Sex in The Sunne

Jag får be om ursäkt för bristen på uppdaterande från min sida, förra veckan. Jag var på dåligt humör och hatade mig själv en aning, men det gick över på en gång, men hatet har börjat växa sig starkare nu. 

Nog pratat om det, idag ska jag be att få säga att grattis till Elinor, som blir myndig idag, du vet vad dina uppgifter kommer bli några gånger i veckan numera, tack på förhand! 

I morgon är det friluftsdag i skolan, Daniel ska inte medverka, hans bakfylla hänger kvar i benet så han orkar inte riktigt röra på sig. Jag och mina tjejer, Angelica&Fridus, ska köra ett hårt träningspass med Pilates och sen kasta klot på käglor. Bowling heter det närmare bestämt.

Pilates tror jag dock inte riktigt är min grej, jag är inte så mycket för att röra på armarna lite fridfullt och lyfta bollar, allting med en hel massa harmoni. Att jag samtidigt kommer ha tjejerna bredvid mig kommer nog göra så att allting slutar i en heldel skrattanfall och att vi mest ligger på golvet och skrattar luften ur oss, istället för att koncentrera oss på armrörelserna. Fast jag ska inte förvänta mig det värsta, kanske jag kommer vara jättebra på det, vad vet jag.
Det enda jag tänker på just nu är att Pilates nog var ett ganska dumt val, egentligen. 

När jag var liten hade jag och mina tjejkompisar ett eget läger, som vi döpte till "Kokkolakka" med finska influenser. Det här lägret arrangerade vi två somrar i rad. 
Första sommaren hade vi tänkt tälta i min trädgård, och absolut inte gå inomhus, förutom i nödfall (toalettbesök och liknande) men det slutade som det brukar göra under svenska somrar, det började regna och vi bestämde oss för att sova på altanen istället. Nätterna igenom spenderade vi med allt möjligt, men en favorit var "Yoga". Vi hittade helt enkelt på egna rörelser och skrattade tills vi fick magont, och jag har en känsla av att jag kommer vara minst lika barnslig imorgon, och ha minst lika roligt. Frågan är nog dock vad alla andra pilates-utövande kommer tycka.. Just nu kunde jag nog inte bry mig särskilt mycket mindre. 

Idag ska jag, Angelica och Frida se en hel massa på Sex and The City, och vara lika tjejiga som vi brukar vara, frågan är om det är något positivt eller negativt. Mysigt ska det bli i vilket fall som helst.
Vi håller på oss transformerar oss till "Sex in The Sunne" , frågan är om vi kommer vara lika glamourösa och om killarna kommer flockas lika lätt och mycket runt om oss, som de gör runt Sex and The City-tjejerna. 

Vi hörs nästa vecka, samma tid, samma blogg, samma dag.

//Evelina

Comments

fuckers >:

2009-02-04 @ 15:35:38

Tack så mycket!

2009-02-04 @ 17:12:49

haha vågar jag fråga vad ni kallade era yoga-ställningar? ;)

2009-02-06 @ 11:18:04

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin