Fullt upp!?

Alltså när jag tänkter efter så har jag ju fullt upp hela tiden, har märkt det nu eftersom att jag inte ens hinner att blogga. Det är faktiskt ganska läskigt!

Idag har jag i alla fall varit på Lillerud, för där var det en western-tävling som min pappas arbetsgivare (vår granne) deltog i. Så vi var där och kollade på det ett tag. Det var ganska kul men blev långtråkigt efter ett tag. Han kom på näst sissta plats, men har var duktig ändå. Han hade nog den bästa hästen där i alla fall. Den är tydligen med i SM eller nått tror jag, fast då är det inte han som rider, hehe.

Sedan drog det in till Karlstad för en "shopping-runda" och lite käk. Vi bestämde oss att äta på ett ställe som vi har ätit på förut och som vi tyckte var ganska bra. Men när vi väl kom dit så hade de bygt om och så var det nått nytt. Men det var jätte bra faktiskt. Billigt, jätte gott, fräsht och så var de jätte trevliga!
Efter maten så åkte vi till biltema eftersom att pappa är tråkig, haha. Men tillslut så hamnade vi på bergvik, men det var inte nån värre höjdare. Jag har ju ändå inte råd att köpa nått just nu, måste spara lite. Men jag gick in på MQ, tog massa kläder och provade. Men det var inte så lätt eftersom att pappa stod utanför och tjatade på att vi var tvungna att åka. SUCK!

Men hinner inte lägga upp bilder nu för syrran spelar sims2, fick låna datorn en stund, hehe. Men gör det kanske senare!
Ha en fortsatt trevlig kväll!


// Daniel

Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin