"Bilen öppnar sig inte automatiskt!"



Idag stötte mamma på ett riktigt i-landsproblem. Hon hade precis handlat klart och skulle bära in kassarna i bilen. Men när de väl var framme och skulle öppna bilen så funkade det inte. Hon stod där och trykte och trykte (det är sånt där elektroniskt lås som man låser/låser upp med en knapptryckning) men ingenting hände. De stod där och mamma fick lite smått panik så hon ringde hem. Jag svarade. Hon lät ganska förtvivlad och frågade direkt efter pappa. Jag sa att han låg i badkaret, vilket inte gjorde mamma gladare. Men jag gick, med en suckande mamma på andra sidan luren, och gav telefonen till pappa. Och pappa såg, efter att fått hört mammas lilla historia, lite förvirrad ut och sa "men du har väll nyckeln med dig?".
Det hade ju inte hon tänkt på. Att det fanns en nyckel så att man kunde låsa upp bilen manuellt. Nej nu börjar vi faktiskt bli lite för bortskämda, allt mer och mer saker blir automatiska och allt mer och mer saker glöms bort. Det värsta är nog att när de automatiska sakerna inte fungerar så finns det ingen tanke på att göra det själv. Allting ska göras åt en, är inte det lite läskigt?


// Daniel

Comments

HAha^^)
Härligt:)

2009-02-16 @ 23:06:55

haha thax :D! jag behöver hjälp me bloggen :O! Jag vill ha en såndär fin prenumenera på min blogg ruta :P. Från bloglovin dyvet :P

2009-02-17 @ 14:30:26

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin