Sova tills sommarlovet börjar

image84Jag tror snart jag går i ide eller nått fram tills lovet. Fasst det förstås det är ju inte så jätte många veckor kvar. Det är ju nästa veckan och då är det valborg och föroppningsvis UKM (det är ju på en torsdag så där går det bort 2 dagar). Veckan efter det (den 9e) ska Maria med mig hem och sen är det vår martén. Om tre veckor (rättare sagt den 17e) åker mamma, jag, pappa och Elin till tyskland i en vecka. Sedan veckan efter det så händer det inte så jätte mycket, bara att typ två stycken i tyskklassen är i tyskland. Sen är vi redan i Juni, och vi går ur den 10e. Så det är, när man tänker efter, inte långt kvar alls! Fasst det känns som att det är kort tid för att man alltid är upptagen med någonting.

Men vid närmare eftertanke kanske jag inte skulle klara att sova ända tills dess. För att sova själv är verkligen det tråkigaste som finns! Kommer du ihåg den känslan när någon ligger tätt tätt intill dig, så tätt att du kan höra när blodet porlar igenom blodådrorna på den andra personen. Då har man uppnåt klimax för myshet. Men nu kan jag ändå inte göra nått åt det, får ta en kudde istället och försöka gilla läget, haha. På tal om sömn så har jag fått ett riktigt bra tips av Ilona, som man kan använda om man inte kan sova. Tipset är att man lägger sig ner, blundar och öppnar inte ögonen för än när man vaknar. För mig funkade det i alla fall, haha.

Det är i alla fall gött att vara ledig imorn, ska på begravning så kan inte gå till skolan. Men det förståss, begravning är nog inte mycket bättre. Hoppas bara att vi får fint väder, mormor förkänar verkligen den finaste begravning som går att göra. Men nu tror jag att jag snart dör av trötthet och vi vill inte ha mer dödsfall.


Oh lord, won't you buy mea Mercedes Benz!
P.S Anna, jag ska ha en fet revanch i biljard! Du vann faktiskt bara för att jag gav upp, haha.
Nej då, du var allt riktigt bra. Det var bara jag som hade lite tur.

// Daniel

Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin