Utmana mig!

Idag kan jag äntligen blogga igen! Igår så blev det antagligen något konstigt med vårat Internet så jag kunde inte skriva. Vi har mobilt bredband från Telia och jag hatar verkligen det, det kopplar bara ur sig hela tiden. Vilket är extremt jobbigt! Men, men det är sådant man får leva med.

Med er har man alltid lika kul!
Vänner! <3
(Katrine and Linnea are also members of the "Happy -gang", haha.)

"Klipp till bögen vettja!"
Jag behöver verkligen klippa mig snart. Fast jag vet inte vad jag ska ha för frisyr. Damn! Men har funderat på att klippa så jag får ungefär 3 cm långt hår.

Sen till sommaren ska jag blondera mig också! Jag och Marie ska fixa det på en salong, så jag inte får det klassiska "jag är en fjortis som försökt blondera håret men det blev orange"-färgen. Jag vill bara ha den fjortisblonda-färgen, haha.
Därför har jag en känsla av att det kommer bli ganska dyrt eftersom att jag har svart hår nu. Så måste ju bleka det (eller om jag gör massa slingor istället) sen färga det. Men får hoppas att det har blivit lite ljusare tills dess. Vet inte om jag kommer passa i blont hår... Men en sak är jag ganska säker på. Att det kommer se ganska gay ut. Men vafan, vad gör det?! Haha, halva stan kallar mig ändå bög så det kvittar! Man ska ju bjuda lite på sig själv här i livet, det sa i alla fall Linete och jag håller med henne!


Många vänner kan man ha,
Men inga andra vänner är lika bra!

Vänner! <3
(Katrine och Linnea, ni också förståss!)


Nu är det fredag igen!
Gud vad härligt det är med fredagar och med helger. Men nackdelen med dem är att de går för fort. Man hinner inte göra något i princip. Som tur är så har vi ju påsklov om en vecka och några dagar.
Då ska det bli partaj! Antingen hos Linete - vilket skulle vara kul för hennes föräldrar är i Angola och då har vi huset för oss själva - eller hos Linnea vilket också skulle ha varit kul, för jag har inte varit där! Vi får se hur det blir med den saken. Det är trotts allt ca 2 veckor dit.
Vi kommer att bli sju stycken, vad jag vet nu i alla fall. Det blir jag, Marie, Linete, Katrine, Linnea som ska ta med Bhercy. Plus att då kommer Isac den schyssta saken som ska fixa sprit till mig, hit också!


Jag och syrran hade toaborste-krig på förra festen! Den blev väldigt lyckad.
många härliga minnen fårn den kvällen!

Jag och syrran har krig med toaborstar på förra festen.



UTMANA MIG!

Ni som läser bloggen. Skriv i en kommentar vad ni tycker jag ska blogga om, så får vi se vilka som kan ge mig ämnen jag inte klarar av. Det kan vara precis vad som helst! Jag lovar att jag ska försöka skriva någonting om alla ämnen!



Tjoflöjjt,
Sorry för det har dröjjt!


//Daniel

Comments

Du skulle ju skriva en blogg om hur mkt jag klagade ;D xD

2008-03-09 @ 18:55:18

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin