Flörre - Kultur - Kamera - Objektiv

Imorgon (eller ska jag kanske skriva idag) så bär det nog av till Florijan igen. Allså det känns som att jag bor där, haha. Men det är väll itne så konstigt att jag är där ofta, här finns ju lixom inget att göra, gud vad meningslöst tråkigt det är här.
Det enda jag har gjort idag i princip är att spelat piano tills jag fick jätte ont i händerna och ryggen. Men jag lärde mig 1000 miles av Vansessa Carlton (toppen låt men svår som attan) och lärde mig även My immortal av Evanecanse på rätt sätt (väldigt fin låt).




- Alltså jag måste även göra en avstickre här som handlar om hur mycket jag älskar kultur. Kultur är det bästa som finns i hela världen tror jag. Att få ta del och lära sig av andras kulturer tycker jag är bland det mest roliga som finns. Och genom att göra det kan man lära sig mycket nytt och se saker i andra perspektiv.
Så gott folk, sluta vara trångsynta (om ni nu är det) och öppna upp er för vad som finns ute i världen. Dömm inte folk i förväg så kan ni upptäcka att livet faktiskt har flera olika nyanser fast grundat från samma färg. -




Och sedan så måste jag berätta två andra roliga saker som hände idag, och båda har anknytningar till fotografering. Så håll i er nu!

1. Ilona har kanske köpt en Nikon D80 Idag, wiieee. Jag är överlycklig för den måste jag bara få prova någon gång. och nu så kan jag och Ilona ha små egna foto-sessions i sunne!



2. Jag har beställt ett nytt objektiv, YIPPIEEEE!! Det blev ett Sigma AF 70-300/4-5.6 DG APO Zoom Macro + ett uvfilter och en rengörningsduk.





// Daniel


Comments

haha ja du bor fan här hehe ;)

2008-08-07 @ 02:02:55

Nu hoppas jag för din skull att du är snäll Daniel, för jag har köpt en Nikon D80 ;D haha!

2008-08-07 @ 20:49:45

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin