Svar till Daniel

"Haha vilken dubbelmoral! Du kallar dig liksom själv för diva, hur stereotypt och ego är inte det? ;) Det är rätt uppenbart att du inte ens har läst Bimboboys blogg. Då skulle du fatta. Men du går istället bara på ytan som så många andra i den sorgliga gayvärlden. ;)

Läs det här så kanske du lär dig att inte döma personer efter ytan: http://bimbo84.blogspot.com/2008/04/rtten-att-f-vara-sig-sjlv.html

Avundsjuka är så genomskinligt. ;)"


-----------------------------------------------------

Eftersom att jag är lite "nolife" ibland så tänkte jag ta och skriva ett svar till en som har kommenterat Anonymt på min blogg. Jag fattar liksom inte grejen med att vara anonym, i alla fall inte när man kommenterar saker... Ja, ja nu över till svaret.


----------------------------------------------------

Hej Daniel!
Det var mycket trevligt att du kommenterade här på min blogg. Dock är det lite sorgligt att du inte har läst inlägget ordentligt före du kommenterade. Men det är faktiskt fenomenet "gayblogg" och utseendet på bloggen som jag dissar, inte han.

Som de flesta som kommenterat här (förutom Toby Hagberg som faktiskt hajade poängen lite. Mycket cred till dig!) har trott att jag hoppat på just bloggaren. Men så är inte fallet, det är bloggen och fenomenet "gayblogg" som jag hoppat på. Och just som Daniel skriver så går jag på ytan!
Så om det är ytan jag är missnöjd med, varför ska jag då läsa hans blogg? Hur vet du förrästen att jag inte gör det? Jag kan ju ha läst den jätte länge men bara att jag inte tyckt om "ytan".

Visst om man är lite ironisk med bloggdesignen. Men det är ju faktiskt trotts allt första intrycket som är bland det viktigaste, intesant?

Nu i dagens samhälle så är nästan bloggen det samma som personen. Visst den är väll en personlig sak, men person och sak är två helt olika saker, tror folk inom bloggosvären har lite svårt att skilja på det.

Sedan det där du skrev om divajohansson. Som du kanske ser under bilden längst upp så står det "Danne Ponken" med mycket stora bokstäver och "aka divajohansson" med mindre. Och om det inte säger sig självt då så får jag väl lov att förklara det.
När jag började blogga så tog jag inte det så jätte seriöst, så det första jag skulle göra var att hitta ett namn som var ledigt. Det första jag kollade var just "danne-ponken.blogg.se" men tyvärr så var det upptaget och jag var tvungen att välja ett annat.
Så jag fortsatte att testa massa olika namn, men inget funkade. Tillslut så drog jag till med divajohansson. Vilket var en kul grej bara, och jag ser verkligen inte mig själv som en diva. Sen när jag väl började blogga lite mer "seriöst" så ångrade jag såklart det namnet men kunde ju inte byta. Så nu får jag väll gå inom den benämningen ett tag.

Och sedan så undrar jag vad det är jag är avjundsjuk på, skulle vara kul att veta?


// Daniel

Comments

Haha folk! Folk är så roliga. Alla är roliga. (Nej bara jag förresten)

Anonyma vågar ju oftast inte stå för sin åsikt. Man är rädd att bli konfroterad eller vad det nu heter:D'

Haha okej, men en D80 då^^
Haha bby okej;D

2008-12-30 @ 13:20:12

Du säger emot dig själv hela tiden. Om du vill få fram ett budskap borde du lära dig vara tydligare istället för att hänga ut personer som faktiskt bloggar riktigt bra och djupt. Bimboboy har iaf kommenterat ditt skitsnack: http://bimbo84.blogspot.com/2008/12/avundsjuka-bitterbgar.html

Och för övrigt var jag inte anonym. Skrev mitt namn. :P

2008-12-30 @ 13:36:04

Hej, Skriv under min lilla petition om åldrandet där jag vill ha 1000 underskrifter :)
Du kan göra skillnad! Hjälp vetenskapen besegra åldrandet,annars besegrar åldrandet oss själva!

http://www.thepetitionsite.com/1/besegra-ldrandet-och-ldersrelaterad-sjukdom

2008-12-30 @ 15:01:04

Hehe jaa:D

Gör du för kul nu då?:D Myser med din bby lr:D

2008-12-30 @ 15:05:05

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin