Det var ett jävla klagande!

Katrine!Detta är det första inlägget där jag skriver om vad NI tycker jag ska blogga om. Den första som hittade på ett ämne var Katrine, haha!

På tal om Katrine så klagar hon en jävla massa. T.ex. på kemin när vi ska göra ett grupparbete och jag jobbar med henne. Hela tiden är det ett jävla snack om att jag inte jobbar och inte gör det jag ska och hejkomochhjälpmig. Men de gör jag visst de! Eller ja, jag kan ju arbeta mer men jag är faktiskt lite social samtidigt, haha.
Nä men nu ska jag inte bara kritisera massa negativt om henne! Hon är en riktig gooing. Snäll är hon också och rolig! Ja det mesta med katrine är bra, ja nästan allt! Det är ärligt talat bara dethä med klagandet som är negativt. Men ingen är ju felfri, ellerhur? Så Katrine är en helt perfekt människa! Jag ska ju inte avsluta det här inläget utan att tillägga att jag klagar nog väääldigt mycket själv. Men, men som sagt alla har brister!

Syrran och jag har precis varit ute och sprungit en bit. Hon förljde med mig på hälften av rundan och jag tyckte att hon var riktigt duktig! Men det förstås hon hade ju mig som coach, haha. Men jag tyckte det va riktigt kul att puscha på henne så hon tog i den sista biten. Det kanske skulle vara något att satsa på?


Har även Photoshopat ihop några bilder förut:
Blev mest nöjd med den vänstra... vad tycker du?

It's coming for you!Scream!



Tack för ditt stöd,
Jesus älskar dig!

// Daniel

Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin