Sjuklig måndag

image29 Även fast att jag hatar måndagar vanligtvis och även fast att det är lov så har denna måndagen varit as kass. Har haft ont i halsen hela dagen + att jag nu börjar få ont i huvudet och magen. så får nog dra den slutsattsen att jag håller på att bli sjuk.

Idag har det inte hänt så speciellt mycket. Jag vaknade, låg i sängen i flera timmar (kändes det i alla fall som) för ville inte gå upp eftersom att jag inte visste vad Alexandra gjorde, haha. Plus att jag hade ont i magen (av två anledingar) och ont i halsen, så orkade inte. Sedan kom hon in och på något sätt tog jag mig upp oh så gick vi ner för att äta lite frukost. Åt fil och müssli med en kopp jordgubbs-te som vanligt. Men tog även två smörgåsar med smör och honung, har aldrig haft honung som pålägg förut men det var faktiskt riktigt gott! Sedan så kommer jag itne ihåg vad vi gjorde fram tills maten. Vi satt vid datorn tror jag, för Alexandra skulle göra klart nått skolarbete.
Efter maten kollade vi lite på konståkning för Alexandras mamma verkade helt besatt av de och det var väll okej, i alla fall när det var lite snabbare låtar. Vi satt även vid datorn och laddade ner lite musik. Sedan gick vi ut för att rida, och precis när vi skulle rida iväg så började det att snöa as mycket. Alltså det snöade så att man knappt såg nånting. Men vi kämpade oss igenom, det var trotts allt ganska mysigt. När vi kom tillbaka så såg vi ut som vandrande snögubbar.
Efter lite brottandes i snön (eller brottandes och brottantes, Alexandra försökte putta omkull mig men det var bara hon som ramlade, haha) så gick vi in och spelade lite kort. Vi spelade först lite skitgubbe men sedan började vi med bluffstopp istället. Det var lite roligare, det märkte Alexandras mamma av också. För hon vaknade av att vi förde för mycket väsen, och vi var på övervåningen och hon på undervåningen.
Nu så ska vi sova...


I sit here and think.
I miss the time we had,
I hope you understand!

// Daniel


Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin