Soligt och härligt!

image54
Idag har det varit en rätt go dag. Hade inte så många lektioner, typ fyra stycken bara. För första lektionen var engelska men då skulle vi skriva Nationellt prov, en uppsats, vilket medförde att vi såklart missade idrotten. Vi har missat massa idrottslektioner nu känns det som, och denna gången skulle vi ha haft bad också men, men. Uppsatsen gick ganska bra, jag skrev 2 och en halv sida och då såklart om min kamera, haha.

Sedan när vi då fick en timmes rast gick jag, Linnea, Linete och Marie och fikade på Kafferepet. Det stället är skitmysigt och det är riktigt gott där också! Vi drack te och åt kladkaka, i alla fall jag och Linete. Linnea tog en rejäl ostsmrögås och Marie ingenting.

Efter att vi suttit där ett tag och myst drog vi tillbaka till skolan och hade språkval. Språkvalet var för en gång skull kul, för jag och Emma (+ alla andra i klassen) satt och diskuterade Disney filmer. Vi försökte komma på alla Klassiker och jag tror nog vi lyckades. Emma sa att bumbibjörnarna inte är Disney, men det är dom f-n de, haha!

Sen var det matdags, och jag kan inte precis påstå att det var gott. Det var äcklig potatis med nån brun röra med kött i, så åt inte så mycket, tog knäckebröd istället.

När vi hade fått i oss lite näring så skulle (äntligen har jag fått det riktiga namnet på dom) eMeLeR repa igen, och såklart fick jag agera ljudtekniker. Denna gången lyckades jag få igång TRE micar! Så denna repetitionen blev riktigt lyckad, Girls You Rock!

Efter repetitionen kom vi till helvetet! Vi trodde att vi började svenskan halv, men det var egentligen tio över. Så vi kom 20 minuter försent! Det kan jag lova er, att komma 20 min försent när man har Kerstin Åhrman är inte kul alls! Först blåser hon upp näsborrarna så man ser långt upp i hjärnan. Sen så blir hon så jävla förbannad så att det inte går att prata med henne. Lixom hallå, det var säkert första gången vi kom försent på 3 år.. I alla fall inte 20 min

På den sista lektionen hade vi SO med ekonomi-jepardy, som vi (lag Finland) såklart ägde i!





Sen så skulle jag och sola så Maria, Linete och Linnea följde med till solariumet. Linnea gick direkt, men Maria och Linete satt kvar där inne medan jag solade. Det kändes som att det gick mycket snabbare då, när man kunde prata och så samtidigt. Sedan när jag var klar drog Linete direkt och Maria en liten stund efter.

Men när jag va på bron mötte jag Maria igen, för hon hade lite tid över innan hennes mamma kom. Hon skulle till Åmål och hämta pass. Så vi gick och satte oss på ute serveringen vid sibylla och tog det chill en stund. Då kommer jag på att jag ju kanske kan åka med dem till Åmål och sen åka med mamma hem.

image55








Skulle gå till mammas jobb.

Va så gött väder att jag gick i t-shirt!












image56





Men sen när jag kom fram så var tydligen inte mamma där.
Så jag ställde mig i solen ett litet tag!


















Nu ska jag ut och gå, ciao!


Du är så vacker när du ler!!

// Daniel

Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin