Fia med knuff, Let's Dance och Kärlek

Lonelyroad </3Får man verkligen hoppa över sin egen pjäs i fia med knuff? Det var dagens stora fråga. Det var Emma och fredrik som började att tjaffsa om det på klass samlingen och det slutade med att halva klassen sa att man fick det och andra halvan sa att man inte fick det. Sen fortsatte diskutionen ett litet tag. Är det någon som är helt säker på vad som är det rätta svaret för det kom vi aldrig fram till.

Idag var det Dannys tur att dansa ifrån Let's Dance. Det är ju lite kul att Karl-Petter (som kommer här ifrån säffle) håller sig kvar så länge. Han kanske inte är bäst på att dansa men han är nog publikens favorit. Att han enns har kommit så långt som han har gjort. Och då menar jag itne bara i Let's Dance utan i kändislivet. Alltså, det är ju ganska otroligt att en grisbonde kan bli så känd som han blivit. Vad jag vet så är det inte någon bonde från någon sässong av bonde söker fru som har varit med i något mer än det programmet. De programmen jag vet att han varit med i är Bonde söker fru, Let's Dance och Fråga Olle, plus att han även satt med vid "VIP-borden" under QX Gaygala.


(Tyvärr så såg jag inte Let's Dance för mamma glömde säga till mig..)


Kärlek suger kan man kort och gott säga.. Jag vet inte om jag orkar fortsätta. Vi bråkar ju hela tiden och det är ganska påfrestande. Jag älskar henne otroligt mycket, men det är nått som inte stämmer imellan oss. Vad f*n ska man göra..?


image17



Haha, denna tyckte Linete var rolig, så det får vara den som piggar upp tillvaron lite!




Pussheii<33

// Daniel

Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin