Chill i Karlstad

Nu har vi kommit hem från en rolig tripp i Karlstad. Det var riktigt kul. Först så gick vi runt lite i stan och kollade efter någon stans att äta. Efter att ha kollat på några olika ställen bestämde vi oss får Score. Men tyvärr så öppnade de inte köket för än vid fem, så vi gick runt och kollade lite i affärer och sånt. Men några stora fynd blev det inte förutom ett par snygga glasögon som jag hittade på Stadium för 195 kr. Florijan hittade faktiskt också ett par snygga glasögon.





Sedan efter en mycket trevlig runda på stan så gick vi tillbaka till Score eftersom att klockan då var 5. Vi gick och satte oss vid ett bord på uteserveringen och så kom det en kypare. Jag beställde Tonfisk med klyftpotatis, rucola, rostade pinjenötter och någon sorts sås (vilket gick på ca. 165kr eftersom att jag tog vatten). Florre beställde Grillad lax med någon sorts röra med räkor och rotfrukt och massa annnat smaskigt (vilket gick på ca. 178kr inklusive dricka). Och när han skulle beställa så sa han "jag skulle vilja ha den där laxen", haha. Det roliga var att det fanns två olika laxrätter så kyparen blev lite förvirrad, hehe. Men han fick i alla fall det han ville ha.



Min mat





Florres mat



Sedan gick vi in och spelade lite Bowling och Biljard vilket var riktigt kul trotts att jag förlorade de mesta gångerna. Men jag vann faktiskt några gånger, hehe.











I de senaste inläggen har jag glömt att skriva att i går så såg vi på Wallie. Den var faktiskt bra. De var så söta de där robotarna. Men nu blir det väll So You Think You Can Dance. Det är riktigt bra, mycket bättre än Idol och nästan bättre än American Idol.




// Daniel






Comments

Fuck så fiin du e:P

2008-10-10 @ 16:08:50

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin