Första inlägget! - Allting börjar någon stans.

Idag vaknade jag på rätt sida! Det mesta har gått som jag velat i alla fall. Vilket är väldigt härligt!

Morgonen
Allt gick i sin vanliga ordning. Jag gick upp runt 06.00 (fast än att jag har ställt mobilen på väckning kl. 05.00. Men vem vill inte ligga och dra sig ett litet tag?) Med täcket virat runt mig, vilket ger en liten indisk touch på det hela, plockade jag fram lite att äta och satte mig vid matbordet. Sedan satt jag där och åt och såg allmänt borta ut i ca en kvart kan jag tänka mig. När jag ätit färdigt gick jag till sängen och slängde av mig täcket för att gå och duscha.
Efter en lagom lång men mycket härlig dusch så gick jag och klädde på mig. Idag fick jag prydas av mina fina "Bamse"-byxor (Byxorna som jag beställde till klasströjorna. De är enorma och svarta med ett rosa tryck på "rôven" där det står Bamse.) och min vita V-ringade t-shirt med ett lejon på. Jag hade även min blåa "bandana" runt handleden (inspirationen kommer från Marie!). Sedan va de lite spray i håret, på med mössan, jackan och skorna, sedan var det bara att slänga sig ut i bilen för de härliga 3 milen till skolan. NOT!

Skolan
Efter 20 minuter, när vi hade lämnat av min syster i Botilsäter, så va jag framme vid skolan. Skolan såg tyvärr lika tråkig ut som vanligt, men en sak var annorlunda!

De hade börjat grävt upp gångvägen utanför matsalen! Det är väll ingenting jag bryr mig speciellt mycket om, för i Säffle är man van att dom gräver lite här och där. Det är alltid nått de ska va och gräva i, jag säger bara:
- Ge stackarna en enorm sandlåda istället! Så slipper de gräva upp halva Säffle!

Men det var i och för sig inte så konstigt eftersom att de håller på att bygga ut matsalen. Men det förstår jag inte varför de gör!? För de kommer inte ha byggt färdigt det före vi går ur. Och eftersom att barn kullarna har minskat så mycket så kommer det ju inte att komma mer folk. Utan rättare sagt mindre!
Men det är väll som Marie säger. Att det blir mer folk i en klass p.g.a. att de ska slå ihop Sundsborg & Tégner medan de bygger om Tégner. Och det är ju så typiskt att dom ska bygga om skolan precis när vi slutar! Men, men livet är orättvist. Så det kommer bli mer folk som äter på samma gång osv.

Våran första lektion va Kemi och eftersom att vi håller på med ett grupparbete där jag och Katrine jobbar ihop och gör ett arbete om Läkemedel. Vilket inte är så kul som jag trodde. Och Katrine bara gnällde på mig för att jag inte gjorde nått, men det gjorde jag visst det! Jag kanske inte gjorde lika mycket som hon men jag var lite social också. Men det tyckte Katrine var störande ändå så hon slutade inte gnälla, så jag strejkade och gick och var social med Marie och Linnea som gör ett arbete om Tvättmedel.

När vi ändå är inne på kemin så har vi VÄRLDENS TUFFASTE OCH BÄSTA kemilärare!
* * * Agneta Carlsson * * *

När vi satt där och de skulle skriva så sa jag till Marie att jag skulle vilja ha fest nån gång och vi kom fram till att vid påsk skulle vara bra. Så då är det bara vart vi ska vara som är problemet. Men vi vill helst vara hos Linete. För hennes föräldrar är i Angola nu och kommer hem på långfredagen, så det vore perfekt om vi fick vara där!

Sedan vid Lunchen så hände den mest fantastiska saken som kunde hända (nästan i alla fall.) TheOne stannade precis vid det bordet jag satt vid. Det var lite funny!


Övriga komentarer:

* Ni som försökt blondera håret... Alltså det är inte snyggt med ORANGE hår!

* Jag fick VG på matteprovet!

* Just nu orkar jag inte plugga alls. Skolan är ju bara jobbig. Men får nog gå och göra det i alla fall. För jag har ju tysk- och engelskprov på onsdag.

* Imorgon är det temadag! Temat är: Förintelsen.
Det känns lite mysko att ha förintelsen som tema. Men jag tror det kommer att bli väldigt intressant! Det kommer en man till skolan, vet inte hur hans namn stavas men det uttalas i alla fall ungefär [ jost ],han var med under i andra världskriget och så tror jag att han har suttit i koncentrationsläger.
Sedan ska vi ha inläsning och det känns väldigt lägligt! Får se vad jag ska göra, antingen så ska jag kolla igenom faktapapperna till min uppsatts i SO (Geografi) den ska handla om två saker, eftersom att man ska skriva om två globala ämnen. Det ena är om spridningen av HIV/Aids och det andra är om klimatförändringen. Eller om jag ska plugga på tyska och engelska. Vi får se, det kanske blir en blandning av allt!

* Nu ska jag iväg och kolla på SVT bästa Tv-serie: Andra Avenyn! <3

Nu får det vara nog för mig
Puss och hej på dig din gay


//Daniel

Comments

Hej Daniel :):) snygg sida förresten.
Måste få hålla med om Agneta Carlsson, hon är helt underbar :D du får hälsa henne från mig, och hälsa henne också att hon är den bästa läraren som finns. (:
Han som ni ska lyssna på , funderar på om det inte var han som vi lyssna på i nian. &ska ni se film också? ;) jag satt o grina under typ hela filmen, och under hela tiden han prata. För det var så hemskt, men sen så vadfan jag grinar ju t.o.m under hela Titanic så ;)
Allt för mig, Pusshej Ilona.

2008-03-03 @ 22:12:08

Nej det är i kodmallen du lägger till en kod och sen webbadressen till bilden :D

2008-03-04 @ 09:07:43

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin