Att vara nyfiken är bra



Nu känns faktiskt allt helt underbart toppen! Jag sitter kvar i skolan för att jag har skrivit på min rapport och är i princip färdig med inledningen nu och tänkte därför traska iväg till coop och apoteket för att handla lite. Jag tänkte lyxa till det lite med Ben & Jerrys och sedan ska jag köpa lite asolsprit och förband till mitt knä.
Jag blev lite överlycklig förut, då jag hittade det jag hade börjat skriva på till inlämningen om internets framtid. Jag satt nämligen och skrev lite på den inlämningen för några veckor sedan men helt random så stängde datorn av sig och jag hittade inte det minsta spår av det ja skrivit, bara en mening ungefär.
Men när jag satt och kollade igenom min dokument mapp förut, så hittade jag till min stora irritation några dokument som var döpta till "untitled" och tänkte att jag lika gärna kunde slänga allting. Fast nyfiken som jag är så var jag ju tvungen att öppna dem först och kolla vad det var. Och gissa vad som gömde sig i ett av dokumenten? JO, ALLT DET JAG SKREV TILL INLÄMNINGEN OM INTERNETS FRAMTID! Ska lägga till att jag hade skrivit ungefär hälften av inlämingen, så det var till en stor lättnad när jag hittade den.

Som grädde på moset så har jag även pratat med mamma och pappa om stockholmsresan till helgen. Och gissa vem som just nu ligger och drömmer på ett blått moln? JO JAG! För Danne-Ponken ska till stockholm och träffa underbara Mattias. Som tack för att jag fick åka har jag även bestämmt mig för att besöka min älskade familj där hemma lite oftare!

// Daniel




Comments

=)
Vi ska hinna med tokigt mycket!
Du kommer nog att gilla fredagkvällen iaf. Även om det blir sent du kommer! =D
Kram

2009-02-04 @ 22:49:04

Söt katt. :D

2009-02-05 @ 10:15:38

FREESTREET helt ny jättelätt att värva.

Du får presentkort från NELLY eller et SUPERPRESENTKORT där du själv kan välja butik.

Ta chansen helt gratis och jättelätt

http://www.freestreet.se/?r=135

2009-02-05 @ 11:00:18

Ställ en fråga i min frågestund! ;)

2009-02-05 @ 18:03:51

fin bild =)

2009-02-05 @ 19:25:56

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin