Shopping - Jag tror jag är kär!

Idag har vi (jag, mamma, pappa, och Elin) varit i Karlstad. Det var faktiskt riktigt mysigt! Solen sken och alla var glada, jag blev till och med klar i tid tills vi skulle åka. Och det var faktiskt ingen som gnällde på hela resan.

Det första vi gjorde var att hämta upp Elin hos Emma, hon hade sovit över där under natten. Sedan var det raka spåret till Karlstad som gällde. Det första stoppet blev MQ på Bergvik, det var inte jätte mycket folk faktiskt, utan bara lagom. Jag viste vad jag ville ha men problemet är att det aldrig brukr finnas de som jag har bestämt mig för att ha (vilket i dethär fallet var en grå väst, någon slags skjorta och ett par gråa byxor). Men jag hade tur idag.

När jag kom in på MQ så kollade jag runt lite och hittade några västar. Ingen var i den färgen som jag ville ha men jag bestämde mig att i alla fall prova en för att se om jag passar i väst eller inte. Men det gjorde jag, eller jag tycker det i alla fall, plus att jag trivs i det. Men som sagt så var inte västen i rätt färg så vi gick vidare.

Det var H&M som blev nästa anhalt. Där gick det ganska fort för på en gång när vi kom in så såg jag en väst som jag tyckte var skit snygg. Färgen var rätt, modellen var rätt, ja allt var rätt! Så jag provade den. Så fort som jag började knäppa den så kände jag att den skulle sitta perfekt. Sen inte många minuter efter så sa mamma att hon hade hittat ett par byxor i nästan samma färg. Först var jag lite tveksam men jag tänkte att det inte gör nått om jag provar dom. Så jag tog ett par byxor och travade bort mot provrummen. Jag gillade dem faktiskt riktigt mycket, de både satt skönt och var snygga, inte allt för tighta men heller inte allt för stora.

Så såg det ut med byxorna och västen:

image67


Men sen var jag ju även tvungen att ha någonting annat under, så vi gick ut och plockade på oss lite skjortor och tröjor. Denna outfiten var det som jag fastnade mest för (i alla fall som kläder till begravningen) :

image68



Jag hittade även en jacka på MQ för ca 1300kr som jag gillade as mycket, tyvärr har jag inte råd att köpa den för måste prioritera andra saker före. Men jag känner ändå att jag inte har så stort behov av en vårjacka. Så här såg den ut :

image69



Sen drog vi även in till centrum, dels för att jag ville det och dels för att mamma och syrran skulle ha skor. Så vi gick in på Duvan-huset och kollade, där ligger typ 4 skoaffärer, det är mycket för att vara ett så litet shoppingcenter. Men efter mycket om och men så fastnade vi på skopunkten.

Där hittade mamma ett par som hon ville ha och till slut så hittade även Elin ett par. Men då återstod ju bara det tredje paret eftersom att på skpungten är det köp tre betala för två. Så först skulle vi leta upp ett par skor till pappa, men vi hitta inget.

Då tar jag ju såklart fram min lilla extraplan och frågar om inte jag kan få ett par jogging skor. För jag skulle behöva ett par som är lite rundade där fram så att det blir lättare att springa. Och gissa vad, JAG FICK DOM! Det var kanske inte värsta skorna, men dom dög väll till att springa i.

Sen när jag kom hem så kom jag på att jag faktiskt har kvar en del skor som jag inte använder. Till exempel så har ajg kvar ett par skor som jag hade när jag gick i sjuan. Här har ni i vilket fall som hällst mina skor :

image71


De 3 par skor som står på främre raden är de jag använder och de andra är gammla och utslitna skor.
De i mitten på den främre raden är de jogging-skor som jag fick idag.





Jag måste ursäkta för den dåliga kvalitén på korten, men min kamera är på
lagning (IGEN) för stunden så får använda mobilen istället.




Nu till de sakerna jag är kär i:
  • Du vet vem du är...
    Alltså jag hatar att vara olyckligt kär. Men, men that's life lixom, man får inte allt man vill ha.
  • H&M
    Den affären är serriöst bra! Snygga kläder + att det är billigt.
  • Jackan på MQ
    Den var jävligt snygg + att den satt gött. Men jag tror att YouKnowWho har en sån!

// Daniel

Comments

Kläderna passade dig skiit bra ju :)Bra smak

2008-04-20 @ 17:32:12

Kläderna från H&M var skitsnygga Daniel:)

2008-04-20 @ 21:57:29

Prova att surfa in på http://www.skjortmakarna.se ! Där får man välja tyg, modell och stil själv, och allt figursys efter dina mått, Så sitter skjortan bra ocskå, till skillnad från de på H&M... Superenkelt, supersmart!

2008-04-22 @ 14:56:53

Fast de där satt ju ovanligt bra...

2008-04-22 @ 14:58:07

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin