Dålig hår-dag

Godmorgon världen!

Nu är Danne Ponken
faktiskt, efter en god frukost (bestående av en och en halv tallrik fil, två halva smörgåsar, en med leverastej och en med honung och såklart en kopp te), en skön duch och en förfärlig "göra iordning håret stund", nästan helt klar! Det är faktiskt helt underbart.


image76

Men som sagt så ser jag ut som trash om man säger så. Jag har tröttnat på alla mörka färjer och så. Men jag har inte så jätte mycket ljusa byxor, så det fick bli ett par svarta jeans. *suck* Sedan fick jag även ta en svart T-shirt med nån himmla turkos text på. Håret viste jag heller inte vad jag skulle göra med så blev lite hårspray här och där, sen blev det väll ganska okej. Men plus de svarta kläderna jag ser ut som nån wannabe emo, och det vill jag verkligen inte!

image77

Jag är trött på håret nu, jag vill klippa det KORT! Jag kanse borde göra som Linnea och Marie tyckte, raka av mig allt till typ nån centimeter. Fast på andra sidan så vet jag inte om jag kommer passa i det, för det käns som att mina öron står ut. Och usch vad fult det är! Kanske borde operera öronen? Haha, nej nu får det vara bra. Får se om jag överlever denna fula dag först.

Ta hand om er!

// Daniel

Comments

men enligt alla 14åriga tjejer så är det ju poppis med att inte borsta håret alls, så det där ser nog superbra ut ;)

2008-04-22 @ 06:54:11

Daniel då, bara för att jag gillar att gå emot strömmen. Du passar i det långa du har faktiskt, testa att låta håret va som det är? Inte ha massa hårspray o grejer i, bara testa? :)

2008-04-22 @ 12:24:56

svar: Jaa jag går media :)
Läste att du hade sökt mediaprogrammet?

Det är jätte kul tycker jag, trivs skit bra :)

2008-04-22 @ 16:50:37

ja, att ditt hår ser lite ruffsigt ut, men det gör inget ;)

2008-04-22 @ 17:43:29

Din dåliga hår dag ? när det var snyggt :)
Mitt ser garanterat värre ut

2008-04-24 @ 17:32:22

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin