Världsbokdagen

image83

Hoppas Maria kan och får komma hem till mig den 9/5.

Skulle verkligen vara kul!

Alltså, det här stället är det tråkigaste som finns. Jag vill vara social med folk! Men det är såklart att det är för långt. Fast just nu så verkar ingen vilja vara social med mig ändå. Hallå, ingen som vill underhålla mig?

Om vi ska räkna upp de lite annorlunda sakerna som har hänt idag är att vi hade vikarie på religionen, Ronny var det som stod för det vikariatet. Det var faktiskt bättre än vad jag hade trott och det var faktiskt kul trotts att jag inte gillar Ronny som lärare. Man vet inte riktigt om han skämtar med saker och ting eller inte, för han växlar från skämt till allvar på sån kort tid.

Sedan så sket jag i att sola för det är ju ändå soligt ute nu. Så istället drog jag med Emma och Bea till godisgrottan där Bea skulle ha lite godis. Jag snikade till mig 4 stora romerskabågar. Mums! Men dom försvan helt plöttsligt. Jag vet inte verkligen inte vart de tog vägen.Jag tog bara en, sen var alla borta helt plöttsligt. Efter att vi hade varit där så gick vi till Expert för Emma skulle visa vilken kamera det var hon hade köpt (det var en Sony a200) . Vi kikade även in hos Manne, på Mannes foto, en liten stund. Det sista stoppet på vägen blev vid torget dä Bea skulle lämna hennes väska till hennes mamma. Sen var det bara raka spåret till stationen. Där satt vi en liten stund, eller ja, ungefär en halvtimme. Jag störde mig så på att det blåste, mitt hår blev ju helt fucked up.

Men efter den dryga halvtimmen så kom äntligen bussen. Under buss resan hände inget speciellt bara att jag låg och sov med öppen mun en stund typ (PINSAMT!) och att Emmas kille hade rådamp, vilket inte är nån större nyhet för många. Denna gången så fick inte Emma umgås med Bea. Alltså, jag fattar inte vad det är med den saken. Varför får inte Emma umgås med vem hon vill för? Det rör väll inte han, hon har väll ett eget liv. Men somsagt det är inte bara jag som tycker att den saken är konstig.


Nu måste jag nog gå från datorn helt och hållet. För innan jag ska lägga mig så ska jag ut och springa en bit sen ska jag även träna på Musikhistorian som jag har prov på imorn. Men det känns ändå som att det kommer bli ganska lätt, ni får hålla tummarna!

Sov gott och dröm om himlen, när du vaknar börjar helvetet!

P.S Idag är det även världsbokdagen så, om ni inte har läst någonting
idag så kan ni ju alltid läsa innan ni somnar, haha.
D.S

Läs mer om världsbokdagen här!

// Daniel

Comments

Jag tycker vi borde hitta på ngt på valborg :)

2008-04-24 @ 12:23:57

vadå glidit ner? :P

2008-04-24 @ 17:16:33

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin