Roligt vs. Tråkigt

Nu har det inte blivit bloggande på ett tag igen. DÅLIGT AV MIG! Men jag har faktiskt haft fullt upp. I fredags så var jag mamma, pappa och syrran inne till karlstad. Där träffade jag och syrran Florijan och vi gick runt på stan en liten stund. Huvudsaken till att vi åkte till karlstad var att jag skulle leta upp ett par nya stuprörsbyxor som jag var i stort behöv av. Efter en stunds letande bland massa folk som skulle hitta kap på mellandagsrean så hittade jag ett par byxor.
De var inte i samma modell som jag brukar använda, de var verkligen slimmade och satt som ett korvskin runt benen. Men tänkte att de kanske skulle bli snygga till min stora t-shirt som jag har.

I lördags så sov jag till 14.00 sedan så kom Florijan hem från jobbet och vi slappade ett tag. Efter en stund så kom Henrik hit och vi åt tacos och spelade burnout, det var faktiskt ganska kul. Det var planer på att Båth skulle komma hit men så blev det inte, för Jocke ringde och så skulle vi tydligen åka dit istället eller något. Så då bar det iväg till karlstad istället.
Det var riktigt mysigt faktiskt. Jag har inte träffat Florijans kompisar förut så var trevligt att träffa dem. Vi satt och splade sälskapsspel (bezzerwizzer) och sjöng singstar ABBA.
Runt halv ett tiden så åkte vi hemåt och runt 2 så var vi i säng.

Nu sitter vi, jag Florijan och Henrik, i Florijans vardagsrum och spelar PS2 (Worms forts: Under siege). Det är det mest tråkiga och konstiga spel jag spelat, usch. Men jag verkar vinna. Fast det är bara för att jag inte orkar bry mig. Fattar inte vad spelet går ut på, man ska typ bygga och skjuta. Man ska inte BYGGA på worms, de har ju förstört hela spelet.

Jag tycker inte om att ha tråkigt, så nu är jag inte pepp på någonting alls... Vilket inte är så kul, menmen. Allt här i livet är ju inte roligt.

// Daniel

Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin