Tid - vem har det egentligen?

Känns som att bloggen går nedåt. Har inte tid med den längre, har egentligen inte tid med någonting. Måste egentligen göra lite skolarbete hemma men det orkar jag aldrig. Så nu så känns det som att jag inte kommer att ha tid till någonting. Jag är jätte stressad inombords men orkar inte göra någonting åt det. Alla krafter och all ork har försvunnit. Vill bara lägga mig ner och sova i ungefär fem miljoner år.

Just nu är det enda jag vill är att ta det lugnt, och att hitta någon att ta det lugnt med. Mitt huvud är fullproppade med massa konstiga tankar. Ni skulle bra gärna vilja veta vad det är för tankar va? Men det får ni inte, det är negativa saker. Jag vill inte släppa ut min negativa energi, bättre att trycka ihop den till en extremt liten kula och sen kasta den.

Jag hatar tid och ibland så vill jag leva så enkelt som möjligt. Eller ja som typ grottmänniskorna gjorde fast med våran moderna teknologi. Varför kan inte alla människor vara perfekta, varför skapade inte "gud" oss att inte kunna känna hat, utan bara kärlek. Men hur skulle det bli om ingen kunde hata, ingen som har någon tanke? Känns för mig mest som att det kommer bli positiva saker.

Jag tror hela livet går ut på tid och det är det mest värdefulla vi har. Den som inte har tid den tror jag heller inte är speciellt lycklig. Så det gäller att ta vara på varje dag som att den vore den sista, för man vet aldrig vad som kommer hända nästa dag.

I vilket fall som helst så kommer jag inte till skolan imorgon, har jätteont i huvudet just nu och känns som hela huvudet ska explodera. Så det är därför jag inte kommer till skolan men även därför jag ska gå och lägga mig. Så ta han om er och kom ihåg att ta reda på varje dag som att den vore den sista.

// Daniel

Comments

svar: ja, visst är det så bra :)

okej, tack :)

2008-04-29 @ 07:41:08

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin