Skära i läppen


Jippie, idag har svullnaden gått ner något och är lite mer "normal". Igår var underläppen sjukt uppsvälld så piercingen åkte in i läppen hela tiden och jag var jätterädd för att det skulle läka över den. Så jag hade lite svårt att sova, men efter en lång kväll med Lina, Bea, Becca och Johan så var man ganska slut och däckade ändå ganska snabbt.

När jag vaknade så hade det som jag var orolig för såklart hänt... Piercingen hade åkt in i läppen och så hade det läkt ihop lite över den. Så när man tryckte på kulan så såg man att baksidan av piercingen var under huden. Jag blev lite sur och små irriterad för jag viste att jag var tvungen att få ut den på nått sätt. Efter en stund när jag hade kommit underfun med att den inte ville komma ut självmant så gick jag och hämtade kanylen som de använde för att pierca mig. Jag la den i en gryta med vatten för att koka den en lite snabbis så det inte skulle vara några bakterier på den. När den kokat klart tog jag tag i läppen, tryckte lite på piercingen, så jag såg vart baksidan var, sedan så skrapade jag ett litet hål så att man såg en liten bit av den silvriga plattan. När jag hade gjort det lilla onda hålet så var det bara att försöka pressa ut den. Jag hade ju gjort hålet så litet som möjligt så att den inte skulle åka in igen, och efter ett tag så lyckades jag.

Och än så länge sitter den som den ska. Så jag hoppas att den inte åker in i läppen igen, för jag vill inte hålla på att skära ut den varje morgon...


// Daniel

Comments

ajajaj... :C

2009-02-22 @ 13:48:49

ush! aja det blev snyggt iallafall:D

2009-02-23 @ 21:00:52

Snyggt, blev faktiskt sugen på att sätta i min läpp piercing igen :D

2009-02-25 @ 17:24:28

Snyggt, blev faktiskt sugen på att sätta i min läpp piercing igen :D

2009-02-25 @ 17:24:47

Skit snygg!.. Snygg piercing också :D.. kram MAndi

2009-03-02 @ 21:12:52

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin