Lyckliga dag och tekniska mig!


Tänk att ett litet sms kan göra en så extremt glad! Nu har jag fått tillbaka hoppet.

Tack till alla er som övertalade mig att säga vad jag känner, det blev som tur va inte som jag befarat!


Vad har hänt mer idag då? Jo, nu ska vi se, först inget speciellt, sedan gjorde vi typ inget speciellt. Denna dagen har förövrigt varit tråkig som vanligt.
Men jag var och kollade på när Maria, Linete och Rany övade på låten som dom ska sjunga i UKMs "Landskaps-tävling" i värmland. Dom gick ju vidare och ska med ett gäng andra representera Säffle på UKM i deje. Jag hoppas att jag blev antagen som funkis där, skulle vara riktigt kul! Men tillbaka till "M.L.Rs" repetition.
Först så skulle de vara i spegelsalen men då hade magnus glömt att låsa upp skåpet där CD-spelaren stod, så Maria och Emilie gick upp till Marianne på receptionen och frågade om hon hade nyckel till det skåpet så hon följde med. Men såklart så hade hon inte nån nyckel dit, men vi bad henne att låsa upp till musiksalen och så snäll som hon är så låste hon upp!
Så vi "sprang" in och fixade iordning lite, sen skulle Rany sätta på CD-spelaren och PA:t. Så nu börjar den tekniska mig komma fram, för det kom inget ljud fast att hon hade satt på CDn och allt rätt. Men då kom jag på, hon hade inte satt på PA:t, haha, så jag gjorde det. Sen så funkade inte Marias microfon helt plöttsligt, men det löste jag också såklart! Det var samma fel med den, hon hade inte satt på den, haha, jag tror att det bara var jag där inne som var riktigt vaken. Sen var jag även jätte duktig eftersom att dom bara hade en mic och var tre personer, vilket kan bli lite bökigt. Men eftersom att jag är så duktig så hittade jag en till, som dessutom var bättre.

Så nu du Emelie!
Du kanske tog jobbet som Maneger mitt framför näsan på mig och gjorde mig till handuks- och vattenpojke, men nu är jag deras egna personliga ljudtekniker!


You got me hypnotized
I never felt this way
You got my heart beating
Like an 808
Can you rise

To the occasion
I'm patiently waiting because
It's getting late
And I can't get enough
So let me get it up!

Peace, Love and Understanding!

// Daniel

Comments

ha! du kanske är ljudtekniker, men jag...jag..OKEJDÅ du är bättre O:

2008-04-17 @ 13:50:14

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin