Vernissage!



Igår var jag på vernissage. Skulle ha lagt ut detta igår men då var det nått konstigt med bloggen så kunde inte skriva, men, men.

I vilket fall som helst så var jag som sagt på vernissage. Jag var där eftersom det var syrrans klass och klassen under som hade ordnat den. Det var väll kanske inte den mest über-seriösa vernissagen men barnen var i alla fall duktiga. Min syrra var med i alla scenframträdanden förutom ett, för då skulle hon byta om. Hon gjorde bland annat en pjäs om Pippi Långstrump, där hon spelade Annika och en av poliserna, som de hade döpt om till Ting (som syrran spelade) och Ling. Det hade de gjort eftersom att det var tjejer som spelade dem. Den pjäsen var faktiskt bra och faktiskt lite rolig!

Sen gjorde de något annat som de kallade "Let's frukt" och det fattade jag inte vad det var. Det var i alla fall någon sorts kort pjäs. Det skulle väll va kul men det var det inte. Fast det var modigt av dem att våga ställa upp och spela teater inför publik (trotts att det bara var allas föräldrar osv.)

De sålde även tavlor som de hade gjort själv. De kostade 20 kr/st och en del var faktiskt riktigt fina, om man jämför med deras ålder. Men det blev som vanligt, föräldrarna fick köpa barnens tavlor. De bjöd även på fika som de (eller antagligen föräldrarna själva hade bakat) och för fikat fick man betala vad man ville, vilket var ganska bra.

Sammanlagt tjänade de ihop ca. 3000 kr som de sedan skänkte till UNICEF:s vatten projekt.





Jag och Elin var ute och gungade lite efteråt och jag fota och sånt kul som man bara måste göra!





Tog denna bilden som syrran tyckte såg ut som en "Hjälp fattiga"-bild.
Så gjorde om den lite och så och fick detta resultatet:




Sommarkänslor är
svåra att hantera!


// Daniel



Comments

Så kul att folk gör lite nytta i världen =)
Kram

2008-06-05 @ 12:53:21

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin