Tyskland behöver Engelska






Även fast än att det är nationaldagen så händer det inte så jätte mycket här. Sitter mest och headbang:ar till "don't worry be happy". Alltså i brist på annat att göra. Har suttit och redigerat lite foton som jag var ute och tog förut. Men även där har jag brist på inspiration. Finns inte så mkt att göra längre, har gjort det mesta och har även tröttnat på det. Men, men får väll försöka hitta på nått att göra. Typ ta kameran och gå och gå ut en lite längre sträcka eller nått. Kanske får lite inspiration då.

Vi hade tyskt besök här förut. Men jag umgicks inte med dem, tycker de är lite irriterande faktiskt. Som till exempel när vi var i tyskland, vi bodde ju hos dem, och jag pratade inte så mycket. Jag svarade mest ja, nej och kortare svar. Men då började de tjata på mig att jag skulle prata mer osv.
Men lixom hallå!?
Om jag inte vill prata med dem så vill jag inte. Jag suger på att prata tyska men jag förstår det de säger. Men de tjatade bara om att om jag pratar så blir jag ju bättre och så. Det förstår jag ju med, att man blir bättre ju mer man pratar, men vafan tyska är det tråkigaste språket som finns. Det är ju inte mitt fel att typ ingen i tyskland, som är över tjugofem, kan engelska.

I just say:
German, get out of your fuckin' "german-speaking-globe" and LEARN SOME ENGLISH!



In every life we have some trouble
When you worry you make it double
Don't worry, be happy

// Daniel

Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin