Fotoimpuls


Efter att jag kommit hem och ätit lite
efter idrotten på skolan så fick jag en härlig impuls, jag var bara tvungen att fota. OCh eftersom att jag är så förnuftig så gjorde jag det också! Men såklart så har ju min kamera fullständigt börjat dampa sig och den går knappt att använda till de sakerna jag vill använda den till. Jag vill utforska och testa nya saker.

Men först och främt så är den as-seg på att fokusera, för det andra så blir den jättevarm och så står det att man måste stänga av kameran för att den är överhettad och för det tredje så är den jätte bökig att ändra inställningarna på. Sedan måste jag tillägga att kameran knappt klarar av ett ISO på 400 utan att bilden ska bli brusig... Nej, då föredrar jag skolans kameror mycket mer! Jag ska nog ta och börja låna hem en kamera lite då och då nästa termin.

Sedan så satte jag mig såklart vid photoshop och lekte lite. Fast dock med nåra gammla bilder, från göteborg, som jag hittade på kameran. Slutresultatet ser ni under rubriken.

Nu ska jag strax ta och knalla över till Denise och Fredrik för ikväll blir det filmkväll med bejbsen + fredrik, haha.

// Daniel

Comments

Äru riktigt snäll kanske du kan få låna min nån gång ;) annars följer jag gärna med ut o fotar nån gång!

2008-12-17 @ 18:19:43

fin bild =) Du får låna min med när jag kommer på besök =)

2008-12-17 @ 23:19:36

oj it´s mr.F

2008-12-17 @ 23:20:38

Såg att du var medlem på Blog.lovin och jag tänkte att vi kanske kunde hjälpa varandra genom att prenumerera på varandras bloggar. Jag har lagt till till dig nu och skulle uppskatta om du ville göra samma sak.

omdigitalkameror.se
Stefan

2008-12-20 @ 13:17:44

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin