att jag håller på att bli sjuk. Jag tror jag stannar hemma från skolan imorgon. För det var riktigt jobbigt idag i skolan faktiskt sen vill jag ju inte vara sjuk till UKM. Alltså gud vad kul, nu på onsdag så följer Emma med mig hem och sover över (för att vi ska vara i deje kl. 10, så hon åker med oss dit), sen nästa vecka så ska Maria följa med mig hem. Gud vad många saker jag har att se fram imot, det hör ju inte precis till vanligheterna att man har det.

Bota mig från denna hemska martyr!

// Daniel



Äckliga små kryp - Trådlöst internet från Telia

Nu har de äckliga små krypen, flugorna, kommit tillbaka. Fan va jag hatar dem, de är så äckliga och grisiga. Vill ta och elda upp varenda en. Det är den värsta känslan som finns, när en fluga kommer krypande på en, usch vad hemskt det är.

Nu har vårat värdelösa trådlösa internet från Telia blivit helt konstigt IGEN. Det är hur segt som hällst, kopplar ur hela tiden och är bara störande. Jag råder er som tänkt köpa denna skiten, GÖR INTE DET! Usch vad jag hatar det!

Alltså, just nu så känns det som att alla har knullat med alla på msn!
Lixom hallå, hur liten är världen igentligen?

// Daniel



Till dig <3

Heej älskling! Ja det är bra att du slutar blogga så du får mer tid till mig och jag till dig!
Du är som en utbristen blomma

Vacker och fin
Du är hela tin
och jag vill alltid vara med dig
För med dig mår jag bra
Och med dig så får man alltid sig ett ha ha
Du är min
Och jag är bara din
Jag älskar dig Här, nu och för alltid

Jag vill inte att det ska ta slut mellan oss så snälla, söta, underbara, gulliga, mysiga, bästa, coola, tuffa, modemedvetna älskling låååt mig slippa visa! Du kommer ändå att få se det sedan nån gång när vi ska ligga i din säng som är precis som dig:

Mjuk som målnen och snygg som ingen annan!

Allt jag skrev kommer direkt från hjärtat



Sommar outfit '08

Min dröm outfit till sommaren 08!
Ingen som vill bidra med en slant?

image95


Skjorta - Tipster - Laredoute 229kr
Shorts - H&M 249kr
FlipFlop - Calvin Klein - Uppercut 229kr
Solglasögon - SABRE - Nelly 699kr
Klocka - Nemesis - Zoovillage 1425kr
Kalsonger - Oneill - Uppercut 269kr
Väska - Fred Perry - Zoovillage 380kr

3550kr



Sjukt shopping sugen

Varför måste man bli sjuk? Jag vill bara ta och döda alla elaka bakterier. Jag har lite ont i huvudet och en äcklig känsla i halsen, känslan i halsen är den värsta. Kollade på Happy Feet förut, den är faktiskt hyfsat bra. Det är ju sånt man för göra när man är lite krasslig och ensam hemma. Mamma och de andra är i stan på någonting i kyrkan, vet inte vad det hette men det var någonting speciellt.

Så nu efter en skön varm dusch så sitter jag här och försöker hitta något snyggt till sommaren. Idag är jag inne lite på skjortor, kortbyxor, solglasögon och flipflop. Det är ju riktigt hett! Ska i alla fall försöka plocka ihop nån outfit som skulle vara snygg så återkommer jag med det senare.

Ta hand om er!

// Daniel



Hopp, hopp!

Förut så hoppade jag, syrran och mamma på studsmattan. Det var skitkul för mamma skrattade as mycket. Men sen gick jag för nu är jag nästan säker på att jag kommer bli sjuk, mår inte bra alls. Jag kommer ju inte orka komma ut och springa, men jag måste.

Studsmatta

// Daniel



Usch vad B!

Alltså jag tycker verkligen inte om glasögon! Och verkligen inte extremt stora, om man ska ha så ska det vara halv stora. Men helst så föredrar jag linser. Jag skulle själv aldrig kunna gå i ett par glasögon igen, linser är mycket mer praktiskt. I glasögon blir hela världen så inramad och begränsad.

Om det ska vara brillor så ska de vara solbrillor i så fall. Det där imot är riktigt hett om de är stora!

Såklart kan jag ge med mig i vissa fall. Beror ju såklart mycket på hur personen ser ut.


image87
image89
Är inte personen jag inte tycker om
(vet inte vem det är bara att han heter Jonas Pelz)
men var ett bra exempel på sådana glasögon jag inte gillar.




// Daniel



Grillkväll

Nu har jag varit med mamma och syrran i stan. Vi gjorde inget speciellt där, var och hällsade på morfar och handlade lite. Men de var ändå gött att komma ut. Men det känns som att jag håller på att bli sjuk. Har en konstig känsla i halsen och magen, inte skönt alls.

Ikväll hade vi tänkt att grilla, jippie! Men får se om vi kan sitta ute, för det blir ju kallare på kvällen plus att de kör ut gris skit här, så det stinker utav bara f-n. Vi har köpt färdigmarinerade grillfilér som vi ska grilla, sen till det blir det väll hemmagjord klyftpotatis.

De fläskfilérna kan jag verkligen rekomendera! Det är är från Konsum Värmlands egna charkvaror och finns i tre olika smaker (har inte sett någon mer) och det är medelhav, kebab och mexikansk. Vi köpte medelhav, den är godast tycker jag i alla fall.

// Daniel



Alvin och gänget eller Date movie?

Nu ska jag se på film med mamma och syrran och bara ha lite mys efter allt tragiskt som hänt.

By the way, pjäsen var lite kul och de var jätte duktiga faktiskt! Karin Örnvald sjöng några sånger också, hon var också jätte duktig!

Godnatt!
(kanske kommer med ett inlägg senare, vet inte men bara för säkerhets skull)

// Daniel



Begravning

image85

Nu är begravningen över
och jag kan kortfattat säga att det var den värsta stunden i hela mitt liv, fast det var samtidigt väldigt fint! Det var ju den första begravningen jag är på så är ju inte så jätte kul att börja med mormor som man träffade så ofta

Allting var faktiskt bra på själva begravningen, musiken, folket, vädret, blommorna och främst prästen, hon som sjöng och kantorn. Skulle vilja tacka er enormt för erat proffisionella arbete med begravningen, mormor förkänade det finaste och det fick hon också.

Den första låten var Amazing Grace spelad på orgel och den var riktigt fin har blivit helt kär i den låten nu. Det var när de spelade den som allt brast, usch vad jag började gråta. Jag försökte hålla tillbaka lite och låta tårarna rinna bara, men det gick sådär. Jag behövde använda två näsdukar och alla blev klissblöta. Jag har aldrig sett folk uttrycka så mycket sorg och känslor på en gång. Även fast att det inte var trevligt så var det faktiskt en stor erfarenhet att verkligen se hur andra folk, som man aldrig hade trott skulle gråta, grät så mycket. Det hjälpte en att inte vara så trångsynt och det kändes som att man blev mer osjälvisk.

Mormor du är verkligen älskad och jag saknar dig så!

Jag satt hela tiden och väntade
på att hon skulle komma åkade i sin rullstol och komma och hälsa på mig. Det är väll så som Lars (prästen) sa, att hon kommer alltid finnas kvar hos oss så länge vi minns henne och minnas henne kommer jag alltid att göra! Men jag har svårt att fatta det, jag kommer aldrig mer få träffa henne.

Men som tur är
så dog hon stillsamt och bara somnade in. Hon hade ju trotts allt fått en propp i hjärnan och var blind, stum och delvis förlamad. Så det var lika bra att det blev som det blev och att det gick så fort. En sak som jag faktiskt tycker är helt otrolig är att hon kämpade så i det sissta, Mamma och hennes systrar sa att hon verkligen ansträngde sig för att få luft. För jag tror det var den dagen allt hände så var det Nisses (hennes enda bror, men som är död) födelsedag. Så jag tror att det är så som mina mostrar och min mamma sa, hon kämpade så för att hon inte ville dö på hans födelsedag.

Sedan är det ju inget bra som kommer utan något dåligt.
Vi var och åt på församlingshemmet i Säffle efter själva begravningen. Sen när vi var klara och skulle duka av och diska m.m. så kom det några som sa att dom skulle vara där och klagade på att vi inte var klara och ville köra ut oss. Men vi visste inget om att dom skulle vara där, det hade ingen sagt till oss men ändå, så behandlar man ju inte sörjande folk. De var ju äldre också så man trodde ju att de skulle bete sig lite hövligare. Det var trotts allt bara någon kyrkförening som skulle ha en månadsträff där, det kunde de väll ha skjutit upp en halvtimme, hur mycket hade det gjort lixom?




Men i vilket fall som hällst så vill jag tacka:
  • Lars Richter (prästen)
    För stort engagemang och ett extremt bra utförande av begravningen.

  • Helena Olsson
    För väldigt bra sång och gitarr spel.

  • Och alla andra som var med på begravningen för min mormor.

// Daniel



Little bit of love

Godmorgon kära läsare! Nu är det snart dags för begravning. Eller ja, än så länge är vi hemma och jag har inte gjort mig iordning än, men begravningen är vid 11 tror jag. Sitter och lyssnar på Happy Ending med Mika. Men saknar Linete, Maria och Ranys röster, de gör den bättre! Tycker i alla fall jag.

Men nu måste jag klä mig och spraya håret innan vi åker, mamma håller på att få damp på mig, haha.

// Daniel



Sova tills sommarlovet börjar

image84Jag tror snart jag går i ide eller nått fram tills lovet. Fasst det förstås det är ju inte så jätte många veckor kvar. Det är ju nästa veckan och då är det valborg och föroppningsvis UKM (det är ju på en torsdag så där går det bort 2 dagar). Veckan efter det (den 9e) ska Maria med mig hem och sen är det vår martén. Om tre veckor (rättare sagt den 17e) åker mamma, jag, pappa och Elin till tyskland i en vecka. Sedan veckan efter det så händer det inte så jätte mycket, bara att typ två stycken i tyskklassen är i tyskland. Sen är vi redan i Juni, och vi går ur den 10e. Så det är, när man tänker efter, inte långt kvar alls! Fasst det känns som att det är kort tid för att man alltid är upptagen med någonting.

Men vid närmare eftertanke kanske jag inte skulle klara att sova ända tills dess. För att sova själv är verkligen det tråkigaste som finns! Kommer du ihåg den känslan när någon ligger tätt tätt intill dig, så tätt att du kan höra när blodet porlar igenom blodådrorna på den andra personen. Då har man uppnåt klimax för myshet. Men nu kan jag ändå inte göra nått åt det, får ta en kudde istället och försöka gilla läget, haha. På tal om sömn så har jag fått ett riktigt bra tips av Ilona, som man kan använda om man inte kan sova. Tipset är att man lägger sig ner, blundar och öppnar inte ögonen för än när man vaknar. För mig funkade det i alla fall, haha.

Det är i alla fall gött att vara ledig imorn, ska på begravning så kan inte gå till skolan. Men det förståss, begravning är nog inte mycket bättre. Hoppas bara att vi får fint väder, mormor förkänar verkligen den finaste begravning som går att göra. Men nu tror jag att jag snart dör av trötthet och vi vill inte ha mer dödsfall.


Oh lord, won't you buy mea Mercedes Benz!
P.S Anna, jag ska ha en fet revanch i biljard! Du vann faktiskt bara för att jag gav upp, haha.
Nej då, du var allt riktigt bra. Det var bara jag som hade lite tur.

// Daniel



Blogg till "Emeler"

Tyvärr så blev det inget inlägg i morse för han inte på grund av den förbannade mobilen som inte ringde när den skulle. Men, men det går inte att göra nått åt nu¨och jag tror inte ni dör av ett inlägg mer eller mindre. I vilket fall som helst så sitter jag här nu i alla fall.

Denna dagen har varit sådär, den började inte så bra med det nattionella matte provet. Alla tyckte det var jätte lätt, visst det var det väll men jag fick hjärnsläpp och sket i och svara på fyra av de fem frågorna. Kände mig as kass när alla höll på att säga att det var skitlätt osv. men orka bry sig. Jag är så jävla trött på skolan, tänkte igentligen skita i skolan idag. På musikhistoria provet gick det därimot bättre, fick 45/50 och MVG låg vid 44.

Sedan var jag ju såklart med Linete, Maria och Rany och kollade på när de övade inför UKM nästa vecka. På tal om det så hoppas jag verkligen att jag blir antagen som funkis där. Vill det så himla mycket, hade ju varit skitkul! Men det återstår att se, har skickat ett mail till hon Ninni som håller på med det och hoppas på att få svar omgående. Men blev lite osäker på om jag kommer bli det när Emelie sa att on tyvärr bara blev resev, men vi får hoppas att nån hoppar av då!

Men nu blev jag sugen på att designa lite så tror jag ska fixa en blogg åt Maria och de. Får se vad det blir med den saken, lägger ut länk om det blir vettigt.


Kyss mig länge du underbara människa!


// Daniel



Världsbokdagen

image83

Hoppas Maria kan och får komma hem till mig den 9/5.

Skulle verkligen vara kul!

Alltså, det här stället är det tråkigaste som finns. Jag vill vara social med folk! Men det är såklart att det är för långt. Fast just nu så verkar ingen vilja vara social med mig ändå. Hallå, ingen som vill underhålla mig?

Om vi ska räkna upp de lite annorlunda sakerna som har hänt idag är att vi hade vikarie på religionen, Ronny var det som stod för det vikariatet. Det var faktiskt bättre än vad jag hade trott och det var faktiskt kul trotts att jag inte gillar Ronny som lärare. Man vet inte riktigt om han skämtar med saker och ting eller inte, för han växlar från skämt till allvar på sån kort tid.

Sedan så sket jag i att sola för det är ju ändå soligt ute nu. Så istället drog jag med Emma och Bea till godisgrottan där Bea skulle ha lite godis. Jag snikade till mig 4 stora romerskabågar. Mums! Men dom försvan helt plöttsligt. Jag vet inte verkligen inte vart de tog vägen.Jag tog bara en, sen var alla borta helt plöttsligt. Efter att vi hade varit där så gick vi till Expert för Emma skulle visa vilken kamera det var hon hade köpt (det var en Sony a200) . Vi kikade även in hos Manne, på Mannes foto, en liten stund. Det sista stoppet på vägen blev vid torget dä Bea skulle lämna hennes väska till hennes mamma. Sen var det bara raka spåret till stationen. Där satt vi en liten stund, eller ja, ungefär en halvtimme. Jag störde mig så på att det blåste, mitt hår blev ju helt fucked up.

Men efter den dryga halvtimmen så kom äntligen bussen. Under buss resan hände inget speciellt bara att jag låg och sov med öppen mun en stund typ (PINSAMT!) och att Emmas kille hade rådamp, vilket inte är nån större nyhet för många. Denna gången så fick inte Emma umgås med Bea. Alltså, jag fattar inte vad det är med den saken. Varför får inte Emma umgås med vem hon vill för? Det rör väll inte han, hon har väll ett eget liv. Men somsagt det är inte bara jag som tycker att den saken är konstig.


Nu måste jag nog gå från datorn helt och hållet. För innan jag ska lägga mig så ska jag ut och springa en bit sen ska jag även träna på Musikhistorian som jag har prov på imorn. Men det känns ändå som att det kommer bli ganska lätt, ni får hålla tummarna!

Sov gott och dröm om himlen, när du vaknar börjar helvetet!

P.S Idag är det även världsbokdagen så, om ni inte har läst någonting
idag så kan ni ju alltid läsa innan ni somnar, haha.
D.S

Läs mer om världsbokdagen här!

// Daniel



Ut och sola

Nu får detta bli ett snabbis-inlägg för tänkte dra ut och lägga mig på studsmattan i solen en stund. Det är så härligt att det är soligt och varmt och jag hoppas verkligen att det håller i sig! För jag har inte fått tillbaka min kamera än och nu är det ju perfekt för att ta fina vår bilder och sånt! Saknar den verkligen extremt mycket!

Men nu så ska jag ut som sagt, good bye my lovers!

// Daniel



Dagens Look


Idag blev jag faktiskt nöjd med håret!

Men får se hur det blir efter gympan. När man har duchat måste jag ju göra om det och då brukar det aldrig bli som man hade det först.

image81



Eftersom att jag blev så depprimerad av mina mrka kläder igär så får jag ju ta lite ljusare idag. Dessa kläderna är jag helt förälskade i!
P.S Trycket på tröjan har jag gjort själv. /Stolt



image82


Nu hoppas vi bara på en lite roligare dag än vanligt!



// Daniel



Livet!

image80Vad säger ni om jag säger livet? För min del så blir jag mestadels bara förvirrad. Lixom vad är verkligen meningen med livet?

Jag tror starkt på den teorin som Linnea hade när jag frågade henne vad hon trodde. Det var den att man ska leva livet så bra som möjligt. Alltså, må bra själv utan att få andra att må dåligt samtidigt som man har kul.

Det var något sånt jag uppfattade det när hon förklarade i alla fall. Plus att man även ska vara produktiv och få barn osv. Nu menar jag definitivt inte att sånna som inte kan få barn av olika anledningar inte är värda att leva. För det är alla människor! Det finns ju allternativ som fungerar välldigt bra i stora fall, typ som adoption m.m.

Men om meningen med livet är att man ska ha kul osv. så tror jag inte att mitt liv är som det är meningen att det ska vara. För mitt liv är det mest tråkiga och meningslösa liv man kan leva och jag ska berätta varför.

Vi börjar så här, tänk dig följande:
Du bor ute på landet men har inte intresse för något som har med landet eller traktorer osv. att göra. Det är 3 mil in till stan och det går typ 3 bussar per dag tror jag (om man har tur).

Men sen så råkar den staden vara den mest omysiga, passiva och tråkigaste staden i sverige. Plus att det heller inte finns några roliga affärer. Sedan är det ungefär 3-4 mil till närmaste kompis och aldrig är det några föräldrar som vill skjutsa en någonstans.

Till och med skolan är helt rutten, det enda du gör är gå att vänta på att få sluta och på att få komma hem. Men sen när du kommer hem så går allt så fort och du får inget skolarbete gjort och då blir du bara stressad och störd på skolan.

Sen så finns det ingen kärlek i luften heller. Du går och blir kär i en person som du träffar på internet och som kommer hem till dig. Du känner att personen är jätte mysig och blir helt tokig i den. Men tyvärr så är den personen kär i en annan person än dig själv. Och då känner du dig värdelös för att inte personen vill ha dig. Allt blir ju inte bättre för att den personen hela tiden visar att den inte vill ha någonting med dig att göra, igenom att "glömma" att ringa när den har sagt att den har sagt att den ska ringa.

Den personen verkar även helt off på dig och du vet att det inte kommer bli någon kärlek mellan er så du bestämmer dig för att dissa den lika myket som den dissat dig. Men när du väl gör det så ångrar du dig nästan för att du gillar den personen så himmla mycket. Men du känner inte att du vill be om förlåtelse eftersom att den perosonen inte verkar förstå hur mcket du gillar den. Eller rättare sagt inte bry sig om, om du blir sårad, eftersom att den personen ju ändå har en annan person att gå till, som är kär i den. Och när den personen skiter i om du stannar kvar eller sticker, så känner du att är lika mycket värd för den personen som en död skalbagge är. Men hur mycket du än försöker så kommer du inte över den personen.

Sedan blir inget lättare för att hela skolan går runt och kallar dig "jävla bög" trotts att du inte är det. Visst, du tycker inte att det är så jobbigt och skiter fullständigt i det. Men du känner att det omedvetet äter upp dig inifrån.

Hemma är det inget himmelrike heller precis. Dina föräldrar hatar dig för det mesta, men det på grund av att du blir så lätt arg på saker som inte man normalt inte blir så arg på. Men du vill ju såklart inte bli så arg, det är bara det att du saknar den där känslan att vara älskad. Det tror du i alla fall är problemet.

Och varenda jävla dag är den andra lik!


Där har du mitt liv i en lyxförpackning!

// Daniel



Tur med vänner som er, i en stad som denna!

Bild från i fredags, jag i Maries snygga solglasögon.
image79
Nu har jag
äntligen kommit hem från den himmla jobbiga skolan. Orkar verkligen inte med det. Men, men får väll försöka att stå ut.

Hade prov i samhällsekonomi idag. Det var inte jätte svårt men häller inte jätte lätt, det var väll som det ska vara antar jag. Provet gick ganska bra i alla fall men jag ska nog inte klaga på att det var svårt eftersom att jag inte läste på till det men. Sen har det inte hänt så mycket. Eller jo igentligen har det ju det, men inget jag kan skriva utförligt om här.

Nu så orkar jag inte bry mig vad allt folk tycker, tänker och säger om mig. Vafan har ni ett sånt värdelöst liv så ni måste prata skit om massa andra. Är det för att ni ska känna er bättre än någon annan eller vad är erat problem? Visst jag är lite annorlunda, men får jag inte va det? Ska alla va så jävla stereotypa som ni? Shit, denna staden är så jävla inskränkt och trångsynt. Men som tur är så finns det ju personer som är så himmla underbara. Vill tacka er för att ni finns med mig!

Nu är jag fan trött på dig! Blir så jävla ledsen, visst man kan glömma.. IBLAND. Men fan inte fem minuter efter att du smsat mig.

Du har verkligen det där lilla extra, det där lilla som sårar en så fruktansvärt!
Du kunde i alla fall "dissat" mig på ett snyggt sätt?

// Daniel



Dålig hår-dag

Godmorgon världen!

Nu är Danne Ponken
faktiskt, efter en god frukost (bestående av en och en halv tallrik fil, två halva smörgåsar, en med leverastej och en med honung och såklart en kopp te), en skön duch och en förfärlig "göra iordning håret stund", nästan helt klar! Det är faktiskt helt underbart.


image76

Men som sagt så ser jag ut som trash om man säger så. Jag har tröttnat på alla mörka färjer och så. Men jag har inte så jätte mycket ljusa byxor, så det fick bli ett par svarta jeans. *suck* Sedan fick jag även ta en svart T-shirt med nån himmla turkos text på. Håret viste jag heller inte vad jag skulle göra med så blev lite hårspray här och där, sen blev det väll ganska okej. Men plus de svarta kläderna jag ser ut som nån wannabe emo, och det vill jag verkligen inte!

image77

Jag är trött på håret nu, jag vill klippa det KORT! Jag kanse borde göra som Linnea och Marie tyckte, raka av mig allt till typ nån centimeter. Fast på andra sidan så vet jag inte om jag kommer passa i det, för det käns som att mina öron står ut. Och usch vad fult det är! Kanske borde operera öronen? Haha, nej nu får det vara bra. Får se om jag överlever denna fula dag först.

Ta hand om er!

// Daniel



Städat och klart

Såpp nu har jag i alla fall städat lite. Eller ja, plockat undan lite och dammsugit. Golvet blev ju jätte stort, haha! Men skulle fortfarande behöva göras massa mer innan det är helt rent. Men jag orkar inte det, blir ju ändå stökigt på en gång sen. Men det var faktiskt inte så hemskt att städa, i alla fall inte om man lyssnar på musik samtidigt. Jag brukar jämt ha på musik när jag ska städa, det blir å mycket lättare då.

Men jag kanske borde sova nu tror jag. För jag måste börja lägga mig tidigare för jag kommer aldrig upp på mornarna, det kommer även ta längre tid att göra sig iordning nu eftersom att med den nya plattången måste man platta skit länge med. Får hoppas att jag hinner med bussen i alla fall.




ISS<3
Fell in love with you and
Everything that you are
Nothing I can do I'm really
Crazy about you
When you're next to me
It's just like heaven on earth
You're heaven You're heaven on earth


// Daniel



Plattång

Nu har ja fått en ny älskling eftersom att den andra gick sönder IGEN!

Alltså jag köpte en plattång på Ullared när jag och allexandra var där. Den kostade 300 och var röd och med en liten extra finess, man kunde använda den trådlöst. Men den var faktiskt helt värdelös. Eller den var ganska bra, när den väl fungerade.. Det tog väll inte mer än typ högst en vecka innan den gick sönder, så vi skickade in den. Och nu i fredags så gick den sönder när jag skulle platta håret i skolan. Jag stör mig seriöst på skiten nu! Båda gångerna den har gått sönder har det vart samma problem.

Men som tur är så har (i detta fallet) snälla mamma köpt en ny till mig! Den var typ ihopfällbar eller nått, vet inte riktigt vad man kan kalla det. Men hon tyckte det passade till mig om jag skulle gå runt med den i väskan åså. Tänkte gå och testa den nu. Håll tummarna!


image74


// Daniel



Träning + Mat fråga.

Så, nu har jag vart ute och sprungit så kan checka av det i listan av saker som ska göras idag. Nu blir det lite spaghetti-grejjs sen igår som får stilla hungern.

Men jag har en fråga.
Ni som kan det här med träning och hur man ska äta och så. Jag vet ju att man ska äta regelbundet och att frukost är viktigt. Men om det nu blir så som det blev för mig idag, att man kommer upp lite sent. Ska jag å skippa frukosten och äta lunch istället? Eller ska jag äta frukost och sedan skjuta fram lunchen och middagen?

Men nu ska jag ta med mig maten och gå ut och sätta mig i den härliga vår (nästan sommar?) solen!

image75

Att göra idag:
[ x ] komma ut och springa
[ ] städa rummet
[ ] Läsa på sammhällskunskapen
// Daniel



Studiedag


Godmorgon folket! Nu har jag vaknat och såklart så började jag dagen med lite musik, Cold As Fire - Britney Spears. Det blev en ganska lång natt vid bloggen och msn igår, så var skönt att sova ut.

Det första jag ska göra är att gå ut och springa lite före jag äter frukost. Sedan blir det väll till att röjja upp i mitt rum, det ser ut som rena rama bagdad här.

Måste även läsa på till samhällskunskaps-povet som vi har imorn och det kommer ta sin lilla tid. För i skolan fick vi en lapp med massa ord som man skulle förklara, fast jag hittade en färdig skiven lapp i min bok så jag skrev inget. Men det dumma är att jag nu har kvar den lappen där allt står på i skolan (tror jag i alla fal) men, men.

Nej nu ska jag ut på en liten runda.
Ta hand om er, Ciao!

// Daniel



Shopping - Jag tror jag är kär!

Idag har vi (jag, mamma, pappa, och Elin) varit i Karlstad. Det var faktiskt riktigt mysigt! Solen sken och alla var glada, jag blev till och med klar i tid tills vi skulle åka. Och det var faktiskt ingen som gnällde på hela resan.

Det första vi gjorde var att hämta upp Elin hos Emma, hon hade sovit över där under natten. Sedan var det raka spåret till Karlstad som gällde. Det första stoppet blev MQ på Bergvik, det var inte jätte mycket folk faktiskt, utan bara lagom. Jag viste vad jag ville ha men problemet är att det aldrig brukr finnas de som jag har bestämt mig för att ha (vilket i dethär fallet var en grå väst, någon slags skjorta och ett par gråa byxor). Men jag hade tur idag.

När jag kom in på MQ så kollade jag runt lite och hittade några västar. Ingen var i den färgen som jag ville ha men jag bestämde mig att i alla fall prova en för att se om jag passar i väst eller inte. Men det gjorde jag, eller jag tycker det i alla fall, plus att jag trivs i det. Men som sagt så var inte västen i rätt färg så vi gick vidare.

Det var H&M som blev nästa anhalt. Där gick det ganska fort för på en gång när vi kom in så såg jag en väst som jag tyckte var skit snygg. Färgen var rätt, modellen var rätt, ja allt var rätt! Så jag provade den. Så fort som jag började knäppa den så kände jag att den skulle sitta perfekt. Sen inte många minuter efter så sa mamma att hon hade hittat ett par byxor i nästan samma färg. Först var jag lite tveksam men jag tänkte att det inte gör nått om jag provar dom. Så jag tog ett par byxor och travade bort mot provrummen. Jag gillade dem faktiskt riktigt mycket, de både satt skönt och var snygga, inte allt för tighta men heller inte allt för stora.

Så såg det ut med byxorna och västen:

image67


Men sen var jag ju även tvungen att ha någonting annat under, så vi gick ut och plockade på oss lite skjortor och tröjor. Denna outfiten var det som jag fastnade mest för (i alla fall som kläder till begravningen) :

image68



Jag hittade även en jacka på MQ för ca 1300kr som jag gillade as mycket, tyvärr har jag inte råd att köpa den för måste prioritera andra saker före. Men jag känner ändå att jag inte har så stort behov av en vårjacka. Så här såg den ut :

image69



Sen drog vi även in till centrum, dels för att jag ville det och dels för att mamma och syrran skulle ha skor. Så vi gick in på Duvan-huset och kollade, där ligger typ 4 skoaffärer, det är mycket för att vara ett så litet shoppingcenter. Men efter mycket om och men så fastnade vi på skopunkten.

Där hittade mamma ett par som hon ville ha och till slut så hittade även Elin ett par. Men då återstod ju bara det tredje paret eftersom att på skpungten är det köp tre betala för två. Så först skulle vi leta upp ett par skor till pappa, men vi hitta inget.

Då tar jag ju såklart fram min lilla extraplan och frågar om inte jag kan få ett par jogging skor. För jag skulle behöva ett par som är lite rundade där fram så att det blir lättare att springa. Och gissa vad, JAG FICK DOM! Det var kanske inte värsta skorna, men dom dög väll till att springa i.

Sen när jag kom hem så kom jag på att jag faktiskt har kvar en del skor som jag inte använder. Till exempel så har ajg kvar ett par skor som jag hade när jag gick i sjuan. Här har ni i vilket fall som hällst mina skor :

image71


De 3 par skor som står på främre raden är de jag använder och de andra är gammla och utslitna skor.
De i mitten på den främre raden är de jogging-skor som jag fick idag.





Jag måste ursäkta för den dåliga kvalitén på korten, men min kamera är på
lagning (IGEN) för stunden så får använda mobilen istället.




Nu till de sakerna jag är kär i:
  • Du vet vem du är...
    Alltså jag hatar att vara olyckligt kär. Men, men that's life lixom, man får inte allt man vill ha.
  • H&M
    Den affären är serriöst bra! Snygga kläder + att det är billigt.
  • Jackan på MQ
    Den var jävligt snygg + att den satt gött. Men jag tror att YouKnowWho har en sån!

// Daniel



Maria feat. Idiot

image67



Skulle bara göra lite reklam åt och för lilla underbara Maria!

Det finns personer som kan vara helt jävla dumma i huvudet! Ett exempel på det har jag kanske stött på. Om det nu är så som jag tror, så är den personen så jävla feg. Men jag orkar inte bry mig, om man är så omogen så är man. Men än är ingenting säkert, är dampfallet på spåren. Dels så hoppas jag att det är den personen, för då får jag svar på endel frågor. Men ändå så vill jag inte att det ska vara den personen. Jag återkommer när jag funnit personen!

Sov gott & Dröm sött

// Daniel



Brittan!

image65

Alltså visst jag tycker att hon är helt konstig och störd, men hennes musik kan man inte klaga på! I alla fall inte hennes nya album: Blackout.


Låtarna är riktigt sköna och ger en riktig "Wanna-Dance Feeling".


Men tillbaka till att hon är "lite" knepig. Det är kanske trotts allt inte så jätte konstigt att hon blir helt "freaked out" när allt kommer om kring. Skulle inte du ble helt knäpp om ungefär 20 fotografer följde var enda centimeter du går! Jo, det tror jag nog.

Varför är det en sån skandal om en speciell person gör nått som man kanske inte får eller liknande. Det händer mycket värre saker ute i världen än om Britney tappar sin baby osv.

Jag säger inte att jag inte tycker det är viktigt alls eller så. Men jag anser att andra frågor som t.ex. fattigdomen i världen är en liiiten aning mer globalt än om hon tappar ungen nån gång. Men det verkar ju som att Brittan är viktigare eftersom att hon får lika mycket publisitet som ex. problemet med fattigdom i världen får.




Fotbolls match

FotbollHar vart iväg och kollat på fotboll idag. Det var mitt "ex-lag" Eskilsäter som mötte Sifhälla. Var ett riktigt gött väder också, men blåste lite dock. Fast jag hjälpe mamma i kiosken lite så var inne till den största delen.

Matchen var ganska spännande, Johan Edwadsson (EIF) gjorde det första målet som var ett mycket elegant nickmål. Men inte långt efter reducerade Sifhälla till 1-1. Matchen fortsatte och höll bra tempo och till slut orkade Andreas Thorell få in 2-1 målet när han i stort sett kom ren mot Sifhällas målvakt. 3-1 målet gjordes även av Andreas Thorell som fick ta straffen som de fick när Marcus Larsson blev fälld innanför straffområdet. Sifhällas 3-2 mål missade jag men det gör mig inte så mycket, haha. Så det blev matchens slut resultat, alltså 3-2 till Eskilsäter.


I'm so glad I found an angel!
Because you live,
My world has twice as many stars in the sky

// Daniel



Karlstads resa!

Idag var jag, efter hyfsat tråkig skoldag, iväg till Karlstad. Tyvärr fick jag åka själv. Linnea var nog lite sjuk och hade inte tid, Linete var ajg nära på att övertala men hon skulle umgås med Bhercy och Marie skulle faktiskt till Karlstad men till bergvik, sen skulle hon umgås med Eric

Så det var jag, helt lonely i den stora staden, eller det var kanske inte hela sanningen. Det var faktiskt skit kul, plus att det var soligt också så det gjorde ju det inte sämre precis. När jag väl var framme i Karlstad efter en dryg bussresa, som jag betalade 30kr extra för (åkte på ungdom istället för skolungdom), så gick jag och ställde mig vid bion för att vänta på Albin

Men det dröjde väll en halvtimme kanske så jag tog fram mobilen och var lite social mot Ilona. Men efter ett tag kom ungen så jag la på och så drog vi först in på Duvan och glodde runt lite. Albin skulle bl.a. kolla på ett Wii och hur mycket det kostar. Sen drog vi in på Mitticity, där hade dom något konstigt spel eller sport som mn fick prova på. Fattade inte riktigt vad det gick ut på men var säkert kul, haha.

Efter inte så länge där inne så gick vi ut och till slut hamnade vi på ett extremt kul ställe.. UNO! Det kan man kalla ett Emo-häng. I alla fall när vi skulle gå ut, är ju nästan så att jag får sova med lampan tänd, haha nejdå så farligt var de väll inte. Fanns grymt mycket att göra där i alla fall, först spelade vi Wii (tennis, bowling och boxning). Det var extremt kul och jag vann HELA TIDEN trotts att det var första gången jag spelade, haha.

Efter att jag hade vunnit i boxningen utan att bli ner slagen en enda gång så gick vi in i Design rumet och pratade och hade kul.Till slut vid typ sju tiden så gick vi ut och sedan till torget där hans buss gick från. Den kom nästan på en gång så då hade jag ungefär en timme "fri" innan min buss kom, så jag drog till Mc Donald's och åt en cheesburgare, en mellan pommesfritt och ett glas vatten.

"Idag har det även hänt en riktig sensation. Nämligen att Maria har kommit på hur hon stönar! Det fick hon reda på igenom att knulla med Willie som 2 duracell-kaniner. Och man kan nog tillägga att den sängen behövs nog plåstras om vid det hr laget!"
Bara lite av Marias viktiga fakta!

// Daniel



Minnes andakt

Idag har det varit en vanligt, jobbig dag. Sega lektioner i alla fall de före lunchen (Matte, svenska, språkval). Men efter den faktiskt ganska goda maten (kyckling pytt) så hade vi Kemi, vilket var sådär idag. Vi fick i alla fall tillbaka våra uppsatser och jag och Katrine fick VG. Jag hoppas innerligt att jag inte sänkte mig till VG nu, för det är bara Matte, Fysik och Kemi som jag har haft MVG i (ursäkta mig för att jag är en plugghäst, haha, NOT) så vill inte förlora ett.

image59

Marie hade tur på kemin!

Vi undersökte ett antal ämnen för att se vilka joner de innehöll och så fort marie
testade någonting så fick hon ett positivt svar.



Efter lite labbande i kemisalen hade vi musik, vi hade prov på musikhistoria. Men eftersom att jag inte var med på förra musiklektionen så fick jag och Mattias sätta oss i spegelsalen och lyssna på det eftersom att han hade spelat in de. Det var inte så jätte tråkigt som jag hade föreställt mig att det skulle vara, det var ganska intressant och lagom kul. Men inget jag orkar med igen, lixom Bethoven, Mozart, Bach osv. är inte direkt min stil, men dom är fina och så.


image61

Ni piggar upp tillvaron i dessa gråmålade tider!

Folket satt och läste på till musikhistoria-provet före lektionen.
Ni betyder oändligt mycket!



På elevensval så hände det inte så mycket, först gick jag och Linete ut och satte oss i solen och spelade lite gittarr. Vi spelade inte så jätte seriöst, eftersom att ingen av oss kan spela, så det blev mest fjant av det hela. Vi satt mest och övade på ackord, men det kändes så meningslöst så vi drog in till Sara, Bea och Caroline i spegel salen och flumade runt totalt. Eller i alla fall jag, de andra flummade bara lite, förutom Caroline då som bara satt och sminkade sig.

När det gått en stund, och den gruppen som spelade inne i musiksalen var klara, så gick vi in där för att leta upp en till bra låt. Linete ville prova Gallery med Mario Vazquez så vi testade den några gånger med musik i bakgrunden. Precis när vi skulle sluta så hade Magnus och jag fått igång ett riktigt skönt R'n'B sound. Jag känner mig lite stollt över att jag fixade hur jag skulle spela på trummorna helt själv, och Magnus diggade det. Visst, det var inte nått värre konstigt utan det var så det låt i låten, men ändå.

Där tog skoldagen slut
och då begav jag mig till morfar, där alla mammas syskon befann sig + prästen som ska leda begravningen, Kjell tror jag han hette. Efter en lten stund där så åkte vi till kyrkogården. Där skulle vi lägga i saker i kistan som mormor låg i. Det var så hemskt sorjligt, men allt var så fridfullt och det såg bara ut som hon sov. Jag ville bara att hon skulle vakna upp ur sin eviga dvala!

Jag var påväg att börja stor tjuta hela tiden där inne fast jag övertalade mig själv att det ändå inte går att göra nått åt och det hjälpte. Men mamma grät som fan, tycker så synd om henne. Det gjorde ju inte saken bättre häller, att se min mamma och min moster gråta, det var som att deras sorg skjöts in rakt i bröstet på en.

När vi suttit där en stund så gick vi ut och kollade på det stället där hon skulle ligga, det var inte bestämt precis var, men hon ska i alla fall krimeras och begravas i en urna i minneslunden eller vad det heter. Det var jättefint där!

image60



Nu känns det som att man får ett större perspektiv på hur viktigt det är med sin familj och med sina vänner.
Jag vill också göra nått vettigt med mitt liv nu,
typ hjälpa människor!


(Fast det har jag velat innan detta hände ändå.)





Mormors viloplats! <3










// Daniel



Sjukt bra!

image57

Två underbara människor!



Jag hoppas att jag ska till karlstad på fredag, men får se om nån vill hänga med. Ska fråga Linete imorn. Skulle vara riktigt kul. Sen ska jag väll vara social mot karlstads folket, haha.
Har vart ute i en timme och gått och pratat i telefon, vilket var välldigt gött. Och som en avrundning på det hela vill jag tipsa om en (ganska gammal men än så bra) låt: Paramore - Misery Business.
Den är sjukt bra, och hoppas att vi kommer igång med att spela den i morgon på elevensval musik.


Men i vilket fall som hällst så ska jag nog sova nu.

image58


Tack och hej
för lilla mig!

// Daniel



Soligt och härligt!

image54
Idag har det varit en rätt go dag. Hade inte så många lektioner, typ fyra stycken bara. För första lektionen var engelska men då skulle vi skriva Nationellt prov, en uppsats, vilket medförde att vi såklart missade idrotten. Vi har missat massa idrottslektioner nu känns det som, och denna gången skulle vi ha haft bad också men, men. Uppsatsen gick ganska bra, jag skrev 2 och en halv sida och då såklart om min kamera, haha.

Sedan när vi då fick en timmes rast gick jag, Linnea, Linete och Marie och fikade på Kafferepet. Det stället är skitmysigt och det är riktigt gott där också! Vi drack te och åt kladkaka, i alla fall jag och Linete. Linnea tog en rejäl ostsmrögås och Marie ingenting.

Efter att vi suttit där ett tag och myst drog vi tillbaka till skolan och hade språkval. Språkvalet var för en gång skull kul, för jag och Emma (+ alla andra i klassen) satt och diskuterade Disney filmer. Vi försökte komma på alla Klassiker och jag tror nog vi lyckades. Emma sa att bumbibjörnarna inte är Disney, men det är dom f-n de, haha!

Sen var det matdags, och jag kan inte precis påstå att det var gott. Det var äcklig potatis med nån brun röra med kött i, så åt inte så mycket, tog knäckebröd istället.

När vi hade fått i oss lite näring så skulle (äntligen har jag fått det riktiga namnet på dom) eMeLeR repa igen, och såklart fick jag agera ljudtekniker. Denna gången lyckades jag få igång TRE micar! Så denna repetitionen blev riktigt lyckad, Girls You Rock!

Efter repetitionen kom vi till helvetet! Vi trodde att vi började svenskan halv, men det var egentligen tio över. Så vi kom 20 minuter försent! Det kan jag lova er, att komma 20 min försent när man har Kerstin Åhrman är inte kul alls! Först blåser hon upp näsborrarna så man ser långt upp i hjärnan. Sen så blir hon så jävla förbannad så att det inte går att prata med henne. Lixom hallå, det var säkert första gången vi kom försent på 3 år.. I alla fall inte 20 min

På den sista lektionen hade vi SO med ekonomi-jepardy, som vi (lag Finland) såklart ägde i!





Sen så skulle jag och sola så Maria, Linete och Linnea följde med till solariumet. Linnea gick direkt, men Maria och Linete satt kvar där inne medan jag solade. Det kändes som att det gick mycket snabbare då, när man kunde prata och så samtidigt. Sedan när jag var klar drog Linete direkt och Maria en liten stund efter.

Men när jag va på bron mötte jag Maria igen, för hon hade lite tid över innan hennes mamma kom. Hon skulle till Åmål och hämta pass. Så vi gick och satte oss på ute serveringen vid sibylla och tog det chill en stund. Då kommer jag på att jag ju kanske kan åka med dem till Åmål och sen åka med mamma hem.

image55








Skulle gå till mammas jobb.

Va så gött väder att jag gick i t-shirt!












image56





Men sen när jag kom fram så var tydligen inte mamma där.
Så jag ställde mig i solen ett litet tag!


















Nu ska jag ut och gå, ciao!


Du är så vacker när du ler!!

// Daniel



Shopping sugen!

Nu har jag varit ute och sprungit, och efter en god kvällsmat, korvstroganoff med ris, så sitter jag nu och kollar på tv och chattar. Alltså jag tror mammas korvstroganoff är min favorit mat, det är ju skit gott!

Jag är verkligen sugen på att shoppa just nu! Kollade runt på Zoovillage.com förut och hittade lite snygga kläder. Jag är ganska inne på ljusa färjer på kläder, har tröttnat på allt mörkt och tråkigt. Plus att jag längtar så enormt till sommaren, tänk att kunna gå i shorts och t-shirt igen, fan va gött!

Några snygga saker!




Vill du prova kläder med mig?

// Daniel



Lyckliga dag och tekniska mig!


Tänk att ett litet sms kan göra en så extremt glad! Nu har jag fått tillbaka hoppet.

Tack till alla er som övertalade mig att säga vad jag känner, det blev som tur va inte som jag befarat!


Vad har hänt mer idag då? Jo, nu ska vi se, först inget speciellt, sedan gjorde vi typ inget speciellt. Denna dagen har förövrigt varit tråkig som vanligt.
Men jag var och kollade på när Maria, Linete och Rany övade på låten som dom ska sjunga i UKMs "Landskaps-tävling" i värmland. Dom gick ju vidare och ska med ett gäng andra representera Säffle på UKM i deje. Jag hoppas att jag blev antagen som funkis där, skulle vara riktigt kul! Men tillbaka till "M.L.Rs" repetition.
Först så skulle de vara i spegelsalen men då hade magnus glömt att låsa upp skåpet där CD-spelaren stod, så Maria och Emilie gick upp till Marianne på receptionen och frågade om hon hade nyckel till det skåpet så hon följde med. Men såklart så hade hon inte nån nyckel dit, men vi bad henne att låsa upp till musiksalen och så snäll som hon är så låste hon upp!
Så vi "sprang" in och fixade iordning lite, sen skulle Rany sätta på CD-spelaren och PA:t. Så nu börjar den tekniska mig komma fram, för det kom inget ljud fast att hon hade satt på CDn och allt rätt. Men då kom jag på, hon hade inte satt på PA:t, haha, så jag gjorde det. Sen så funkade inte Marias microfon helt plöttsligt, men det löste jag också såklart! Det var samma fel med den, hon hade inte satt på den, haha, jag tror att det bara var jag där inne som var riktigt vaken. Sen var jag även jätte duktig eftersom att dom bara hade en mic och var tre personer, vilket kan bli lite bökigt. Men eftersom att jag är så duktig så hittade jag en till, som dessutom var bättre.

Så nu du Emelie!
Du kanske tog jobbet som Maneger mitt framför näsan på mig och gjorde mig till handuks- och vattenpojke, men nu är jag deras egna personliga ljudtekniker!


You got me hypnotized
I never felt this way
You got my heart beating
Like an 808
Can you rise

To the occasion
I'm patiently waiting because
It's getting late
And I can't get enough
So let me get it up!

Peace, Love and Understanding!

// Daniel



I'm a fuckin' toy

Nu har jag och mamma varit ute och gått! Det var jätte skönt att komma ut och vädret ska man väll inte klaga på, även om det kanske var en aning kallt.

Jusst nu är mitt liv som i kvicksand, ju mer jag trampar ju längre sjunker jag..

Nä nu måste jag sluta, jag måste försöka att gå vidare. Du gillar mig inte på det sättet som jag gillar dig. Men det känns som att du tycker har fått det du ville ha nu, så du kan lika gärna bara dra och lämna mig kvar, är det så du känner?
Jag kan ju inte styra över dina känslor trotts att jag vill ha dig så himla mycket. Men jag får väll försöka gå vidare... Kan nästan slå vad om att jag inte kommer att klara det, du har som trollbundit mig på nått sätt.
Men jag gör såhär iaf: Jag säger till dig vad jag känner. Sen när du får reda på det så kommer du bli äcklad och dumpa mig eftersom att du har din partner och du älskar den.

image48


Så vi drar den slutsattsen att jag bara var ett engångsligg.

Yes, I'm your little toy. Play whit me and don't care about me, just as you have fun!

Yo Mama!

// Daniel



Val, val och åter val.

Nu är jag trött på att behöva välja hela tiden. Val gör mig bara förvirrad och val ska göras HELA TIDEN. Det är fruktansvärt irriterande. Varför kan inte någonting bara flyta på i alla fall för en liten stund, så man slipper täkna på de förbannade valen.
Visst det är väll bra med val och att kunna välja, men det finns även val som man hällst vill slippa. Så som till exempel i kärleken. Jag orkar itne hålla på och vlja hela tiden:

Ska jag skita i / eller fortsätta?
Ska jag berätta / eller tiga
Är den, "den rätta" / eller inte?
Varför blev det såhär?
Var det p.g.a. mig / eller p.g.a. den?
osv.

Det dåliga är att ett val har så stor betydelse. Om man gör ett val så kommer det att påverka hela livet, om inte så i alla fall en liten tid framöver. Varför kan man inte få en andra chans? För när man gör valet så vet man ju inte hur det kommer bli exakt.

Nej nu får jag göra ett litet val, och det blir att gå och borsta tänderna och sova.



Om du ändå hade älskat mig..

// Daniel



Världens bästa mormor!

image46


Mormor
, hon är den starkaste människa jag någonsin känt. Hon har kämpat stor del av livet med diabetesen. För ungefär 14 år sedan var hon tvungen att amputera båda benen från knäna och ner och blev då hon rullstolsbunden. Att både vara diabetiker och rullstolsbunden kan jag tänka mig vara väldigt jobbigt. Diabetesen har ledigt till många sjukhusbesök och många oroliga dagar. Men hon kämpade på för fulla muggar och varje gång klarade hon sig med bara några små skråmor.

Jag kan alltid minnas henne som en trevlig, social och väldigt glad kvinna som var mycket äventyrlig och som vågade testa på nya saker. Ett exempel på det var att, trotts att hon amputerat benen, började rida.
Hon är ett extremt bra bevis på att om man kämpar hela tiden och inte ger upp, trotts att det kanske verkar omöjligt, så kommer det att gå! Bara man inte ger upp!

Ingert Margareta Svanelind, du är min förebild på många sätt och ditt skratt kommer leva kvar i mig för alltid.



Första gången...

Nu ligger jag här i min säng. Hjärtat känner jag inte längre, vet inte vad som har hänt med mig. Men att det skulle kännas så här att mista mormor hade jag aldrig kunnat tro. Det är ju trotts allt den första jag mister som jag känner så väl. Eller ja, vi var väll kanske inte jätte tighta som tex Katrine och hennes morföräldrar. Men jag älskade henne jätte mycket. Hon var en riktigt go och glad person, trotts att hon under det senaste året egentligen mått ganska dåligt.

DU KOMMER BLI HIMLENS FINASTE ÄNGEL <3



Enorma mängder skratt


Jag och linnea


Denna dagen var trotts två nattionella prov skitrolig. I början av dagen så hade vi två nattionella prov i engelska, hör- och läsförståelse. Läsförståelsen var ganska lätt men hörförståelsen därimot var svårare. Han som pratade hörde man knappt vad han sa en del gånger plus att det gick ganska snabbt. Men, men that's life...

Men nu sitter jag i alla fall hemma hos katrine och ska väll snart sova. Tänkte bara, eftersom jag inte kunnat skriva på så länge, att jag skulle lägga upp lite kuliga bilder vi har dagit under dagen här.



Sover över hos Katrine idag, för vi var tvugna att skriva klart vår kemiuppsats om läkemedel.




Och enligt Katrine är detta ett glas med cola, haha!




Sedan kom Katrines bror Jimmie in i hennes rum.
Han var en riktigt oupfostrad, elak och störade unge.
Han målade tydligen av 'Big Nose' i skolan och sa
någonting om att man kunde odla potatis i hennes näsa.





Och Katrines ny ord istället för spindeln är "spindelen".





Sen kom Linnea och vi hade lite kul med Katrines kamera.




Jo som sagt...




Linnea läste i tidningen om hur det var att föda barn och lite sånt.
Det verkade inte som att det var värst skönt.



Euhm ja, det var jätte kul att skriva uppsats...



Efter ett tags skrivande och stojjande så åkte vi iväg
till Linnea och Katrines gammla skola för att ta imot
Långseruds-eleverna som hade deltogit i "Vi i femman".

De kom på *hmm hmm* platts i hela sverige!!



Där blev det en massa mys i väntan på bussen!






Där var det massa folk som skulle ta
emot "hjältarna från värmland".
Vi träffade bland annat Elin.



Här har vi Hjältarna från värmland!



image45


Nej nu får det vara nog, måste ju sova lite i alla fall.

Sov gott Sverige!
//Daniel



Uppsats

image31
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Idag ska jag med Katrine hem, för vi måste skriva färdigt våran uppsats. Ska bli kul, hoppas Linnea också kommer dit senare efter hennes träning. Men får se hur det blir med det.
Just nu har vi syslöjd men har tråkigt så satte mig här iställét. Håller på att virka en mössa, den kommer bli skit snygg, hoppas jag i alla fall.

Viktor tyckte att jag skulle ha en bild på en Cylinder så visst, haha!



Kyss i skrevet
// Daniel

a title="FASHIONFUCKER & PHOTOGRAPHER on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/15594/fashionfucker--photographer/follow">bloglovin