Horton kväll

Igår så kom som sagt Fanny hit för att vi skulle kolla på Horton. Det första som hände var att vi fick gå ner och köpa vaniljglass och en liter mjölk. Puh så jobbigt det var eftersom att Florre bor såååå långt ifrån ICA (typ 50-60 meter). När vi kom tillbaka så satte vi oss bara i soffan och chillade lite medan vi kollade på Extreme Home Makeover, och efter det nått som var som top model fast med frisörer.

Men i en av pauserna (rasterna som Florre säger, hehe) så gick vi ut på¨balkongen och sprang runt och hade vattenkrig. Det var askul, haha. Vi hade två små vattenpistoler var, förutom Florre som hade en lite större. Men efter ett tag så gick han och hämtade en vatten grejsimojjs och sprutade med, vilket var lite fuskigt. Men jag och Fanny stog ut. Fast han nöjde sig inte med det så han gick in och hämtade en stor hink med vatten som han slängde på mig. När man gjort något sådant så blir man inte ostraffad, så jag tog hela hinken och slängde tillbaka på honom. Ja kort sagt kan vi säga att vi blev skit blöta! Men jag tror faktiskt att Florijan blev blötast, hehe.

Efter ett tag när maten var klar så satte vi på filmen och käkade lite. Det blev Spaghetti och Köttfärssås á la Florre, det var as gott, smakade itne alls som köttfärssås... utan det smakade mer... mer.. GOTT, hehe. Även filmen var jätte bra.



Massa glas och massa sugrör, hehe.

När det var klart så drack vi milkshake och spelade Guitar Hero och Dansade på dansmattan, jag ägde ju på dansmattan men Florre äge på Guitar Hero, hehe. Fanny var neutral hela tiden typ. Det var ganska kul när vi körde på det svåraste på Guitar Hero, vi tävlade om vem som klarade mest av låten. Jag klarade 8% Fanny 7% Florre 36%, men då måste det ju läggas till att jag och Fanny knappt hade spelat det förr.

Sedan fick jag följa Fanny hem vilket var lite mys. Fick träffa hennes styv mamma och lillebror.

// Daniel

Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin