Springrunda och kvällsdopp

Förut runt åtta tiden var jag ute och sprang en runda. Även fast att det var så pass sent så var det as hett och jag orkade inte springa hela vändan i en sträcka, blev 4 stopp på cirka 3,5km inklusive strechningspaus. Jag svettades som en gris och när jag kom tillbaka var jag verkligen dyngblöt. Så, så fort jag kom hem igen så gick jag in och frågade Elin om hon ville med och bada och det nappade hon på, på en gång.

Först var det meningen att vi skulle gå till ett ställe som vi har varit vid förut som vi har hittat själva. Men då tyckte Elin att vi skulle gå till sommarstugsområdet och till hamnen där. Så jag sa visst det är ju inte många meter längre dit. Plus att det är bad stege och allt där.

Så vi gav oss av på varsin cyckel och kom efter ungefär en halv kilometer fram till kohagen som vi skulle gå igenom. Vi visste dock inte om kossorna var där då men vi traskade på. När vi kom fran till andra sidan av hagen så var kossorna där, först stod de bara och kollade på oss med ett sånt där dummt och frågande ansiktsuttryck som kossor brukar ha.

Efter att ha kollat på oss ett litet tag kom de springande mot oss men stannade snabbt inom en meters räckhåll. Jag sträckte fram ena handen till en av kossorna som luktade på den och ryggade lite tillbaka. Elin blev lite rädd och ville komma dit så snabbt som möjligt men jag sa bara till henne att hålla sig lugn. Om inte hon visar någon rädsla eller stressar upp sig så kommer inte heller kossorna göra det. Så vi traskade vidare den sistabiten.

Väl framme vid hamnen så tog jag upp kameran och knäppte lite kort sedan gick vi ut på piren och till bryggan längst ut och bytte om. När vi väl skulle i så tyckte jag, så feg som jag är, att det var lite läskigt eftersom att man inte såg botten, haha. Så jag sa till elin att vi skulle gå in till land istället och gå i där, så det gjorde vi.

Vi traskade i vattnet ganska snabbt faktiskt och jag var den första som simmade otroligt nog. För annars brukar jag vara en riktig badkruka. Men det var elin som doppade sig först. Sen kom vi på att vi kunde simma längst med piren och sedan gå upp på badstegen som satt på bryggan längst ut på piren. Det var väll en ca 25-30 meter tror jag nog. Sen simmade vi tillbaka och gick upp.

Nu sitter jag här och det var ca en timme sen vi kom hem och nu ska vi väll kolla på film. Om inte Elin har sommnat vill säga. Vilket jag hoppas att hon inte har gjort!

I vilket fall som hellst så kommer det lite bilder här ifrån kvällsdoppet:





När vi kom dit så kom det en båt som skulle in i hamnen.




Elin på bryggan i kvällssolen.




Elin i solnedgången efter doppet.




Lilla jag i solnedgången efter doppet.




Elin la sig och flöt i vattnet. Sedan fick hon vara med och redigera bilden i datorn. Resultatet blev lite skrämmande!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vilken härlig sommarkväll det har varit idag!
Ingen annan som vill uppleva dethär med mig?



// Daniel

Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin