Hektisk vecka...

Denna veckan har varit riktigt hektiskt eller vad man nu ska kalla det. Har i stort sett inte varit hemma över huvud taget och har därför inte kunnat blogga nått längre, det har bara blivit korta snuttar. Och det är med nöd och näppe som jag orkar skriva om vad som har hänt under veckan. Men ska i alla fall försöka. Jag kan ju alltid börja med en snabb genomgång av veckans aktiviteter.

Måndag: Alexandra var här. Vi var i stan och umgicks med Katrine och Elvira.

Tisdag: Gjorde inte så mycket, var ute och fotade lite osv.

Onsdag: Alexandra åker hem och jag drar in till Karlstad för att gå med Katrine och Elvira på RixFM festivalen. Träffar även en drös andra bekanta som man inte hade sett på ett tag. Sedan hängde jag med Katrine hem för att sova över hos henne till på fredag. Läs mer...

Torsdag: Vi är i stan en snabbis och vinkar av Elvira för hon ska hem. Tråkigt, men hon kunde ju inte stanna för alltid, hehe. Sen när vi kom hem så var vi ute och gick lite och pratade i det varma och härliga vädret. Fotade även en del då. Sedan på kvällen tog vi det lungt framför datorn och va sociala med folk på msn. Vi sjöng även singstar som jag måste säga faktist har varit lite underskattat av mig.

Fredag: Världens mest dryga kanalparken. Men var kul att få träffa lite folk, t.ex som Alex och Marias nya kille, bara för att nämna några. Sedan bar det av hem till Linete, men eftersom att klockan var runt tolv tiden så gick vi och la oss. Men såklart så låg vi och pratade i ca två timmar.

Lördag: Jag och Linete drar in till Karlstad för att träffa lite folk och se på (en sak som jag inte tycker att man ska kalla vid dess namn, så vi kallar det för "grejjen") grejjen. Sedan drog jag hem till Flörremannen och hade det kul där.

Söndag (idag): Kom jag äntligen hem. Eller äntligen kanske var fel ord, men var faktiskt skönt att komma hem när man varit borta i fem dagar. Men jag han knappt sätta foten innanför dörren för än vi skulle iväg igen. Då bar det av till Fotbollsskolan för jag skulle ta lite kort på dem och så.

I vilket fall som hellst så vill jag tacka alla, som jag har umgåtts med under denna veckan, för att förgyller min vardag och gör den till något speciellt.
Ett extra tack till er jag har fått sova hos!

// Daniel

Comments

Det var kul att ha dig här =)

2008-07-13 @ 16:22:15

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin