Alla "blomsterhandlares" dag!



Okej, imorgon är det "alla hjärtans dag".
Alltså den, enligt mig, mest överskattade dagen på året. Den enda menningen med dagen är att hålla blomsterhandlarnas yrke vid liv eftersom att det är i princip nu som de drar in hälften av hela årsinkomsten.

Men allvarligt talat. Hur kul är det, på en skala, att få någonting på alla hjärtans dag? Typ högst 3, och det är om man är singel och får något.
När man är i ett förhållande är det dock den värsta dagen på året. Jag tycker man ändå bara slänger pengar i sjön om man köper något då. Själv skulle jag inte bry mig om jag skulle få nått på alla hjärtans dag från min partner. Man ger ändå bara bort gulliga saker "för att" och inte för att vara gullig, snäll eller romantisk.
Visst det kanske är det som man har som avsikt att vara... Men om man bara väntar med det några dagar så blir det mer spontant, gulligt och romantiskt.

Om ni nu tycker jag är helt oromantisk och kännslokall så tyck det. Men hur mycket mer romantiskt är det inte att på en helt slumpad dag, bjuda sin älskade på en fin middag med tända ljus. DET ÄR MYCKET MER ROMANTISKT!

Så till er korkade personer som köper resor och diamanthalsband till din partner på att alla hjärtans dag säger jag bara:
"Spara pengarna till ett bättre och mer romantiskt tillfälle!"


// Daniel

Comments

lär mig hur man gör ffs hahah !! jag föddes inte med tangentbord på magen

2009-02-13 @ 10:25:49

haha
tack för hjälpen men d verkar inte funka la skiten som du sa d funkar när man förhandsgranskar men när man sparar så blire som before fucked up i say

2009-02-13 @ 10:50:41

Jag lovar. Oroa dig inte. Jag är mer förbannad än ledsen.
<3

Haha. Skönt inlägg.
Jag håller med fullständigt. En ros betyder 10gg mer en dag som inte är alla hjärtans dag.
Men samtidigt. I det samhället vi lever i idag så förväntas inte en partner uppvakta sin respektive utan att riskera att granskas misstänksamt då det kanske innebär skuldkänslor för något.
Det är "säkert" att uppvakta på alla hjärtans dag.
Och dessutom får du inte glömma den mobbing som sker runt omkring. Hur många som inte räknar sina kärlekslappar på lågstadiet eller den på företaget som inte fått någon ros får konstiga blickar från de andra kärringarna.
Ursäkta mitt språk. ^^
Jag håller med dig helt.
Men att ha den inställningen kan leda till att man stöter sig med vissa.
/Mattias

2009-02-13 @ 11:16:56

Jag är ledsen Daniel, men jag delade på glassen med Kjerstin och vi åt upp hela - riktigt god kan jag tillägga! ;)

Och jag håller med om dagen, överskattad!

2009-02-13 @ 22:12:50

Hej!
Läs gärna min blogg :D

2009-02-14 @ 11:37:47

Braa jobbat med fotningen på ukm idag hörru;)

2009-02-14 @ 15:36:57

En kram räcker bra till!

2009-02-14 @ 17:56:43

Jag håller med dig helt och hållet. Man behöver inte en speciell dag för uppskattning. Att man uppskattar någon ska man visa varje dag.

2009-02-15 @ 16:17:48

Bra sagt=) jag håller ju egentligen med dej till en viss grad, men folk får ju fira alla hjärtans dag om dom vill, lika som att man får juklappar på julafton så kanske man får blommor på alla hjärtans dag.

Jag blev iaf glad över mina fina blommor som jag fick, plus att jag blev bjuden på en god middag.
Men sånt borde det vara mer av på andra "vanliga" dagar oxå=)

Natti!

2009-02-15 @ 23:36:42

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin