Ett nytt liv..



Nu kan man ju säga att sommarlovet har börjat för vi är ju lediga i morgon på nationaldagen. Sen på måndag ska vi bara äta glass sen kolla på fotbollsturneringen. Det är så himmla härligt!

Men ändå sorjligt på samma gång. Att skiljas från de personer som man umgåtts och gått i samma klass med i 3 år ( en del 9) är inte så kul. Lixom varje dag har man vetat att det är de man ska umgås med. Nu vet jag inte alls vad som kommer hända i framtiden, ingen kontroll alls känns det som. Men får försöka göra det bästa av det.

Det kommer bli som att få starta om livet, allt kommer bli nytt. Ny stad, ny bostad, nya klasskompisar, nytt umgänge och nya problem att försöka lösa. Men som tur är finns ju fina Ilona i Sunne som kan hjälpa mig! Ni får hålla tummarna för mig i alla fall.

Nu måste jag springa en runda, sen får jag se. Kanske sova, kanske inte.
Har varit lite jobbigt nu att sova, tänker bara på en person hela tiden. Eller rättare sagt två personer. Försöker komma uderfunn med vad jag ska göra, men ingen av dem verkar kunna vara svaret trotts att jag vill.



Come on feel the noize!

// Daniel

Comments

Jag kommer hjälpa dig så gott jag kan Daniel! Däremot vägrar jag låta dig skapa liknande mina problem, och om någon är dum så kommer jag som Superman och räddar dig :) <3

2008-06-05 @ 23:27:54

Fin bild förresten vännen :)

2008-06-05 @ 23:32:47

fin bild =) Kram

2008-06-06 @ 01:26:18

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin