Sjukt shopping sugen

Varför måste man bli sjuk? Jag vill bara ta och döda alla elaka bakterier. Jag har lite ont i huvudet och en äcklig känsla i halsen, känslan i halsen är den värsta. Kollade på Happy Feet förut, den är faktiskt hyfsat bra. Det är ju sånt man för göra när man är lite krasslig och ensam hemma. Mamma och de andra är i stan på någonting i kyrkan, vet inte vad det hette men det var någonting speciellt.

Så nu efter en skön varm dusch så sitter jag här och försöker hitta något snyggt till sommaren. Idag är jag inne lite på skjortor, kortbyxor, solglasögon och flipflop. Det är ju riktigt hett! Ska i alla fall försöka plocka ihop nån outfit som skulle vara snygg så återkommer jag med det senare.

Ta hand om er!

// Daniel

Comments

haha ja kanske. sen är det säkert jobbigt om man väl har synfel, men en sak: spegelglas på solglasögon är ett ganska så viktigt måste. DÅ kan man snoka och titta på precis allt. mohahaha!

2008-04-27 @ 13:15:40

NÄJ nu tycker jag synd om dig. det måste vara ditt internet! testa "view image"? så mycket kan jag. det är på pricken "ungdomlig tant" som man läser om i kontaktannonserna. haha.

2008-04-27 @ 13:48:42

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin