Världens bästa Torsdag-Fredag <33

I torsdags började påsklovet och det blev en dag jag aldrig kommer att glömma!

I Torsdags var allt som vanligt fram till klockan var tjugo över två. Då hade Isac kommit hit. Jag hade förklarat vägen till skolan via telefon och han hittade faktiskt. vi satt och pratade en liten stund Isac, jag, Marie, Linnea och Katrine sen så skulle Linnea gå och möta Bhercy vid sundsborg. Efter ett litet tag så kom bussen. När vi hade åkt buss i ungefär en 20 timmar (kändes så i alla fall) så var vi framme, men där fick vi vänta på en annan buss. Och efter att vi trängt ihop oss i den lilla bussen så fick vi åka i ytterligare 10 min. Sedan va det till fots i ca 2 minuter som gällde.
Sedan var vi framme! Först fick vi en liten rund guidening i deras hus, sedan så bar vi ner all packning i källaren. Där checka vi läget också, den va ganska fräsch. Sen bytte alla utom marie om till mjukisbyxor, hon hade tyvärr glömt sina. Och efter lite snack så drog vi upp och gjorde pizza. Då fick Isac visa sina bagar-skills, haha! Efter den extremt goda meten ve hade gjort så drog vi ner och satte på en film, no country for old men hette den. Den var as dryg så vi stängde av och sätte på big mamas house 2 istället. Den har jag sett en gång förut och den är inte så fruktansvärt rolig. Så tillslut så stängde vi av den och satte på singstar. Alla utom jag och Bhercy sjöng. Eller jag sjöng, men inte i nån mic.
Efter lite sjungade och lite hårplattande så plockade vi fram spriten, som Isac hade med sig, och satte oss i bastun för lite groggande. Men innan vi knappt hade druckit ur en liten flaska var så tänkte vi att det nog var bäst att sluta. För vi visste att Linneas mamma är as prektig och både imot rökning och alkohol. men precis nä'r vi skulle plocka ner allt så kommer Linnea ner rusande och säger att hennes mamma var på väg ner. Så vi fick fart i benen och plockade ihop allt. Men efter ett tag så ropade Linneas mamma på henne för hon ville prata med henne, så hon sprang upp. Och när hon kom ner så förstod jag vad de hade pratat om. Linnea stod i dörren och var nära på att gråta.
Linneas mamma hade varit nere i bastun för att kolla varför den inte gick igång och då hade hon känt att det luktade någonting annat än dricka. Hur vet jag inte men hon hade känt det i alla fall. Så hon hade ringt mina föräldrar och sa att hon inte ville ha kvar mig och Isac, eftersom att Linnea hade sagt att det var Isac som hade med sig spriten och att det var jag som hade ansvaret för honom. Så mamma och pappa var tvugna att åka och hämta mig hos Linnea (en timmes bilfärd hemmifrån) när klockan var ungefär halv tolv. Så jag och Isac packade ihop våra saker och när mamma och pappa hade kommit gick vi upp. Hela situationen var jätte pinsam och jag förstod särskillt inte hur Isak pallade trycket. För mamma och pappa visste varken vem han var eller att jag hade dragit dit en kompis som kom från skara. Så pappa frågade med värsta otrevliga tonen:
- Och vem är du då?
- Isac, sa han och sträckte fram handen för att vara lite trevlig. Men inte fan sträckte pappa fram handen och hälsade. Sedan bad vi om ursäkt och gick ut i bilen, där satt syrran. Jag förstår inte varför i hela världen de hade dragit med sig henne! Men när vi slängde in våra saker i bagagen så sa pappa:
- Daniel, du sitter fram.
Jag gick in och sätte mig och Isac fick sitta i mitten, mellan pappa och syrran. Sedan efter att jag hade varit bitchig, tyken och oförskämd mot mamma (alias Idiotensjälv) så började pappa med världens förhör med Isac. Det var den mest pinsamma siutation i hela mitt liv! Och jag fattar inte hur Isac stod ut i en hel timme där bak! Sorry att du behövde träffa världens mest ohövliga och idiotiska föräldrar! Men efter den mest drygaste bilfärden i mitt liv så var vi hemma. där bar vi in grejjorna, borstade tänderna och gick och la oss.
Nästa dag (alltså fredag) var vi ute och gick en liten stund för Isac skulle röka och jag ville inte riskera fler pinsamma situationer. Men vädret var inte det bästa kan man säga. Det var nästan storm ute och snön yrde omkring.
Sedan vid 3 så åkte vi ner till stan för Isac och jag skulle med fem tåget till göteborg. Och när vi kom till station så hade vi en och en halv timme tills vårat tåg skulle gå så vi gick till "Donken", eller vad det är allt konstigt folk kallar Mc Donalds. Där satt en av säffles mest idiotiska person Joakim Broström. Och som väntat fick man höra "Han längst bak är bög" (eftersom att jag gick bakom Isac). Jag tror att "bögar" är väldigt viktigt för honom, för han måste ju påpeka vilka det är som han tror är bög. Lixom hallå, ska människan växa upp någon gång!?
Isac köpte en cheeseburgare, en liten pomefritt med någon sorts dipp-sås, en fanta och en latte. Jag snikade till mig en liten bit av hans burgare och några stripps. Det var rkitigt gott faktiskt. Men det godaste var nog trotts allt latten som jag också fick smaka på! Den var mycket godare än den som jag druckit med marie som vi köpt på pekås, fast den är kall. Det mäste jag ha nästa gång jag är på Mc Donalds, en latte med extra mjölk och socker. Mumma det!
När vi slängt i oss allt så drog vi tillbaka till station där vi satte oss på en bänk och då ringde Isac till sin tjej, Jennie. Efter en stund så kom det in en gubbe i ungefär 30-40 årsåldern, han ställde sin väska på en bänk och bad oss holla koll på den medans han var på toa. Vi sa ett snabbt "javisst" till svar och ignorerade han lite. Efter en stund kom han ut från toan och började leta lite i väskan. Han tog upp en öl och räckte fram den mig oss och sa:
- Är det någon som vill ha en öl?
Men vi sa att vi hade eget och han tog den själv. Jag satt där och lyssnade på när Isac pratade i telefon med Jennie om vårat lilla äventyr under veckan. Sedan kom e in på att de endast hade ett llok eller vad det var i skara så vände sig gubben, som stod en bit bort, om och sa helt meningslöst:
- Kristian Luuk!!
Vi bara eeh okej och ignorerade honom. När Isac hade pratat klart med Jennie så gick vi ut för tåget skulle komma om en liten stund då. Vi ställde oss vid en bänk för Isac skulle jämt röka en snabbis, men då kommer gubben ut och ställer ner väskan bredvid oss och sa lite flummigt:
- Det märks att ni inte är ifrån säffle i alla fall! Det är altid lika kul att höra vad andra tycker om säffle.
- Jo jag är från säffle, svarade jag medan jag letade i min väska efter någonting.
- Jag tycker det här är värsta hålan, sa Isac.
- Jo det är det typ, men jag skulle itne vilka flytta här ifrån. Eller jo för en kort stund, men jag måste komma tillbaka sen, sa gubben och viftade runt med sin ölburk. Sedan kom tåget och vi gick iväg för att gå över det första spåret och upp på perongen. Då stannar gubben och pekar på skyllten som hänger på staketet och läser:
- Se upp för tåg.
Han skrattar till.
- Alltså jag fattar alltid fel, vadå se upp för tåg, säger han och prkar skrattande upp i himlen. Isac och jag bara "mm visst det blir nog bra" typ. Sedan går vi in i serveringsvagnen och sätter oss, som tur är så följde han inte efter oss in på tåget också. Sedan satt vi och pratade lite tills han skulle av i Trollhättan. Resten av resan var skit tråkig och jag höll på att dö av uttråkning, men jag överlevde och kom till Centralstation. Där letade jag upp den gaten som min buss gick ifrån och sedan ringde jag till Alexandra och pratade en liten stund för det var ca en halvtimme kvar till min buss kom. Efter en liten funny-talk stund med henne så var vi tvugna att lägga på för hon skulle steka pannkakor. Men jag pallade inte att stå där helt tyst rakt uppochner och inte göra nått så jag ringde och pratade med Isac. När jag hade gått på bussen (och lyckats betala med det konstiga kortet jag köpte förra gången jag var hos Alexandra) så kom "öl gubben" på bussen. Jag blev helt förskräckt, först trodde jag han följde efter mig eller nått för han skulle också till skene men som tur var så va det inte på samma ställe i skene han gick av.
När jag kom fram efter en tråkig bussfärd så var inte Alexandra där så jag ringde till henne för att höra om de var på väg eller om de glömt bort mig. Men hon hade inte med sig mobilen. Men efter jag hade ringt tre gånger utan att det var någon som svarade så kom de äntligen. Jag slängde in mina saker i bilden och vi gick in och satte oss.
När vi kom "hem" så åt vi pankakorna som hon hade stekt tidigare, sedan kollade vi på let's dance och efter det så skulle vi kolla på Den lilla sjöljungfrun 1. Men jag somnade efter knappt halva för jag var jätte trött.

Idag har vi doc inte gjort så mycket. Vi hämtade Eldur (Alexandras häst) och Birningur hos Paula som äger madkullens islandshästar. Där träffade jag världens sötaste hund, Hilda har jag för mig hon hette, hon var en S:t Bernhars hund. En sån vill jag ha!
Sen när vi väl var hemma så fick vi leta efter påskägg. Det var lite kul faktiskt. jag fick bara massa gott som Alexandra hade plockat ut åt mig. Efter vi hade hittat alla så hade Monique, Alexandras mamma, dukat upp den godaste påsk middagen jag någonsin ätit. Men det förvånade mig inte alls eftersom att allt som hon lagar blir jätte gott.

Några egna synpunker och reflektioner:

  • Angående Linneas handlande när hennes mamma kom på oss.
    Visst Marie hade ju också druckit men det var nog bättre att det var jag (och lite Isac) som fick ta den smällen. För dels så var det ju bara en person istället för två. Sedan är jag redan van att ta en massa skit från mina föräldrar så mig kvittar det. Så Linnea jag tycker du gjorde helt rätt!
  • Angående Linneas mammas handlande.
    Alltså att ringa mina föräldrar mitt i natten och be dem att komma och hämta oss mitt i natten tycker jag var ganska lågt. Visst hon anser som många andra föräldrar (fast kanske lite striktare) att man inte ska supa eller röka. Men om hon vill markera att det inte är rätt, som hon sa att hon sa att hon ville göra, så skulle i alla fall inte jag gjort på det sättet. Jag hade istället talat om för alla att jag inte tycler om sådant och sagt att jag inte vill veta av mer av det i mitt hus i fortsättningen. Och i värsta fall så skulle ajg sagt det till föräldrarna NSÄTA DAG när de hemtar dem. Istället för att ringa mitt i natten. Så hennes handlande var jävligt överdrivet! Vi hade ju knappt druckit någonting alls. Det hade varit bättre om hon hade kommih och pratat med oss och frågat hur mycket vi har druckit eller skulle dricka osv.
  • Veckans roligaste!
    Det var att Isac hoppade av på fel sida när han skulle gå av tåget. Så han hoppade ner på spåret istället för ner på perongen som var på andra sidan, haha.
  • Veckans dåligaste!
    Att Alexandras dator är mega kass, så kan inte konvertera korten från i heljen till jpeg format...
  • Varför denna veckan var så bra.
    Nu undrar ni säkert hur denna veckan kunde ha varit så bra. Och till svar på det har jag:
    "Den som behöver veta, vet."
Men nu har jag varit tillräckligt osocial mot Alexandra så får nog gå och ta igen det lite.

Sov gott folks!
// Daniel

Comments

Det var faktiskt det roligaste i mitt liv iaf ^^ Eller ja, på mina egna bedrifter, mitt konstiga tänkande av höger och vänster, mina rökpauser stup i kvarten, mitt lilla alkoholförråd i min "lilla" lever, och DEFINITIVT, min BAJSHUMOR ;D Det är det roligaste av allt, OCH att din mamma inte pratade med mig xD Aja, maybe next time i guess :)

Typ, dom som säger på caféer, och jag kom på det i min lilla bajshjärna ;
Typ, påfyllning kanske ? xD

2008-03-23 @ 22:32:34

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin