Karlstads resa!

Idag var jag, efter hyfsat tråkig skoldag, iväg till Karlstad. Tyvärr fick jag åka själv. Linnea var nog lite sjuk och hade inte tid, Linete var ajg nära på att övertala men hon skulle umgås med Bhercy och Marie skulle faktiskt till Karlstad men till bergvik, sen skulle hon umgås med Eric

Så det var jag, helt lonely i den stora staden, eller det var kanske inte hela sanningen. Det var faktiskt skit kul, plus att det var soligt också så det gjorde ju det inte sämre precis. När jag väl var framme i Karlstad efter en dryg bussresa, som jag betalade 30kr extra för (åkte på ungdom istället för skolungdom), så gick jag och ställde mig vid bion för att vänta på Albin

Men det dröjde väll en halvtimme kanske så jag tog fram mobilen och var lite social mot Ilona. Men efter ett tag kom ungen så jag la på och så drog vi först in på Duvan och glodde runt lite. Albin skulle bl.a. kolla på ett Wii och hur mycket det kostar. Sen drog vi in på Mitticity, där hade dom något konstigt spel eller sport som mn fick prova på. Fattade inte riktigt vad det gick ut på men var säkert kul, haha.

Efter inte så länge där inne så gick vi ut och till slut hamnade vi på ett extremt kul ställe.. UNO! Det kan man kalla ett Emo-häng. I alla fall när vi skulle gå ut, är ju nästan så att jag får sova med lampan tänd, haha nejdå så farligt var de väll inte. Fanns grymt mycket att göra där i alla fall, först spelade vi Wii (tennis, bowling och boxning). Det var extremt kul och jag vann HELA TIDEN trotts att det var första gången jag spelade, haha.

Efter att jag hade vunnit i boxningen utan att bli ner slagen en enda gång så gick vi in i Design rumet och pratade och hade kul.Till slut vid typ sju tiden så gick vi ut och sedan till torget där hans buss gick från. Den kom nästan på en gång så då hade jag ungefär en timme "fri" innan min buss kom, så jag drog till Mc Donald's och åt en cheesburgare, en mellan pommesfritt och ett glas vatten.

"Idag har det även hänt en riktig sensation. Nämligen att Maria har kommit på hur hon stönar! Det fick hon reda på igenom att knulla med Willie som 2 duracell-kaniner. Och man kan nog tillägga att den sängen behövs nog plåstras om vid det hr laget!"
Bara lite av Marias viktiga fakta!

// Daniel

Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin