Favorit i repris!

Precis som igår har jag och syrran varit och badat vid sommarstugsområdshamnen. Det var riktigthärligt efter några timmars slit i buskarna.

Håller ju på och försöker röja i ordning i den gamla trädgården här hemma. Nu är det bara massa brännässlor, sly och annan skit som inte ska vara där. Men om man tar bort det så träder en helt ny värld av hallonbuskar, krusbärsbuskar och vinbärsbuskar fram! Skulle vara så härligt om det inte växte något annat än det där. Man kunde ju plocka bären hur lätt som helst då.
Jag fattar inte att man har låtit det växa igen så som det har gjort. Finns mycket vackert där som har legat dolt under snår av alla sorters konstiga växter och tror det är tur att jag har tagit tag i det och i alla fall försöker göra det bättre. För om det fortsätter i denna takt kommer det att bli rena skogen där och det vore ju synd med tanke på den väldigt bördiga jorden som är där.

I alla fall så har jag och syrran vart och badat som igår. Men idag var det mer folk där, antagligen eftersom att det är lördag och plus att det nu var tidigare. Men det fanns gott om plats åt oss ändå.
Men när vi skulle gå så skulle de såklart lägga ut badbryggorna. Så himla time:at! Men, men, vi får använda dem nästa gång vi ska dit. Vilket jag inte tror blir imorgon eftersom att vi ändå ska ut med båten på dagen. Det ska bli härligt. Ska ta med en luftmadrass så jag kan ligga och sola i vattnet.



Ett foto på vår vik här hemma.
(dock ej där som vi badar)




Rekomenderade sidor:
Fri Zon
Rock Zon
Elektro Zon
Musik Zon

Vad betyder det när man
drömmer om ormar?


// Daniel



Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin