Surrugaten Evelina



Så här ser det ut när jag är sjuk då. Idag är jag lite bättre, värken i kroppen i alla fall borta. Fast har nu ont i halsen istället, och hostar som en gris. Men det är i alla fall bättre än den hemska värken i kroppen jag hade igår.

Tänkte att jag kanske skulle ta och nörda lite Sims2 snart för syrran hade lyckats installera det efter att jag hade försökt. Och det var så sjukt länge sedan jag spelade så är lite sugen! Ska spela som mig och Evelina. Vi ska vara gifta och ha en massa barn, haha. För det ska vi ju ha på riktigt också.
Det värsta är bara att Marcus och Johan också har sagt att de ska ha det. Så hon kommer antagligen bli någon slags surrugat till oss "bögar" (egentligen bi men vad spelar det för roll när alla ändå tar mig som bög, haha).

Vad tycker du om homo-förälderskap?


// Daniel

Comments

jag ska föda alla bögars barn, det är min livsstil! fast ni får inte stoppa snoppen i mig, vi får lösa det på annat sätt.

2009-02-16 @ 13:57:34

yeah=)

2009-02-16 @ 16:01:43

Alla som har något slags förnuft i kroppen borde få bli föräldrar! Det finns "vanliga" mammor o pappor som absolut inte borde ha barn men så är det! Det hänger inte åt vilket håll man är lagd...!

2009-02-16 @ 18:08:59

jag tycker inte att det skulle göra någon skillnad mot "vanliga" förälderskap.

2009-02-17 @ 16:08:19

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin