Tävling och Christopher



Äntligen så har jag hittat en tävling som passar mig som handen i handsken! Det är en tävling där man kan vinna en Nikon D60. Och vad det verkar som nu, så är jag i ett stort behov av en ny kamera.
Min gammle vän vill inte göra som den blir tillsagd iblang och då blir den ganska arg och varm.. Så det skulle vara så himla kul att vinna en ny kamera så att jag kan fortsätta med min passion på fritiden, utan att behöva låna en massa dumma kameror från skolan.

Så för att vinna tävlingen så ska jag nu sätta mig ner och kolla igenom sidan lite. För det är ett krav att man ska skicka en kort kommentar om vad man tycker omdigitalkameror.se borde ha för att bli ännu bättre.

Jag fick förut ett riktigt härligt mail! Det var angående min annons som jag har lagt upp om fotojobb på fotosidan.se. I mailet stod det väldigt bra konservativ kritik som pushade på mig rejält!
Jag tycker det borde finnas mer erfaret folk, som Christopher, som vill dela med sig av erfarenhet och hjälpa folk som är nybörjare!
Om jag ska vara ärlig så trodde jag faktiskt inte att det skulle gå så långt att någon ens skulle komma in på min blogg igenom anonsen, men där ser man! Dock så har den åsikten ändrats nu och nu tror jag mer på det jag gör och vill verkligen få ut något av detta. Vilket man får om man lägger ner sig lite extra på att det ska bli bra.

Sedan så har jag även, för att bli lite mer seriös med saker och ting skaffat mig en ny mail: daniel.g.johansson@hotmail.com

// Daniel

Comments

hoppas på att få en i julklapp :P

2008-12-21 @ 14:07:20

behöver inte en D80 även om det skulle vara najs :P

2008-12-21 @ 20:29:12

vad är det med länkarna ? :P

2008-12-21 @ 20:31:48

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin