Hatar söndagar! - Vill du köpa X-box med massa tillbehör?

Ensamhet Den värsta känslan som finns är att känna sig ensam. Det tycker jag i alla fall. Liksom känna sig som att man går själv på en väg i motvind utan någon som kan hålla ens hand eller hjälpa en på traven om man är på väg att ge upp. Bara gå där helt själv utan någon som finns där och ställer upp till 100 %. Det är den hemskaste känslan som finns!
Sådana personer som håller av en är det bästa man kan ha och inget man ska ta för givet utan sådana personer ska man vara rädd om.


Mamma och jag gick en liten runda förut. Det var riktigt mysigt fast än det regnade. Fick testa hennes stavar också! Det var mycket skönare att gå med dem, vet inte varför men det var bara det. Vet inte riktigt hur långt vi gick, det var inte så fruktansvärt långt men det räckte.
Vi var även uppe vid "stora huset" (som vi kallar herrgården här hemma för) och kollade runt lite i trädgården för det va några här igår och röjde. Det blev jätte fint! Nu ska vi bara se till att hålla det så också. Men det ska väll förhoppningsvis inte vara så mycket att göra förutom att röja upp i hallonbuskarna så att det inte börjar växa en massa brännässlor där som det brukar göra. För det är jätte jobbigt när man ska plocka hallonen om det är mer brännässlor än hallon buskar. Annars så är det riktigt kul att plocka hallon. Det är riktigt gott också!
Nalle på skidor! <3


"Skidåkning"
står det på hela älsklingens planering för denna veckan. Hon är på väg till stöten just nu den bortskämda saken! Jag skulle ha följt med egentligen men har inte råd just nu har jätte mycket saker jag ska köpa! Inköpslistan som den är just nu kommer längre ner. Men jag hade jätte gärna följt med! Vill verkligen sitta där i bilen med henne just nu. Och sedan få slipa lite på snowboard åkningen när vi väl är där. Men, men dom är utanför Sunne nu så är lite för sent att ändra sig nu.





Inköpslista:
Massa kläder (skor i alla fall, men kläder vill jag alltid ha mer!), Nintendo Wii, Objektiv till kameran (tele eller macro), ny mobil, DVD.


By the way, är det någon som vill köpa mitt X-box för 2500? Då ingår ca. 7 spel (kommer inte ihåg jusst nu) dansmatta, ratt, en dosa och fjärrkontroll för att kunna spela DVD skivor. Priset är diskuterbart!


Men nu så ska vi snart fika! Mamma har gjort blåbärspaj tror jag.
Gud så gott det är!


Puss och hej
på dig som är tjej

//Daniel

Comments

tack så mycket :D kanske svara lite sen men men =D diggar den lila färgen =D

2008-03-09 @ 20:57:04

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin